2016 Şubat Anneleri

aslında hiç denemedik yemeyi. sağ ol canım dediklerini yapayım . öpüyoruz yakışıklı abimizi ve arkadaşımızı :)

"Sessizzollll, post: 49161314, member: 723183"]Arkadaşlar bizim oğlan hiç su içmiyor endişeleniyorum sizinkiler günde nekadar su içiyor acaba[/QUOTE]
Arkadaşlar bizim oğlan hiç su içmiyor endişeleniyorum sizinkiler günde nekadar su içiyor acaba
Canım bnn k de içmiyor doktor sütünden alır merak etme dedi

"Sessizzollll, post: 49161314, member: 723183"]Arkadaşlar bizim oğlan hiç su içmiyor endişeleniyorum sizinkiler günde nekadar su içiyor acaba

Canım bnn k de içmiyor doktor sütünden alır merak etme dedi[/QUOTE]
teşekkür ederim cevap için canım :) bende endişeleniyordum benmi içirmeyi beceremiyorum çocuk susuz kalıyor diye bizimkide sütten alıyordur o zaman

Allah bana sabır versin artk sinirlerim yıprandı cidden iki gün idare eder derece uyursa haftanın 5 günü uyku yok ne gündüz ne gece ben anlamadm arkadaş ne istiyor yanmda yatırıyorum yok emziriyorum yok ayakta sallama pıspıslama kucakta sallama ne varsa yaoıyorum yok yok kendi haline bırakmak istesen oda yok çığlk çığlğa ağlıyor deliricem artk yoruldum bağrıyorum bazen sanki anlayacak gibi memeden keseyim diyorum sütüm çok azaldı zaten belki gece uyur memeyi unutursa birde herkes 10 aylk oldu halamı uyumuyor diye alaycı tavırla yaklaşmıyor mu at kendini camdan

Diş durumunuz nedir canim?

Aynı canım bizde de durumlar. Bir dr bnm oğlum çok deli yatıyor dibime giriyor kafası karnımda ya da ayakları

Canim sabir her cocuk bir olmuyo ne demek 10 aylik hala mi uyumuyo gorumcemin oglu 19 aylik uyumuyo cocuk sen sabirli ol uykusu iyice gelince banyo yaptir sirtini oksa emerken kulaklarinin arkasi da hosuna gidiyo bebeklerin ninni soyle sakin sakin hem belki dis cikacaktir annesi Allahin emaneti onlar bize bizler kim bilir neler yaptik annelerimize oda buyuycek derdini anlatacak o zamanlar hersey yoluna girecek anliyorum seni cok zor ya havle cek cami ac temiz hava al onun hic biseyden haberi yok bagirsanda ancak korkar daha fazla aglar sen sakin kalmaya calis baktin cok agliyo al kucagina ninni soyleyerek bi turlayin evde gececek bu gunler annem deyip boynuna sarilacagi gunler telafi edecek sana bu gunleri sen ne kadar sinirlenir stres yaparsan oda o kadar hircinlasacak cennet ayaklarimizin altinda bu mukafati bizlere bosuna bahsetmemis Allah sabir guzel kardesim Allah hepimize bol bol sabir versin

Canim oncelikle cok gecmis olsun, sahiden yipratiyo insani bebegin uyumamasi..
Nacizane bir tavsiyede bulunucam, belki ise yarar; Uzay 4 dis birden cikardi ve bu sancili donem bir ay kadar surdu, uykularimizda sorun yoktu belki ama uyumama istegi vardi.
- Uyumamasinin sebebi dis ise.. dis etine surebilecegin merhemler satiliyor uyumadan once surmeni tavsiye ederim.
- Bazi donemler bebekler vucut agrilari ile sancilanabiliyorlarmis buyudukleri icin, yapilicek en guzel sey sabirli olmak sanirim.
- Onun disinda sorun yoksa;
- Iyi doymus olmali
- Yemekten en az bir saat sonra uyutulmali
- Yeterince enerjisini atmis olmali
- Ihlamur cok guzel uyku yapiyor ben hergun 30-40 cc verdim
- Guzel bir dus her zaman bebekleri mayistirir.
- Yatak odasina gitmeden once 15-30 dakika onceden pijamalar giyinilmeli ve uykuya hazirlanmali
- Donencede calan muzikler benim cok isime yariyor hala kullaniyorum
- Los isikta uyutulmali
- Yatirmadan once kucagima alip ninni soyluyorum ve uyku moduna sokuyorum.
- Esneyip gozlerini ovusturmaya basladiginda yatak odamiza gidiyoruz.
- Meme verdiktan sonra mumkunse yuzu sana donuk olmasin, yuzune baktikca ilginc gelip oynamak isteyebilir ve uykusu acilabilir.
- Ben yuz ustu uzandirip sirtina masaj yapiyorum, yada kafasini oksuyorum, yada poposuna pis pis yapiyorum.

