• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Sakın ol canım. Rabbim hayırlı olanı gönderir. Benim ilk anlastigim son gün arayi başka iş bulduğunu söyledi ki ben şok oldum. O başlayacak diye kv gönderdim filan. Hemen bir arkadaşın aracılığı ile birini buldum. Şükur daha iyi oldu gibi. Bir haftadır onunla beraberiz.

Rabbim yardımcın olsun. Çok zor canım. Sütüm benim de azaldı ki çok sutum vardı :KK43:
Canim ya kiz bana duskun cok agliyor..siz nasil yaptinz alistirma sureci oldumu..nasil alistirdin..kimse bulamadim 4 gunum kaldi cok zor isim..insallah biran once bulunur.herkes evine istiyor ben istemiyorum.

Canim ya kiz bana duskun cok agliyor..siz nasil yaptinz alistirma sureci oldumu..nasil alistirdin..kimse bulamadim 4 gunum kaldi cok zor isim..insallah biran once bulunur.herkes evine istiyor ben istemiyorum.
Canım merhaba. İnşallah bulursun iyi temiz vicdanlı merhametli bir hanım.

Ben gunde 3 ogun veriyorum canim balik yagi kullanmadim hic simdilik baliga basladik onu tuketiyoruz
hmm gastro uzmanı bana gündde 3 ana 3 ara öğün' ver demiştide kızım zaten iştahsız veremem o kadar çok ama senin bebişin anne sütüde alıyor değil mi balık hiç denemedim kıyma koymuştum çorbasına sevmemişti birde kuzım birşeyler hazırlamama fırsat vermiyor hep yanında istiyor beni pusette durmuyor mutfakta yanımda atıyor kendini pusetten

Kızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum ama ara sıra takip etmeye devam ediyorum. Bir sorum olacak belki sizler daha farklı şekilde bilgi almışsınızdır. Kerem 7ay 15 günlük şuan anne sütü ile büyüdü. Mamayı hiç sevmedi biberonu tumadı vs emme refleksli süt delisi bebeğim :) ek gıdaya geçtiğimizden beri herşeyi kendim yapmaya özen gösteriyorum peynir, bisküvi, kemik suyu felan akşamları tabi cok sık kalkıyor bende kendimce açlıktan mı diye düşünerekten hipp gece kaşık gıdası veriyorum. İçime de sinmiyor bu kadar doğal büyütmek isterken fakat evdeki mamayla hazırlanan muhallebiyide sevmiyor. Gece tok tutması için saat 8 gibi veriyorum gıdasını, fakat başka ne verebilirim tok tutması için acaba ? Veya hipp devam etmelimiyim bilemiyorum. güvendim ama başka markalarda kafamı karıştırmıyor değil. aptamili araştırınca nişasta oranı daha fazla diye okudum.. Herkes kendi kullandıgından memnun fakat doktorlarınız neyi öneriyor acaba?

Kızlar merhaba. Uzun zamandır giremiyorum ama ara sıra takip etmeye devam ediyorum. Bir sorum olacak belki sizler daha farklı şekilde bilgi almışsınızdır. Kerem 7ay 15 günlük şuan anne sütü ile büyüdü. Mamayı hiç sevmedi biberonu tumadı vs emme refleksli süt delisi bebeğim :) ek gıdaya geçtiğimizden beri herşeyi kendim yapmaya özen gösteriyorum peynir, bisküvi, kemik suyu felan akşamları tabi cok sık kalkıyor bende kendimce açlıktan mı diye düşünerekten hipp gece kaşık gıdası veriyorum. İçime de sinmiyor bu kadar doğal büyütmek isterken fakat evdeki mamayla hazırlanan muhallebiyide sevmiyor. Gece tok tutması için saat 8 gibi veriyorum gıdasını, fakat başka ne verebilirim tok tutması için acaba ? Veya hipp devam etmelimiyim bilemiyorum. güvendim ama başka markalarda kafamı karıştırmıyor değil. aptamili araştırınca nişasta oranı daha fazla diye okudum.. Herkes kendi kullandıgından memnun fakat doktorlarınız neyi öneriyor acaba?
Canım hipp'in mamaları organik..diğer kaşık mamaları yerine hipp ile devam etmen bence daha iyi..bebeğin de severek yiyorsa başka bir mamaya geçme

