2016 Şubat Anneleri

11 iyi mi yani canım. bebeğimin 11 çıktı da. ben düzenli olmasada kullanıyorum damlayı.
Sağlık ocağında ki ebe 11 çıkmasını bekliyoz dedi heralde iyidir. Bizim düşük çıktı artık bende düzenli veriyorum. Demir gelişimi için çok önemli. Gerçi parmaktan baktılar ne kadar sağlıklı bir sonuç bilmiyorum. Artık yaşında bütün değerlerine baktırırız.

Kızlar oğlumun üst iki dişi çıktı ama ayrık duruyor düzelir mi acaba? altlar öyle çıkmamıştı. Dün farkettim üstler ayrık duruyor.

Oylede cani acimaz mi ki
yok canım canı acımıyor sadece o durum biraz rahatsız ediyor . sadece tazyikli su yolluyorsun o kadar. Dr yapıp gösterdi sonra ben evde tekrar ettim. tabi iğnesini çıkarmayı unutma allah korusun. bi de evde burun temizleyici Aspiratör var mı ağızla çekilen değilde diğerinden ona da tuzlu su doldurup yapabilirsin . ama enjektör kadar tazyikli gitmiyor su .

bilmiyorum ki canım doğru sonuç veriyor mu diye. bizede parmakltan baktılar. evet gelişim ve büyüme için çok önemliymis o yüzden ben kullanmayı tercih ediyorum.

Kızlar oğlumun üst iki dişi çıktı ama ayrık duruyor düzelir mi acaba? altlar öyle çıkmamıştı. Dün farkettim üstler ayrık duruyor.
düzelir canım düzelmesede sorun değil ki öyle dış yapısı da var. Halk arasında dışı ayrık olana yaramaz olacak derler:) hayırlı olsun dişleri minnagin. bizim henüz gibidir çıkmadı bekliyoruz işte:) öbür dişler çıktıkça bu dişleri iterek birbirlerine yaklaştırır ki zaten bunlar süt dişleri dökülecek de. ya ben çok merak ediyorum bebeğimin dişlerini:)))

firkan canım ası yaptırmadığın için dilekçe istediler mi senden
Yok canım bu aşı zorunlu degil istemiyorlar.

Benim kiziminda oyle canim. Bende 3 gundur dusunuyorum.
İlk patladığında ayrı gözükselerde aşağı doğru büyürken birbirine yaklaşıyor
Benim büyük oğlumun dişlerinin hiçbiri bitişik degildi. Bu durum diş çürümemesi içinde güzel. Doktor: kalıcı dişleride inş böyle çıkar demişti. Dişleri hiiç çürümedi ama kalıcı dişleri çıkmaya başlayınca bitişti dişleri.. hiç istemiyordum. Çok yakışıyordu.
Minişde de öyle olsun diye bekledim ama alt dişleri bitişti üst dişler daha aşağı doğru uzamakta
Büyük oğlumun fotosunu koydum seyrek diş örnegi için

Eklentiler

• PhotoGrid_1479995497560.png
    463,5 KB · Görüntüleme: 89
Yaramaz zaten :) sevimli duruyor tam uzamadı daha. 4 dişimiz oldu. Parmaktan net çıkmıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Ben de kullanmaktan yanayım sadece düzenli vermek mesele. Ya emzirmiş oluyordum ya yoğurt yiyordu ha şimdi ha sonra derken kalıyordu hep. Şimdi düzene koydum ama.

Ay yesinler onun dişini :) çok tatlı gözüküyo maşallah. Daha tam çıkmadığı için baya ayrık duruyor. Dediğin gibi tamamlandığında daha iyi olur.

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Masallah ogluna simdi buyudu abi oldu.

Ay yesinler onun dişini :) çok tatlı gözüküyo maşallah. Daha tam çıkmadığı için baya ayrık duruyor. Dediğin gibi tamamlandığında daha iyi olur.
Canım büyük oğlumun küçüklüğü o.. ama haklısın küçükken daha bir ayrı duruyor büyüdükçe düzeliyor.
Şahsrn ben yeni çıkan kalıcı dişlerininde ayrık çıkmasını isterdim ama bitişiyor :)
Tesekkur ederim canim cevabin icin. Masallah ogluna simdi buyudu abi oldu.
Aynen öyle canım büyüdü. :) rica ederim.

Rihinfant burun spreyi peditus srup ve yatmadan once ilacli buhar makinesi... bende hasta oldum cok fenayim ya... oglumun burnunu surekli aciyorum ama tikali nefes zor aliyo cocuk ya niye acilmiyo ki
Bnm oğlum sürekli kapalı çektirmiyor da çok geçmiş olsun canım

MaqameT ve @pempepink Tebrik ederim. Ne güzel bir arada büyüyecekler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Evi ısıtamıyoruz bir türlü, bebek de hasta olmak üzere. Burnu tıkandı, akıyor, yemiyor, uyumuyor. Gece 2'den sabah 5'e kadar oturma odasında oynadık, baby tv izledik, yuvarlandık. 7'de kalkıp işe geldim. Çok dinamiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…