• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum ama ara sıra takip etmeye devam ediyorum. Bir sorum olacak belki sizler daha farklı şekilde bilgi almışsınızdır. Kerem 7ay 15 günlük şuan anne sütü ile büyüdü. Mamayı hiç sevmedi biberonu tumadı vs emme refleksli süt delisi bebeğim :) ek gıdaya geçtiğimizden beri herşeyi kendim yapmaya özen gösteriyorum peynir, bisküvi, kemik suyu felan akşamları tabi cok sık kalkıyor bende kendimce açlıktan mı diye düşünerekten hipp gece kaşık gıdası veriyorum. İçime de sinmiyor bu kadar doğal büyütmek isterken fakat evdeki mamayla hazırlanan muhallebiyide sevmiyor. Gece tok tutması için saat 8 gibi veriyorum gıdasını, fakat başka ne verebilirim tok tutması için acaba ? Veya hipp devam etmelimiyim bilemiyorum. güvendim ama başka markalarda kafamı karıştırmıyor değil. aptamili araştırınca nişasta oranı daha fazla diye okudum.. Herkes kendi kullandıgından memnun fakat doktorlarınız neyi öneriyor acaba?
Ayy inanır misin Bu aralar bende bunu düşünüyordum benim bebeğimde gece emmek için çok sık uyanıyor. mama versem mi diye düşünüyordum benimde içime sinmiyor ve aynen senin gibi her şeyi evde kendim hazırlıyorum. peki kaşık mama yiyince gece uykusu nasıl oldu bi düzelme oldu mu?

Ayy inanır misin Bu aralar bende bunu düşünüyordum benim bebeğimde gece emmek için çok sık uyanıyor. mama versem mi diye düşünüyordum benimde içime sinmiyor ve aynen senin gibi her şeyi evde kendim hazırlıyorum. peki kaşık mama yiyince gece uykusu nasıl oldu bi düzelme oldu mu?
Kızlar kaşık maması ben iki aydır veriyorum hic fark etmedi gece hala çok sık uyanıyor sadece kg alımına iyi geldi ama tabi benim kızım gibi çok az değilse kg alımı gece vermeyin diyor bazı doktorlar

Kızlar kaşık maması ben iki aydır veriyorum hic fark etmedi gece hala çok sık uyanıyor sadece kg alımına iyi geldi ama tabi benim kızım gibi çok az değilse kg alımı gece vermeyin diyor bazı doktorlar
Niye oylr diyolar canm bende sık uyaniyo diye veryrm her gun kilo alimi iyi ama sık uyaniyo diye veryrm

Hepimizin sorunu ayni heralde bende 8 bucuk gibi yediriyorm 9da yatryrm aama yinede gece cok uyniyo gun icinde iyi doyarsa eger 3 4 kez kalkiyo ama daha fazla yemesi lazm heralde

Ayni canim bu donemde hepimizin bebekleri de her an yaninda istiyor. Ek gida basta cok iiydi ama bi dis cikarmaya basladi ne uyku kaldi ne ek gida. Bakalim bu da gececek insallah rabbim saglik versin de
Biz hiç geçemedik canm ne versem öğürdü ağzından attı şmdide diş eti kesik gibi olmuş ben yara sandm ama annem dişi patlayacak ordan yerini yapmış dedi. Yani çok el ayak oldular yanlız bian bırakılmıyo bebişler. Yürümeye başlayan var mı acaba takip edemedim pek. Bide daha önceleri çok aktifti sayfa bebekler büyüyünce sayfa hiç ilerlemiyor :)

bizimkiler meme Tiryakisi mı acaba:) öyle alıştılar sanırım öyle gidiyor. kg alımı azaldı 200 300 gr anca alıyor artık ve bu durum uzuyor beni. Bu ay ne kadar aldı bilmiyorum ama

Hepimizin sorunu ayni heralde bende 8 bucuk gibi yediriyorm 9da yatryrm aama yinede gece cok uyniyo gun icinde iyi doyarsa eger 3 4 kez kalkiyo ama daha fazla yemesi lazm heralde
evet canım ayni. benim bebeğim her zaman sık uyanıyor 3 4 kez uyansa öpüp başıma koycam o haldeyım:) ne için uyanıyor bilmiyorum ya kafayı yicem sonunda:) ve akşam yatmak için ağlıyor fakat yatırmaya gittiğimde oyun oynuyor hemen Dalamıyor 1 saat uğraşıyorum

Merhabalar kusura bakmazsanız size bir maruzatım var benim iki oğlum var biri iki ay sonra üç yaşına giricek diğeri 14 aylık ama ben yine hamileyim 24 haftalık bi kızım olucak ama bizim durumumuz şu aralar bozuk ve ben bırakın kızıma oğullarıma bile kışlıklarını alamadım. Benim sizden ricam eğer bebişlerinizin küçüklükleri hala duruyosa ve bana yardım etmek isterseniz kızlarınızın küçülenlerini benim kızımla paylaşırmısınız.

