• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım
Dk kontrolunde dr beni biraz korkuttu. rahim yirtilmasi olabilir 9 ay erken dedi cok agrili sancili bi hamilelik.olur dedi :KK43: T Tugbas24 sen normal.dogummu yapmistin ? etrafinizda bu sekilde gebe kalip.doguran varmi kizlar
Canım korkma bir tanıdığım doğumdan 4 ay sonra hamile kaldı ve doğum yaptı. Hiçbşr şey olması. Ben 6 aylık ken annem kardeşime hamile kalmış bu verdiğim ikş örnekte sezaryen

Canım

Canım korkma bir tanıdığım doğumdan 4 ay sonra hamile kaldı ve doğum yaptı. Hiçbşr şey olması. Ben 6 aylık ken annem kardeşime hamile kalmış bu verdiğim ikş örnekte sezaryen
Tskler canm biraz daha rahatladim . Hayirlisiyla saglikla gelsin insaallah

Kizlar ya oglum cok oksurmeye basladi uykudan uyandiracak kadar cok gunduz de burnu falan akiyo ama dinc gece cok zorlaniyo bi doktora gotureyim mi dersiniz zaten ilac kullaniyorum doktorda ilac yazip yolluycak diye goturmedim 2 gundur ama icimde pek rahat deyil sizlere danisayim dedim

Kizlar ya oglum cok oksurmeye basladi uykudan uyandiracak kadar cok gunduz de burnu falan akiyo ama dinc gece cok zorlaniyo bi doktora gotureyim mi dersiniz zaten ilac kullaniyorum doktorda ilac yazip yolluycak diye goturmedim 2 gundur ama icimde pek rahat deyil sizlere danisayim dedim
Geniz akintisi vardir oglum 1 aydir oksuruyor geceleri dr iceride herhangi ses yok geniz akintisindan dedi. gene burun tik. gun icinde salyasi oluyor yutuyormu bunlar oksuruk yapiyor bize

Öksürük şurubu vd antibiyotik mi kullanıyor canım

Geniz akintisi vardir oglum 1 aydir oksuruyor geceleri dr iceride herhangi ses yok geniz akintisindan dedi. gene burun tik. gun icinde salyasi oluyor yutuyormu bunlar oksuruk yapiyor bize
Aaaa bir bebek dahamı geliyo :))) Kuzum gözünüz aydın hadi yine teyze olucaz :))

Herkese merhaba.. Öncelikle hamile anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleri..
Patlıcan bildiğim kadarıyla çok alerjik bir sebze. Alerjisi olmayan çocukta bile tepkiler olabiliyormuş.
Bende sizlere birşey sorcam. Benim kız günde dört beş kere ürperir gibi titriyor. Doktor tuvaletini yaparken olabilir demişti ama içim rahat etmiyor. Videoya çekin bakalım dedi. Ama saniyelik bir şey denk getiremiyorumki.. Aranızda bu duumu yaşayan var mı?
Canim aynisi bizde var videoya bile yakkalamayi basardik. cocuk norologuna gosterdik guldu normal dedi. Donem donem oluyormus. istedigi birseyi yapmazsak da yapiyor. Ayni tarif ettigin gibi bizdeki de

Ayy ayy ayyy sendemi hamilesinn :)) kızlar size kolay bir hamilelik diliyorum gerisi gelir nasıl olsa Tebriklerrrr
Sağolasin canım. bnde senin yaramaz gibi erkek çocuklarını aratmayan cinsten bir kız var.en cok onun haylazliklarina yetisip yetisememekten korkarım

Herkese merhaba.. Öncelikle hamile anneleri tebrik ediyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişleri..
Patlıcan bildiğim kadarıyla çok alerjik bir sebze. Alerjisi olmayan çocukta bile tepkiler olabiliyormuş.
Bende sizlere birşey sorcam. Benim kız günde dört beş kere ürperir gibi titriyor. Doktor tuvaletini yaparken olabilir demişti ama içim rahat etmiyor. Videoya çekin bakalım dedi. Ama saniyelik bir şey denk getiremiyorumki.. Aranızda bu duumu yaşayan var mı?
Canım benim oğlanda yapıyor onu arada biz de gülüyoruz hatta hareketine :) hiç anormal olcağını düşünmedim açıkcası. Arada yapıyor ama hergün değil

Allahımmmm ne tatlı haberler var burda:) hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kardeşleri inşallah kızlar çok şaşırdım ve çok sevindim ne güzel birlikte büyüyecekler :)

Öksürük şurubu vd antibiyotik mi kullanıyor canım
Rihinfant burun spreyi peditus srup ve yatmadan once ilacli buhar makinesi... bende hasta oldum cok fenayim ya... oglumun burnunu surekli aciyorum ama tikali nefes zor aliyo cocuk ya niye acilmiyo ki

Rihinfant burun spreyi peditus srup ve yatmadan once ilacli buhar makinesi... bende hasta oldum cok fenayim ya... oglumun burnunu surekli aciyorum ama tikali nefes zor aliyo cocuk ya niye acilmiyo ki
Corek otunun uzerine kaynar su dok iliyinca icir canim bayagi rahatlatır

Canım syuriyeliler arttığı için yapılan ekstra fazla bir aşı. Ben yaptırmadım. Bebegimle kalabalık yerlere çıkmıyoruz ve etrafımda suriyeli yok. O yüzden yaptırmadım. Yaşında aynısını olacak zaten.
Kilo için takılma canım yeterli ek gıdayı alıyorsa(azda olsa et sebze yiyorsa) senide emiyorsa problem yok. Yeteri kadar yemediği şeyleri yedirmeye çalış yeter.
firkan canım ası yaptırmadığın için dilekçe istediler mi senden

canım sana yazdığım şeyi uygula. gerçekten çok iyi açılıyor burundaki her şey alıyor neredeyse

Back