• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım bnm oğlum çupra yı yutamadı. Daha doğrusu ağzında biriktirmiş birden yutmaya çalıştı. Belki somon u yer
Minik minik parçalar halinde ver birini yutmadan diğerini verme somonun üstüne domates dilimleyebilirsin o şekilde daha yumuşak ve lezzetli oluyor soğan sarımsak limon maydanoz domates havuç patates koyuyorum çok daha lezzetli oluyor

Benimki de 4 subat doğumlu.su anda 9 kilo.hic minyon gelmiyo bana.hatta geçen avm de az yürüttük.2 yasindaki bebekler yaninda aşırı buyuk durmuyordu.boyundan belki de
Boyu kac cm di canim bebeginin canim.benim kiz yurumuyo hala.cok asiri korkak duscem saniyo 1 adim dahi atamiyo.oglum 10 aylikken yurumustu

Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir :KK70: igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz

yaa bende korkuyorum bi 4 sene düşünmüyrum her korunma riskli
en güzeli hiç yapmamak :D

Boyu kac cm di canim bebeginin canim.benim kiz yurumuyo hala.cok asiri korkak duscem saniyo 1 adim dahi atamiyo.oglum 10 aylikken yurumustu
Su anda 79 civarı canim.benimki de bir anda cesaretlendi.bir haftada açıldı kuzum.annnem hep der.rabbim yuru diyince bir anda ayaklaniyorlar diye.hakkaten oyle oldu.bende cok şaşırdım.ama konusma konusunda sinifta kaldık.cok istekli degil.konusuyor gibi yapıyor ama agzinda bisi geveliyor gibi daha cok.anlamli degil

Vayy ne tutarlısın kız :KK48:
Ne güzel hep birlikte büyür giderler inş. Büyüdükleri zaman çok tatlı olur. Hepsi birbirine yakın ne güzel. Allah yardımcın olsun. :KK200::KK200:
Amin canim cevremde negatif yorum yapan o kadar cok insan var ki yorumun cok iyi geldi :KK200:
Vayy ne tutarlısın kız :KK48:
Ne güzel hep birlikte büyür giderler inş. Büyüdükleri zaman çok tatlı olur. Hepsi birbirine yakın ne güzel. Allah yardımcın olsun. :KK200::KK200:

Su anda 79 civarı canim.benimki de bir anda cesaretlendi.bir haftada açıldı kuzum.annnem hep der.rabbim yuru diyince bir anda ayaklaniyorlar diye.hakkaten oyle oldu.bende cok şaşırdım.ama konusma konusunda sinifta kaldık.cok istekli degil.konusuyor gibi yapıyor ama agzinda bisi geveliyor gibi daha cok.anlamli degil
Daha dur canim konusmasi icin cok erken degilmi acele etme.daha 1 yasina bile girmediler..ben kilosuna takigim yaa.dun 1 yasina girdi 18 ocak dogumlu hala 9 kilo ;(

Daha dur canim konusmasi icin cok erken degilmi acele etme.daha 1 yasina bile girmediler..ben kilosuna takigim yaa.dun 1 yasina girdi 18 ocak dogumlu hala 9 kilo ;(
Normal kilosu canim.benimkide olsa olsa bir yasinda 9100 olur.cunku cok yavas artiyor artik

Coj fazla yan etkilerinden bahsetmisler canim sen bir zararini gordun mu.en iyisi aylik igne diyorum ama emziremiyormusuz o zaman.hap da öyle.3 aylik igne asiri kilo ve asabiyet yapiyormus
Deri alti implant varmis bende onu arastiriyorum canim bi bak istersen. Hem emzirebiliosn hemde 40indan sonra kullanmaya baslanabilio bende yogun arastirma uzerindeyim.kazazede olarak:KK49:

Emzirirken Canım doğum kontrol ilacı içilebiliyor galibi bnm kuzenim emzirirken içiyor
O ilaci ben alicaktim eczanede ki abla bunu tavsiye etmem sutun tadini degistiriyor dedi o yuzden alamamistm. Riske atmak istemedim. Onun bebegi sutu degistigi icin emmeyi birakmis.

Amin canim cevremde negatif yorum yapan o kadar cok insan var ki yorumun cok iyi geldi :KK200:
Hic takma bosver banada ay daha kucuk diolar ikiz istiodum pespese yaptim diorm. 1 sene 6 ay olacak.insaallah bebislerimin arasinda canm mis gibi ikizini buyutucem Allahin izjiyle tabi kendime bol.sabir diliyorum :KK45:

Back