Bu ara memeye düşkünlük arttı benim kızmda gündüz 3 öğün ek gıda veriyorum uyurken emiyor birde emmeden asla uyutamıyorum doktor o emmeler azalmadan yemesi çoğalmaz dedi ama nasl ama azaltaym mümkünatı yok
Benim kızım da bu ara geceleri hep memede..sabah emzirip işe gidiyorum saat 3 te evdeyim ben yokken süt de içmiyor biberon oyuncak yaptı kendine içiyor içiyor ağzında bekletip tükürüyor..geceleri ise sabaha kadar emiyor desem yeridir.gun içinde emmedigi için yaptığını düşünüyorum çünkü işe başladıktan sonra bu olay başladı..yatağında da uyuyordu ne güzel:KK43:

Selam kızlar ben de biraz bizden haber vereyim:dondurma:
Zeynep hanım tembellik edip emeklemiyor sürünmek daha jolay geliyor hanimefendiye zita dizlerinin ustune çıkıp biriki emekleyip tekrar sürünmeye başlıyor:KK48: cekmeceleri keşfetti aç kapa aç kapa yapıp içlerine bakıyor..kedilerimin canını alıyor desem yeridir zira Fındık, zeynepten kalmadığı için şiddet görüyor zor alıyoruz kızın elinden Badem ise uyanık zeynebin yanına uyumadigi surece hayatta ayanasmiyor:KK53:
Kv bende o bakıyor kızına Allah razı olsun düzenini bıraktı geldi ilgileniyor herşeyiyle.. sabah kizima sutumden karışım hazırlıyor peynir ceviz yumurta falan onu bi güzel yiyor Zeynep saat 11 gibi de tel peynir ekmek salatalık falan yiyor kv ile masada.. akşam da corba ya da sebze yemeği yapiyorum.. yarı klasik yarı blw gidiyoruz katı olan herseyi eline veriyoruz zeynebin..bira ağırdan alıyorum herşeyi birden vermiyorum kıza blw çizelgesine uymaya çalışıyorum kendimce:KK59: mercimek çorbasını bile yeni verdim kiza..emsin istiyorum yemekten ziyade çünkü hep yiyecek zaten..sürüm arttı ustelik memeler şiş dolaşıyorum:KK1: kilo alımı da iyi gidiyor kuzunun:cool:

Selam kızlar ben de biraz bizden haber vereyim:dondurma:
Zeynep hanım tembellik edip emeklemiyor sürünmek daha jolay geliyor hanimefendiye zita dizlerinin ustune çıkıp biriki emekleyip tekrar sürünmeye başlıyor:KK48: cekmeceleri keşfetti aç kapa aç kapa yapıp içlerine bakıyor..kedilerimin canını alıyor desem yeridir zira Fındık, zeynepten kalmadığı için şiddet görüyor zor alıyoruz kızın elinden Badem ise uyanık zeynebin yanına uyumadigi surece hayatta ayanasmiyor:KK53:
Kv bende o bakıyor kızına Allah razı olsun düzenini bıraktı geldi ilgileniyor herşeyiyle.. sabah kizima sutumden karışım hazırlıyor peynir ceviz yumurta falan onu bi güzel yiyor Zeynep saat 11 gibi de tel peynir ekmek salatalık falan yiyor kv ile masada.. akşam da corba ya da sebze yemeği yapiyorum.. yarı klasik yarı blw gidiyoruz katı olan herseyi eline veriyoruz zeynebin..bira ağırdan alıyorum herşeyi birden vermiyorum kıza blw çizelgesine uymaya çalışıyorum kendimce:KK59: mercimek çorbasını bile yeni verdim kiza..emsin istiyorum yemekten ziyade çünkü hep yiyecek zaten..sürüm arttı ustelik memeler şiş dolaşıyorum:KK1: kilo alımı da iyi gidiyor kuzunun:cool:
Masallah canim Allah nazardan korusun insallah.

