İnşallah tamamen çözülür canım. Annen baksa olmaz mı canım. Annenlerdesin değil mi cnmProblemlerimin sadece bir kısmı çözüldü canım. küçük sıkıntılarım var hâlâ. Çalışmk istiyorum ama destek çıkıp yardımcı olan kimsem yok. Kızımı kime bırakıcam napıcam nasıl yapıcam bilmiyorum
İnşallah tamamen çözülür canım. Annen baksa olmaz mı canım. Annenlerdesin değil mi cnm
Rabbim yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin. Eşinle aranızda ki problrm ney di canomEvet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor
Bi yasa cikmis bakici parasi veriyomus calisan annelere devlet 1.600 lira acaba yururluge girdimi ki bi arastirsanEvet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor
Çok tesekkür ederım uzun uzun yazmişsin. Pekı bırsey daha sırnak istıyorum. Mesela akşam yemegını bugun güzel yedı oglum sonra bizle meyvede yedı. Yatarken yınede bsıey vermem gerekırmı emzırme dışında ? Yanı 9 gıbı meyve falan yedı. Şimdi emzırdım uyudu ? Muhallebi falan vermem gerekır mıydı ?Canım ben 2. çocuğunu büyüten bi anne olarak nacizane yaptıklarımı yazayım :)
Sabah kahvaltı bi çay b kadar, yumurta sarısı peynir ceviz pekmez bebe bisküvisi kendi yaptığım yada bisküvi yerine tahıllı mama bazen yumurta sarısı,domates ve peynirden menemen
Öğlen çorba hergün kıymalı bi öğünü oluyo yada tavuksuyuna, bilumum çorbalardan bi kase kadar
İkşndi meyveli yoğurt genelde muzlu oluyo 2_3 çorba kaşığı kadar yada sadece meyve püresi
Akşam ikinci bi ymk ıspanak, bulgur, sebze karışımı olabilir, patates ymg olabilir, bizim yediğimizden tuzsuz yin e bi çay bardagına yakın
Yatmadan muhallebi pirinç unu, tam buğdsy unu,irmik karıştırıyorum pişiriyorum bi kase yediriyorum bu kase bi çay bard kadar alıyoo
Aralarda hep emziriyorum kg ise hala 8.5 kg 22 şubat doğumlu :) yemesine göre az yani dr hersey yedirebilşrsin dedi.biraz tuz olabilir zarRı yok dedi
amin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.Rabbim yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin. Eşinle aranızda ki problrm ney di canom
evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.Bi yasa cikmis bakici parasi veriyomus calisan annelere devlet 1.600 lira acaba yururluge girdimi ki bi arastirsan
amin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.Rabbim yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin. Eşinle aranızda ki problrm ney di canom
evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.Bi yasa cikmis bakici parasi veriyomus calisan annelere devlet 1.600 lira acaba yururluge girdimi ki bi arastirsan
Yasa yüürürlüğe girdi bakıcı akraban olmamalı, sgk yapılıcak maası bankaya yatırıcaksın vs mıtlaka basvur nette detayları vardır telle arayıp bilgide alabülirsinamin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.
evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.
Erkekler evlendikten sonra anne düşkünü oluyor. Kv ve eşine allah vicdan versin canım inşallah her şey yoluna gireramin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.
evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.
Ay maşallah canımGunaydin kizlarrr Uzay artik kendi kendine ayakta durup yuruyoo :))) 5-6 adim atip duruyo sonra dengede durmaya calisip yine yuruyo ve sonra yorulup kendini yere birakiyo.. Allahim bu gunleridemi gorucektim.. Masallah ogluma
Ben yaptırıcam doz hakkında hiç bir fikrim yok açıkçasıKızlar daha öncede sormuştum ama cvp yazan olmadı menenjit aşısı yaptıracakmısınız 10. Ay olunca ve 13 aylıkken 2yapılıyor dedi dr ya da tek doz 1.5 yaşında kararı bize bıraktı ama erken önlem almak adına 2 doz olanı önerdi haftaya cuma gideceğiz karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz aşı hakkında
Canım ben yeni görüyorum çok üzüldüm. Seni üzen o insanlar Allahından bulsun. Sen biraz ailenle kal, onlarda burun kıvırırsa aldırış etme, eve dönmen için yapıcaklardır çünkü. Bencede boş durma iş filan bul yarı zamanlı mesela annen yarım gün bakamazmı ki oda abartmasın yani neticede torununa bakıcak. Allah yardımcın olsun kuzumEvet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor
Teşekkürler canımAy maşallah canım
sağolun evet kuru üzüm kuru kayısı ve kuru incir veriyorum çok seviyor çok şükürKuru meyvelerıdr deneyın mutlaka. Öxellikle kuru üzüm.
canım hemşire bize bahsetmedi bu aşıdan 9 aylıkken kızamık aşısı yaptırdık diğer aşı da 1 yaşında .Kızlar daha öncede sormuştum ama cvp yazan olmadı menenjit aşısı yaptıracakmısınız 10. Ay olunca ve 13 aylıkken 2yapılıyor dedi dr ya da tek doz 1.5 yaşında kararı bize bıraktı ama erken önlem almak adına 2 doz olanı önerdi haftaya cuma gideceğiz karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz aşı hakkında
Esinin ailesiyle mi yasiyosun tatlim ve suanda esinle iletisime geciyomusun cocugun bez parasi vs yolluyomu? esini seviyosan annesi ve babasiyla yuz yuze gelmek istemedigini soyle onun icin kiymetliyse kendi muattab olsun senin gormen sart deyil ki kabul etmiyomu? su bakici parasini arastirip bi basvursan canim hemamin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?