2016 Şubat Anneleri

İnşallah tamamen çözülür canım. Annen baksa olmaz mı canım. Annenlerdesin değil mi cnm

İnşallah tamamen çözülür canım. Annen baksa olmaz mı canım. Annenlerdesin değil mi cnm

Evet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor

Rabbim yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin. Eşinle aranızda ki problrm ney di canom

Bi yasa cikmis bakici parasi veriyomus calisan annelere devlet 1.600 lira acaba yururluge girdimi ki bi arastirsan

Çok tesekkür ederım uzun uzun yazmişsin. Pekı bırsey daha sırnak istıyorum. Mesela akşam yemegını bugun güzel yedı oglum sonra bizle meyvede yedı. Yatarken yınede bsıey vermem gerekırmı emzırme dışında ? Yanı 9 gıbı meyve falan yedı. Şimdi emzırdım uyudu ? Muhallebi falan vermem gerekır mıydı ?

Rabbim yardımcın olsun canım Rabbim gönlüne göre versin. Eşinle aranızda ki problrm ney di canom
amin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.

Bi yasa cikmis bakici parasi veriyomus calisan annelere devlet 1.600 lira acaba yururluge girdimi ki bi arastirsan
evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.

amin Allah razı olsun canım. Eşimi seviyorum aslında ama aşamadığımız problemlerimiz var. Ufak gibi görünüyor kimi insanlara ama öyle değil. ailesinden aşırı derecede hakaretler yedim, yiyorum ilerdede yiyeceğime eminim bütün bunlar karşısında çok pasif kaldı. Çalışmak için şehir dışına çıktığı zamanlar hakaretlerin boyutu bayaa artıyodu. Beni darp etmeye çalıştılar. Eşim yeteri kadar ses çıkarmadığı için ailesine laf edemediği için aramız bozuldu. Ailesine aşırı düşkündür özelliklede annesine aşırı derecede bağlıdır. Ona göre annesi hatasız, günahsız, her dediği doğru olan kutsal kadın .şimdi kutsal annesiyle ne hâli varsa görsün. Bunun yanında tuz biber sebeplerde var ama ben yoruldum kaldıramıyorum.

evet canım öyle bi haber bende duydum ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum. Yürürlükteyse ne kadar sürer başvurumun cevaplanması bi işimde yok ona göre ayarlardm. Araştırıcam bunu. En azından 24 aylık olana kadar bu parayı alırsam bakıcı sorunum ortadan kalkar . 24 aylıktan sonra bi çaresini bulurum.

sukufeurfa canım ben 2 saatte bir yediriyorım akşam kaçta yedi ? çocuğa göre değişir tabi ben 7 gibi yedirdiysem akşsm yediği mşktara göre az yada çoğaltarak 8 buçuk 9 gibi muhallebi veriyorum emzirip yatırıyorum meyve zaten az yiyo onu ssymıyorum :)

Yasa yüürürlüğe girdi bakıcı akraban olmamalı, sgk yapılıcak maası bankaya yatırıcaksın vs mıtlaka basvur nette detayları vardır telle arayıp bilgide alabülirsin

Erkekler evlendikten sonra anne düşkünü oluyor. Kv ve eşine allah vicdan versin canım inşallah her şey yoluna girer

Ben yaptırıcam doz hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası

Canım ben yeni görüyorum çok üzüldüm. Seni üzen o insanlar Allahından bulsun. Sen biraz ailenle kal, onlarda burun kıvırırsa aldırış etme, eve dönmen için yapıcaklardır çünkü. Bencede boş durma iş filan bul yarı zamanlı mesela annen yarım gün bakamazmı ki oda abartmasın yani neticede torununa bakıcak. Allah yardımcın olsun kuzum

canım hemşire bize bahsetmedi bu aşıdan 9 aylıkken kızamık aşısı yaptırdık diğer aşı da 1 yaşında .

Esinin ailesiyle mi yasiyosun tatlim ve suanda esinle iletisime geciyomusun cocugun bez parasi vs yolluyomu? esini seviyosan annesi ve babasiyla yuz yuze gelmek istemedigini soyle onun icin kiymetliyse kendi muattab olsun senin gormen sart deyil ki kabul etmiyomu? su bakici parasini arastirip bi basvursan canim hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…