- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
evet artik iyice yurumeyi gelistirdi emeklemiyor nerdeyse hicmaşallah size canim.peki bi yere tutunmadan kalkıp yürüyebiliyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet artik iyice yurumeyi gelistirdi emeklemiyor nerdeyse hicmaşallah size canim.peki bi yere tutunmadan kalkıp yürüyebiliyor mu
Hepsi ayni model bunlarin anacim kok sokturuyor Uzay'da :))bizimkide hala birşeyi almak için emekleme modunda :)
duble24242424242 yaramaz oldu
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah allah anali babalı büyütsün. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.Aramiza hosgeldin cnm 3. Hamissin :) hayirlisi olsun.
Tesekkurler canim :)diger arkadas kim :)Aramiza hosgeldin cnm 3. Hamissin :) hayirlisi olsun.
Maşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(
cok iyi gelir istahta acarayy hayırlı olsun 3. Yavruşş ve 3. Hamile kisi sen oldun sanırım
yeterki iyi gelsin bu öksürüğe. Hem kan yapar diyolar, doğal aynı zamanda. Teşekkür ederim en kısa zamanda onu alıp deniycem
Oyy maşallah. Hayırlısıyla saglıkla doğar inş. Senin diğer minişlerin arası ne kadardı?Kizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Ben bir gideyim 2017 ekim annelerine bakayim
Kizlar kizimin dogumgunune 5 gun kala 3. Ye hamile kaldigimi ogrenmis bulunuyorum
Ben bir gideyim 2017 ekim annelerine bakayim
Tam 11 aylık kilo 8.700 boy 72 bana minyon yada zayıf gelmiyor gayet iyi benceMrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(
Emiyomu canim gecmis olsun.emen bebek cabuk taparlanir tekrar benim kiz cook minyon duruyo.4 yasinda oglum var masallah o daha kalipli.bebekligide oyleydi.kizim yarin 1 yasina girecek sanki 9 kilo az gibi geldi banaMaşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)
Canim zaten senin bebegin kilosu az degilki.benimki yarin 1 yasina girecek 9 kilo.seninkiyle arasinda tam 1 ay var.yani senin bebegin 1 ay sonra ortalama9 bucuk belkide 10 kilo olacakTam 11 aylık kilo 8.700 boy 72 bana minyon yada zayıf gelmiyor gayet iyi bence
Tskler cnmCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah allah anali babalı büyütsün. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim.
21 ay bunlarinda arasi 20 ay falan olcak insallahOyy maşallah. Hayırlısıyla saglıkla doğar inş. Senin diğer minişlerin arası ne kadardı?
Aminn canim Allah razi olsun :)ayy hayırlı olsun canım benim Rabbim sağsalim kucağına almayınasipt etsin
Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz21 ay bunlarinda arasi 20 ay falan olcak insallah
Cnm 2 yöntemle korunuyorumKiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz