• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(

Mrb bayanlar kizim 18 ocak dogumlu yani sizinkilerden hemen hemen 1 ay buyuk. emmek hic istemiyo.istahi desem "sifir".kilosu suan 9 kilo boyu 75 cm.sizce kilosu normalmi.cok kucuk minyon duruyo.hic 1 yas bebegine benzemiyo ;(
Maşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)

ayy hayırlı olsun 3. Yavruşş :KK66: ve 3. Hamile kisi sen oldun sanırım

yeterki iyi gelsin bu öksürüğe. Hem kan yapar diyolar, doğal aynı zamanda. Teşekkür ederim en kısa zamanda onu alıp deniycem
cok iyi gelir ;) istahta acar

oğlumun artık hızına yetişemiyorum, gündüz çalışmama asla izin vermiyor hele son iki haftadır artık
isyaaağğğaaannn modundayım :D

Tam 11 aylık kilo 8.700 boy 72 bana minyon yada zayıf gelmiyor gayet iyi bence

Maşallah canım. Benim kız tam 8 kilo olacakken hasta oldu şimdi 7.5 kilo. Boyunu hiç söylemim zaten. İştahı hastalandı diye epey az. Normalde de çok iştahlı değildir. Sağlıklı olsun yeter :)
Emiyomu canim gecmis olsun.emen bebek cabuk taparlanir tekrar :( benim kiz cook minyon duruyo.4 yasinda oglum var masallah o daha kalipli.bebekligide oyleydi.kizim yarin 1 yasina girecek sanki 9 kilo az gibi geldi bana

Tam 11 aylık kilo 8.700 boy 72 bana minyon yada zayıf gelmiyor gayet iyi bence
Canim zaten senin bebegin kilosu az degilki.benimki yarin 1 yasina girecek 9 kilo.seninkiyle arasinda tam 1 ay var.yani senin bebegin 1 ay sonra ortalama9 bucuk belkide 10 kilo olacak

Kızlar doğum günü malzemelerimiz böyle pastamizda bu şekilde bişey olacak tabi ben şimdi mutfak masasına alelade hazırladım burda resim yollarım diye söz verdiğimden daha özenli ve düzgün olacak doğum gününde inşallah

Eklentiler

• IMAG2469.jpg
    IMAG2469.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMAG2473.jpg
    IMAG2473.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMAG2474.jpg
    IMAG2474.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2017-01-18-08-29-19.png
    Screenshot_2017-01-18-08-29-19.png
    201,2 KB · Görüntüleme: 72
21 ay :KK48:bunlarinda arasi 20 ay falan olcak insallah
Kiz sen nasil korunuyordun. Bn bebeği dogurmadan etkili korunma yontemlerini arastiriyorum zira bi 6 sene filan çocuk dusunmeyecegim.bu sorum herkesedir :D igne hap kullananlar sorun yasiyor musunuz

Back