- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
Sağol canım benim. maşallah erken çıkarmış dişleri bebeğin. bizde dış yok henüz:) uyku saati gelince direk yattığı odaya alıyorum canım Los ışık ve müzik oluyor biraz kitap okuyorum izin verip ağzına göstermez ise hikaye tamamlanıyor:) ama buna rağmen geç uyuyor. dün bıraktım biraz emdi biraz oynadı senin dediğin gibi done done uyudu ama bayagi bi zaman aldı:)Bebekten bebeğe değişiyor canım diş çıkarma genetikte olabiliyor ilk dişlerini 3 aylıkken cıkardı şimdi 4 ü geliyor işte 4ün 2 si çıktı 2 si de ucunda. Cok sağol canım hepimizin bebekleri cok tatlı. Akşam doğdugundN beri kendi kendine yatırıyordum emziği agzına verip hatta yanından da ayrılıyordum herkes cok sanslısın vs diye diye nazar mı değdi ne olduysa son 1 2 aydır koydugumda aglıyo kucagımda olmak istiyo öyle uyuyordu bende cok yoruluyordum. Bir gün yanına uzandım bende emziği verdim bir o yana bu yana döne döne uyudu en fazla emmek istiyordu emerek uykuya dalıyor. Şimdi uyurken yanına uzanıyorum öyle uyuyo canım tabi bu hemen uykuya daldığı anlamına gelmiyo :) şöyle birşey yapabilirsin belki işe yarar uyutmak istediğin saate yakın ışıkları kapa salondaysan tv ışıgı kalabilir. Daha sonra normal karanlık bir odaya geçersin.@mevsimMehtap