Niye oylr diyolar canm bende sık uyaniyo diye veryrm her gun kilo alimi iyi ama sık uyaniyo diye veryrm
Obezite olabilir midesi gereksiz büyürse diye canım arkadaşımn bebeği 4 aylık 8.500 kg doğum kgsi 3650 doktor ek gıda nekadar geç başlarsa okadar iyi diyormuş ama senin oğlun 8 kg fazla değil doktoruna danış istersen

bizimkiler meme Tiryakisi mı acaba:) öyle alıştılar sanırım öyle gidiyor. kg alımı azaldı 200 300 gr anca alıyor artık ve bu durum uzuyor beni. Bu ay ne kadar aldı bilmiyorum ama
İşte benim kızım şuanda 600 650gr alıyor canım ilk doğduğu ay 400gr almıştı ikinci ay 550 yani hiç bir ayda 1 kg alamadı ek gıda ile toparladı kendini ama deli gibide emiyor gece özellikle babaanneme göre benim kokumda uyumak istiyormuş oyüzden sık sık uyanıyor diyor ama bizim yatağımzda hiç yatırmadım birde ona alışmasını istemiyorum bu saatten sonra

Sizinkinde kaşıntı var mı canım. Hurma da 3 gün kuralı ile vermiştim o zaman olmadı. Ama biraz sevdi dşye 5 gün verdim ondan olabilşr mi ki
Hurma atopik dermatiti tetikliyor ama 3 gun kuralina gore verdim diyorsun ya sanirim o yuzden degildir mevsimseldir havalar sucak soguk

Biz hiç geçemedik canm ne versem öğürdü ağzından attı şmdide diş eti kesik gibi olmuş ben yara sandm ama annem dişi patlayacak ordan yerini yapmış dedi. Yani çok el ayak oldular yanlız bian bırakılmıyo bebişler. Yürümeye başlayan var mı acaba takip edemedim pek. Bide daha önceleri çok aktifti sayfa bebekler büyüyünce sayfa hiç ilerlemiyor :)
Bi arkadasin ikizleri vardi onun biri sanırım gokceydi çok hareketliydi o yurudu sanirim. Cunku bizimkiler daha yeni donerken o maşallah tutup kalkiyordu

evet canım ayni. benim bebeğim her zaman sık uyanıyor 3 4 kez uyansa öpüp başıma koycam o haldeyım:) ne için uyanıyor bilmiyorum ya kafayı yicem sonunda:) ve akşam yatmak için ağlıyor fakat yatırmaya gittiğimde oyun oynuyor hemen Dalamıyor 1 saat uğraşıyorum
Benmki hemen uyuyo ama gece cok uyaniyo bende anlamyrm niye uyandigini yatmadan once karnini doyuruyorm iyice kac gundur mahvoldu bide dun esimle tartstm bu konu. Yuzunden biseyler yedirmeye calsyrm yemiyo bende ugrasyrm birak ugrasma yemiyosa dedi bende yemezse gece cok sık uyaniyo mahvoluyrm dedm sen nasl annesn kalkcaksn tabi nasl insansn diye bi suru hakaret etti bende kizdim bagrdm cagrdm aksama kadar evdesin diyo sanki otryrm aksama kadar

Obezite olabilir midesi gereksiz büyürse diye canım arkadaşımn bebeği 4 aylık 8.500 kg doğum kgsi 3650 doktor ek gıda nekadar geç başlarsa okadar iyi diyormuş ama senin oğlun 8 kg fazla değil doktoruna danış istersen

İşte benim kızım şuanda 600 650gr alıyor canım ilk doğduğu ay 400gr almıştı ikinci ay 550 yani hiç bir ayda 1 kg alamadı ek gıda ile toparladı kendini ama deli gibide emiyor gece özellikle babaanneme göre benim kokumda uyumak istiyormuş oyüzden sık sık uyanıyor diyor ama bizim yatağımzda hiç yatırmadım birde ona alışmasını istemiyorum bu saatten sonra
Kilosu iyi gidiyodu canim 2 ay önce 8 kiloydu blmyrm smdi kac kilo cok hareketli yoksa emmesi felan cok iyi daha bi aylikken ayaklarini cirpip duruyodu hic durmadan bnm arkadasimin bebegide oyle 4 aylik 8 bucuk kilo ama hic hareket yok ne eli kipirdiyp ne ayagi oylece duruyo

Back