2016 Şubat Anneleri

Kizlar Uzay'da suan 9-10 kilodur diye dusunuyorum.. doktorumuz gayet memnun kilosundan. 4 yasinda arkadasimizin kizi var 13 kilo zayif ama uzun.. gayet saglikli. Uzay eskiden hastalanirda verir diye cok ustune dusuyodum ama Masallahi var ne hastalandi, nede diste atesimiz cikti. Opucukler opucuklerrr..

Deri alti implant varmis bende onu arastiriyorum canim bi bak istersen. Hem emzirebiliosn hemde 40indan sonra kullanmaya baslanabilio bende yogun arastirma uzerindeyim.kazazede olarak
Ya evet onu da okudum bi yerde.ama ne bileyim çevremde kullanan yok ya bi cekindim.sen tam olarak neymis nasilsin ogrenirsen bana da soyle lutfen

Ya evet onu da okudum bi yerde.ama ne bileyim çevremde kullanan yok ya bi cekindim.sen tam olarak neymis nasilsin ogrenirsen bana da soyle lutfen
Konuda uzman dr tarafindan lokal anestezi ile kola takiliyor saglaksan sola solaksan saga takiliyormus 3 aylik igne gibi fazlaca yan etsiki yok sadece ilk 1 sene adet duzensizligi yapabiliyormus 3 sene kullaniliyor fiyatini bilmiyorum. Bildiklerim bu kadar simdilik daha ayrintili ogrenirsem ayrintisini iletirim sana. Suan aklimdaki yontem bu. Emzirirken kullanilan cerazette die dogum k.h var fakat sutun tadini degistiriyormus bizim.eczanedeki ablanin bebegi bu sebebple birakmis bana onermedigi icin almadim. 3 aylik igneninde feci yan etkileri var cesaret edemedim. Digerleride bizi korumuyor biliosn he bide bilindik yontem rahim ici araclar var onada benim cesaretim sifir altinda eksilerde

Kizlarrr selam arkadaslarimmm :) O kadar uzun zaman oldu ki buraya yazmayali. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Tatli kuzucuklar nasil? Benim oglumun gecen hafta dogum gununu kutladik. Nasil da cabuk geciyor zaman degil mi? Yeni bebis bekleyenler var gördügüm kadariyla :) Saglikla gelsin kuzucuklar. Tebrik ederim.

bebeğiniz konuşmaya başladı mı diyen arkadaslar:)
bebeğim anne baba nene dede ne de mama diyor:)
ilk sözcüğü gel sonra at şimdi de top oldu:) gel -at-top:):):) ne kadar tekrar ettiysek artık. anne istiyorum beeennn allahım korusun çok seker söylüyor yaa .ne ciciler di mi kizlar:)

ankarada olup sünnet ettiren varmı kızlar, yarıyıl tatiline girmişken aradan çıkarmak istiyorum

Herkese selamlar sık sık girip okuyorum fakat yazamıyorum oğlum 5 Şubat doğumlu iştahı bir yerinde her şeyi yiyor Ama kilo almıyor şuan 7 kg 400 gram boyu 70 santim ama zaten küçük doğdu iki 700 doğdu yani çok kafaya takmıyorum fakat bir problem olabilir mi Bir yaş kontrolü nde kan testi isteyeceğim sizce neden olabilir Çünki alt sınırda

Ca
Cnm kan testi yaptır. Yedikleri yramıyordur. Çok mu hareletli

Ek olarak; 'acıdı' diyo Uzay o kadar düşüyo ki gayette düzgün diyo :)))

Birçok nedeni olabilir metebolizma hızlı çalışır tiroit vs.. Parazit olabilir allerji olabilir ya da sadece genetik olabilir.

Kuzum yemek programin nedir?? Bol protein agirliklimi yedirsen acaba. Ozellikle kirmizi et, guzel kilo aldirir. Ayrica ben bir yemek yapiyorum Uzay bayiliyo; bir tatli kasigi tereyagina bir kasik tam bugday unu ve bir kasik irmik katarak bir dakika kadar karistiriyoruz ustune 1 1/2 su bardayi su ile kaynayana kadar karistirip bir tutam nane koyuyoruz tamamdir. Haftada iki defa mutlaka yiyo. Bazen yogurt karistiriyorum oylede seviyo. Onun disinda eczanelerde soguk sıkım keci boynuzu pekmezi satiliyo ondan bir tatli kasigi hergun ver. Hem istah aciyo hemde besleyici.

Bebeği konuşan bir sürü kelime söyleyen arkadaşlarım maşallah ya bunları duyunca çok hoşuma gidiyor ama kendi oğlum hiçbirşey söylemediği için çok üzülüyorum bir sorun mu var diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
Allahım bir an önce bana da göstersin o günleri inş :)

Her bebeğin gelişimi farklı canım. İnan bebeğinde hiçbir problem yok canım her mesajını okuyorum canım. Alkış ce gibş şeyleri yapıyormuş oynamayı seviyormuş. Annesi bebeğinin hiçbir sorunu yok. Bnm dayısın oğlu 4 yaşında yeni başladı konuşmaya hiçbir problemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…