Simdilik aklima gelen bunlar, dilerim isine yarar

Diş durumunuz nedir canim?
4 dişi var canım zaten ilk diş çıkmaya başladğndan beri uykular haram oldu resmen daha öncede yazmştm gecede 17 kez uyanmşlğı var sonra burda arkadaşları da dinleyerek yanıma aldım birlikte uyumaya başladk ama son bir haftadr yanmdada uyumuyor

Amin amin inşallah yakın zamanda geçer benim sinirlerimi yıpratan daha çok insanlar ee bizde büyüttük olur öyle hiç uyumadan duramaz ki uyuyodur diye inanmayan mı ararsn ne ararsan var çevremde.. gece uyumuyor bari gündüz uyusa biraz onada razıyım 15 dk uyutmaya çalışıyorum 10 dk olmadan uyanıyor geri gece 2 4 arası uykusuzluk bastırıyor ozaman başlıyorum söylenmeye sonra bende kendime kızıyorum ama insan bi yerden sonra çaresiz hissediyor dua ediyorum onada okuyorum rabbim yardımcımız olsun dediğin gibi gelip geçicek inşallah

Aynı canım bizde de durumlar. Bir dr bnm oğlum çok deli yatıyor dibime giriyor kafası karnımda ya da ayakları
aynen benim bebek de öyle. ya da kafasını kaldırıyor pat benim kafaya indiriyor yatarken kendine mı yanarsin onu mu sakinlestirirsin :) bu yeni nesil çok çılgın :)

canım belki dişleri çok ağrı yapıyordur hala devam ediyordur ağrısı . valla herkes boş konuşuyor takma bebekler bu dönemde çok uyumuyor . benim arkadaşın bebeği anlattığın gibiydi canım . günde 2.3 saat uyur geri kalan saatlerde babası annesi uyanıp onunla oynayana kadar susmazdi. 2 yaşına girdikten sonra düzeldi çok şükür. seninkide öyle düzelecek canım. benim bebek de gece her saat başı Emmek için kalkıyor

Sağol canım 4 dişi var zaten merhem kullandık o dönemde şuanda diş etinde kabarma yok diş değildir heralde ninni banyo pışpış hepsini yapıyorum ama masajı iyi hatrlattn uzun zamandır yapmamştm bu gece onuda yapaym

İnsana kendinde sorun arattıyorlar resmen bi konuşmaları var hangi birini takmayaym benim kızımda doğduğundan beri öyle deliksiz 3 4 saat uyumadı hiç gecede 4 5 kez kalkar en az ama buara dediğim gibi iste

İnsana kendinde sorun arattıyorlar resmen bi konuşmaları var hangi birini takmayaym benim kızımda doğduğundan beri öyle deliksiz 3 4 saat uyumadı hiç gecede 4 5 kez kalkar en az ama buara dediğim gibi iste
evet o konuşmaları bilirim benim bebeğimde her zaman dalmakta zorlanırdi uyumak isterdi bana da hep uyutuyorsun rahat bırak derlerdi sanki zorla uyutuyorum gibi alay edenlerde oldu. Ama takma bebeğini en çok sen biliyorsun anlıyorsun kendinde bi şey bulmaya çalışma . aynen hiç deliksiz uyumadi bugüne kadar hatta zor olmasın diye yanımda yatırıyorum üzerimde yatıyor kalkıyor belim artık kırıldı ama öyle böyle büyüyecekler ne yapalım canım. bugünleri bu hallerini özleyecegiz bu yüzden tadını çıkartabildigimız kadar çıkartalim kulaklari da tıkayalim canım

Uyuyan cocuga uyumuyo deyince elime ne gececek de tersle her cocuk bir olurmu ya vallaha 18 aylik cocuk gece dakka basi kalkiyo uyumuyo artik delircem diye dert yaniyo gorumcem ama onun memeden kesmesi lazim cunku cocuk cani skldikca meme diye bagirip 1.2 cekip birakiyo oyuna cevirdi isi gece de oyle yapiyomus kes memeden diyoruz kiyamiyom diyo.. mesela genelde nasil uyuyo her uyandiginda memeye mi uyaniyo biraz anlatirmisin memeden mi kessen acana bi cocuk doktoruna gidip anlatsan

Canım Allah sabır versin. Benim kızımda da gündüz ve gece uykusu yok. Gece 4-5 defa uyanıyor ama 1 defa mama veriyorum geri kalanları sallayarak geçiştiriyorum . Diş çıkarma dönemlerimiz tıpkı anlattığın gibi geçti. Bizim rekor geceden sabaha kadar toplam 16 defa uyanmaydı. Seni çok iyi anlıyorum. Diş problemi yoksa karnını okşarcasına masaj yap. Karnı ağrıyor olabilir gaz yada üşütme sebebiyle. Ayakları üşümesin benimkinde dikkat ettim çorabı inceyse vs. Çok ağrıları oluyor. Kulak ağrısı da olabilir bebeklerde oluyormuş. Kulak çekiştirme kaşıma falan varsa

İnanır mısın yorgun yatıp yorgun kalkıyorum dediğin gibi belimin ağrısı fena kıtır kıtır ses geliyor belimden ama birine bisey anlatsam nazlı oluyorum eşimde yat dinlen çocuk uyuyunca diyor uyumuyor diyorum zombimi bu çocuk diyor dediğim gibi canım Allah bize sabır ve sağlık sıhhat versin başka kimseden fayda yok

Normalde bazen pışpışlayarak uyuyor bazen emerken diyelim emdi uyudu yarım saate uyanrsa kucağma almadan yatağndayken pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum uyumazsa ayağmda sallıyorum gecede iki saate bir meme veriyorum diğer uyanşlarnda sallama pışpışlama oda isterse tabi istemezse geriyor kendini kalkmaya çalışıyor canım

Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun ayağna kaln giydiriyorum örme çorabını hiç eksik etmem çünkü hep yerde yuvarlanıyor kulak çekiştirme yok ama belki de keryneia arkadaşımzn dediği gibi büyüme esnasında ağrı olabiliyormus bugün okuduğum kadarıyla birde atak dönemlerinde daha fena huysuz olabiliyormus bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…