Kizlar gecen basima cok ilginc bisey geldi. Bebegimi doktora gotrdum beklerken hastanenin bebek bakim odasinda emziriyorum. Bir kafin geldi babaanne ya da anneanne ve ogluma aaa koca oglan emiyor dedi. Ben de neresi koca oglan daha 7 aylik dedim. Olsun bizim ki 1.5 aylik birakti bak bu kocaman dedi. Sonra bebegim emmek istemedi doydu diye kaldirdim. Neyse eve geldik imkani yok cocuk meme almiyor. Allahim ne yapsam solu aldi ama sagi almıyor. Anneme anlattim kadin dediginde hangi gogsunu emiyirdu dedi sag dedim nazar etmis dedi. Ve inanin bir teyzeye oğlumu ve kendimi okutana kadar oglum 2 gun sag gogsumu almadi mecbur surekli sagdim sag göğsü. Allah razi olsun teyze okuyunca daha onun evinden cikmadan sag gogsumu emdi cocugum. Onun icin siz de dikkat edin dostlar. Elde ne haset fesatlar var.

Benim kızım da bu ara geceleri hep memede..sabah emzirip işe gidiyorum saat 3 te evdeyim ben yokken süt de içmiyor biberon oyuncak yaptı kendine içiyor içiyor ağzında bekletip tükürüyor..geceleri ise sabaha kadar emiyor desem yeridir.gun içinde emmedigi için yaptığını düşünüyorum çünkü işe başladıktan sonra bu olay başladı..yatağında da uyuyordu ne güzel:KK43:
Ben çalışmıyorum canım ama kızım iki dişi ard arda çıkardı sanırım oyüzden emmeye düştü felakat bi diş çıkarma süreci atlattık diğer dişlerden korkuyorum valla ama herkes bebeklerin bünye alışıyor bukadar zorlanmıyorlar diyor tek dileğim bu sözün doğru çıkması

Öyle denemedim canım birde öyle deneyim. Krep gibi olacak demi. Canım oğlumun yüzü kızardı bebe yağı sürmeye başladım. İyi gelir mi o . Bebeğimin yüzü kuru
Ben bebe yagi kullanmiyorum canim bioderma var bende iyi geliyor mevsim gecislerinde bizde de kuruluk oluyor bu karisim boza kivaminda oluyor bildigimiz kek kivami yani olmazsa kaseye koy tencereye de su koy kapagini kapatip en kisik goze koy pissin icine tahin ceviz vs eklersin olmadi gabuc filan kek olarak guzel olur

Ben bebe yagi kullanmiyorum canim bioderma var bende iyi geliyor mevsim gecislerinde bizde de kuruluk oluyor bu karisim boza kivaminda oluyor bildigimiz kek kivami yani olmazsa kaseye koy tencereye de su koy kapagini kapatip en kisik goze koy pissin icine tahin ceviz vs eklersin olmadi gabuc filan kek olarak guzel olur
Bununla mı nemlendiriyorsun canım yüzünü. Bende alayım oğlum un yüzü baya kurudu. Şimdi de kızarmaya başladı bende sürmüyordum bu yüzden sürmeye başladım. Bende korktum egzama filan mı diye mevsim geçişlerinde oluyormuş öyle mi

Canım bioderma nın hangisini kullanıyorsun internet e girdim baya çeşit çıktı. Yüzüne sürüyorsun demi

Merhaba kızlar nasılsınız. Ek gıda deneyimleriniz nasıl gidiyor pek uğrayamıyorum. Kızım beni görmediği an çıldırıyor lavaboya bile gidemiyorum kapıyı açık bırakmak zorunda kalıyorum :( Ek gıda işi ise tam bi fiyasko meyve püresi ve muhallebiden ileri gidemedik :(

Merhaba kızlar nasılsınız. Ek gıda deneyimleriniz nasıl gidiyor pek uğrayamıyorum. Kızım beni görmediği an çıldırıyor lavaboya bile gidemiyorum kapıyı açık bırakmak zorunda kalıyorum :KK43: Ek gıda işi ise tam bi fiyasko meyve püresi ve muhallebiden ileri gidemedik :KK43:
Ayni canim bu donemde hepimizin bebekleri de her an yaninda istiyor. Ek gida basta cok iiydi ama bi dis cikarmaya basladi ne uyku kaldi ne ek gida. Bakalim bu da gececek insallah rabbim saglik versin de

Back