- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
Sağol canım benim. maşallah erken çıkarmış dişleri bebeğin. bizde dış yok henüz:) uyku saati gelince direk yattığı odaya alıyorum canım Los ışık ve müzik oluyor biraz kitap okuyorum izin verip ağzına göstermez ise hikaye tamamlanıyor:) ama buna rağmen geç uyuyor. dün bıraktım biraz emdi biraz oynadı senin dediğin gibi done done uyudu ama bayagi bi zaman aldı:)Bebekten bebeğe değişiyor canım diş çıkarma genetikte olabiliyor ilk dişlerini 3 aylıkken cıkardı şimdi 4 ü geliyor işte 4ün 2 si çıktı 2 si de ucunda. Cok sağol canım hepimizin bebekleri cok tatlı. Akşam doğdugundN beri kendi kendine yatırıyordum emziği agzına verip hatta yanından da ayrılıyordum herkes cok sanslısın vs diye diye nazar mı değdi ne olduysa son 1 2 aydır koydugumda aglıyo kucagımda olmak istiyo öyle uyuyordu bende cok yoruluyordum. Bir gün yanına uzandım bende emziği verdim bir o yana bu yana döne döne uyudu en fazla emmek istiyordu emerek uykuya dalıyor. Şimdi uyurken yanına uzanıyorum öyle uyuyo canım tabi bu hemen uykuya daldığı anlamına gelmiyo :) şöyle birşey yapabilirsin belki işe yarar uyutmak istediğin saate yakın ışıkları kapa salondaysan tv ışıgı kalabilir. Daha sonra normal karanlık bir odaya geçersin.@mevsimMehtap
aynı ya olamaz öyle bi şey:)Aynen hepimizde ayni sorunlar genel olarak 5 dk bile bakamazlar cocuga bi tuvalete gidyrm verip 100 kere sesleniyo annesi gel diye 5 dk tutamiyo
bende de öyle bi durum oldu mesela benim bebis doğduğundan beri gece uykuları iyiydi emiyordu sürekli ama emip hemen dalıyodu. görüMCem yüz kere sordu yani kalkmıyor mu ağlamıyor mu diye ama gerçekten her gördüğnde soruyordu gina gelmişti hatta. onun bebekleri kalktılar mı geri uyumuyorlarmis. o gün bugündür gece uyandığında hemen dalmıyor mesela bi tekrar uyutmak için uğraşıyorum.Belki kotu niyetle demedi ama gorumcemr ssoyledi oda belki baskasina soyledi yada icinden gecirdi onun kizi sabaha kadar uyumazms ayakta sallarms sabaha kadsr olablr yani boyle seyler
Hepsi ayni üretimaynı ya olamaz öyle bi şey:)
Ay kvdemde annemde her gun soruyo uyudu mu gece diye artik uyusa bile soylemiyormbende de öyle bi durum oldu mesela benim bebis doğduğundan beri gece uykuları iyiydi emiyordu sürekli ama emip hemen dalıyodu. görüMCem yüz kere sordu yani kalkmıyor mu ağlamıyor mu diye ama gerçekten her gördüğnde soruyordu gina gelmişti hatta. onun bebekleri kalktılar mı geri uyumuyorlarmis. o gün bugündür gece uyandığında hemen dalmıyor mesela bi tekrar uyutmak için uğraşıyorum.
Ay bende öyle yapıyorum. Kilosunu daAy kvdemde annemde her gun soruyo uyudu mu gece diye artik uyusa bile soylemiyorm
Kilosunu soyluyorm cokta kilolu degil nazar degmez sanmiyormAy bende öyle yapıyorum. Kilosunu da
az söylüyorum ama eşimde soruyorlar sonra mambia bize doğruyu söylemiyor diyorlar
İnşallah canım değmez.bnm ki nin de kilosu normal ama sürekli kilo alıyor bu çocuk dedikçe artık nazar değdi. Geçen ay kilo almadıKilosunu soyluyorm cokta kilolu degil nazar degmez sanmiyormnormal degerlerde uykusu zaten bozuldu degdi nazar emmeyi cok seviyo onada degmez insallah
Bakalm bizimki ne kadar aldi bana zyflams gbi geliyo cunkuİnşallah canım değmez.bnm ki nin de kilosu normal ama sürekli kilo alıyor bu çocuk dedikçe artık nazar değdi. Geçen ay kilo almadı
Almıştır inşallah canım.Bakalm bizimki ne kadar aldi bana zyflams gbi geliyo cunku
Ben veryrm canim haslayip onune koyuyormKızlar makarna veriyormusunuz.
Bugün bende verdim canım. Canım başka neler verebilir iz kşBen veryrm canim haslayip onune koyuyorm
Blw mi yapysn kendin mi yediriyosnBugün bende verdim canım. Canım başka neler verebilir iz kş
Kendim canım. Bizimkisi bir kere denedim hepsini ağzına soktu korkuyorum o yüzdenBlw mi yapysn kendin mi yediriyosn
Oyle yapiyolar canim ben herseyi veriyorm eline kendimde yediriyorm kofte salatalik elma haşlanmış havuc patates ekmegi ahfif kizartyrm ustune labne surup veryrm kendimde yogurdunu yediriyorm corba yapyrm onu icryorm mercimek yogurt tarhana sehriye kemik suyuyla yapiyormKendim canım. Bizimkisi bir kere denedim hepsini ağzına soktu korkuyorum o yüzden
Benim oğlum da bana düşkün değil ya yalnız değilmişim. Bakıyorum bazı bebekler annelerini arar ağlar bizimkinin umrunda değil bazen bırakır dışarı çıkarım hiç aramaz bende düşkün olsun istiyom ama yok cool takılıyor bizim ki :) gece de yanımda yatırayım istiyom ama yok illa kendi yatcak.Oğlum asla bana çok duskun bir bebek değildi. İlk hafta baba kv baktı sonra bakıcı geldi. Surec olmadi çünkü ilk bakıcı başlamadan bıraktı.Eve vermiyotum eve geliyor. İdareye söylesene belki bulurlar
Patates ekmeği nasıl oluyo canimOyle yapiyolar canim ben herseyi veriyorm eline kendimde yediriyorm kofte salatalik elma haşlanmış havuc patates ekmegi ahfif kizartyrm ustune labne surup veryrm kendimde yogurdunu yediriyorm corba yapyrm onu icryorm mercimek yogurt tarhana sehriye kemik suyuyla yapiyorm
Canım bence çok güzel. Bnm ki çok düşkün hiçbir yere göndermiyor. Bn olmazsam ağlıyor susturamıyorlarBenim oğlum da bana düşkün değil ya yalnız değilmişim. Bakıyorum bazı bebekler annelerini arar ağlar bizimkinin umrunda değil bazen bırakır dışarı çıkarım hiç aramaz bende düşkün olsun istiyom ama yok cool takılıyor bizim ki :) gece de yanımda yatırayım istiyom ama yok illa kendi yatcak.
Ekmwgi yazmistm canim virgul koymayinca karismisPatates ekmeği nasıl oluyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?