• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Selam annelerrrr!!! Ben blw yontemini uygulamak istiyorum yalniz 1-2 aydir pure yapip verdim kasikla besledim simdi birden yarin sabah kalkip sifirdan kabaktan baslayarak blw tadimlarina mi baslamiyim siZce gec mi oldu bilen varsa lutfen cevaplasin arastirdim ama pek bisey bulamadim bununla ilgili

Haha sanırım o bez denen şeyi istemiyorlar :)) hepsi aynı demek ki...

Benimki aglamiyor kızıyor sınırlenıyor .
Benimki tam bir cilgin kizlar ya :) patates yiyoruz 3 gundur sevdi yemek aliskanligi olsun diye mutfakta mama sandalyesinde yediriyorum sadece yemegi ve suyu oluyor onunde oyuncak vermiyorum eline oyun yapmiyorum yedirirken yani. Karni douunca agzina verince asi olur gibi agliyor. Saf diyorum doydun madem acma agzini hem agzini aciyor hem de agliyor tabi vermiyorum aglayinca o an kesiyorum. Kiziyor kulaklarini cekistiriyor. Kulagin biri bu yuzden kepce oldu:) dr a sordum kulagini cekiyor bakti sorun yok kulakta sinirden yapiyor diyor:)) yalniz en acisi bugun deli gibi isirmaya basladi gogsumu. Tepki vermedim gun boyu ama demin oyle isirdi ki testere gibi disleriyle ciglik attim vallahi. Esim de diyor ki sabret bilmiyor. Al dedim kokaysa kendin emzir:) okul aciliyor ya:( nasil ayrilacagiz? Arkadasim 45 gunluktu bebegi ise basladiginda agliyordu abartiyor gibime geliyordu 2 yil once de az bile aglamis diye dusunup kendimden utaniyorum:(

Gunaydin .kizlar..bebisleriniz gece kaka yapiyormu..bizimki bi ara yapmiyordu..2 gundur gece kalkiyor zirt birt.meme agizda olcak bide kaka yapacak.2 kere kaka yapti dun gece..dokunan biseyler oldugundanmi yapiyo acaba.sut urünlerinden supheliyim ama peynir yogurt veriyorum.kaka disinda bariz bi sorun olmadi.cevremdekiler doyuyordur..vucut o saatte istiyordur takma diyor
Benim oglum dis cikaracagi zaman gece yaomaya basladi.

Dün 6.ay asimizi olduk gece boyu uyandı ağladı disten mi asidan mi bilmiyorum ne zormus bu dis ya cocugun huyu suyu degisti uyku yok zaten 10bucukta zorla uyydu gunduz de bir iki saaat okullar ds açılıyor bakalim nolcak halimiz

Dün 6.ay asimizi olduk gece boyu uyandı ağladı disten mi asidan mi bilmiyorum ne zormus bu dis ya cocugun huyu suyu degisti uyku yok zaten 10bucukta zorla uyydu gunduz de bir iki saaat okullar ds açılıyor bakalim nolcak halimiz
Canim benimki de oyle idi baya panik yaptim o yoldan gecene bile gulen bebek suratsiz huysuz bisey olmustu bisey yemiyo (dis etleri hassasiyetinden) uyumuyo surekli bagira bagira agliyordu ama maximum 1 hafta suruyor dis jelleri falan var alip sur bitaz hafifletiyor agrisini onun disinda sabresip oyalamaktan baska yapabilecegin bisey yok cocuklarin %65 i boyle agir geciriyor mus.. Ama endiselenme bizimki simdi eskisinden daha mutlu altta da iki minnak disle cok tatli gorunuyo :)

İşte devlette doktor tel yok :KK43: ozeldeli doktorları hiç beğenmedim. Bu doktorunuz ozeldeydi devlete geçti :KK43: kötü oldu böyle durumlar için. :KK43:
Canim ben calismasam cokta umrumda olmaz, calistigimiz icin cumartesi kontrole gidiyoruz bu sebepten bize kolay oluyor. Ozel sigortada yaptirdik.. cok somuremiyolar :P ama sunu diyim Izmir'de cocuk hastanesi var devletin doktorlarini cok ovuyolar, bir cogu sonuc alamayinca oraya gidiyor ve tedavi olabiliyor.. evde olsam ben gotururdum hafta ici erkenden giderdim halleder donerdim evime ne olucak ki.. bir arkadasim ozelde gidiyordu bebegi alerji olmus, bir turlu iyilesemeyince devlete goturuyolar doktor cok gec kalmissiniz alerji filan degil, psikolojik demis.. annesi isten ayrildi yaninda ve simdi yeni yeni duzeliyor yaralari..

Kizlar kızım gece gunduz dirduk yere kaynar su dökülmüş gibi haykirarak ağlıyor. hic boyle görmemistim onu.dis mi acaba ya cik yoruldum. bir tuvalete gidemedim yaa
Diste boyle olabiliyor canim.. benim oglanda dis cikana kadar Illallah ettirdi valla :(

Ameliyat günümüz belli oldu. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Şimdilik tek sıkıntımız ameliyat günü 6 saat aç kalması lazım. Onu nasıl yapıcaz bilmiyorum. Emerek uyuyor. Emzik almıyor. Çok zorlanırsak sabah erkenden gelirsiniz serum takarız belki işe yarar dedi.
Hayırlısıyla atlatsak inşallah. Dua edin.
Canim cok gecmis olsun ne ameliyati olucak bebisin, tez zamanda iyilesir Insallah :(

Selam annelerrrr!!! Ben blw yontemini uygulamak istiyorum yalniz 1-2 aydir pure yapip verdim kasikla besledim simdi birden yarin sabah kalkip sifirdan kabaktan baslayarak blw tadimlarina mi baslamiyim siZce gec mi oldu bilen varsa lutfen cevaplasin arastirdim ama pek bisey bulamadim bununla ilgili
blw icin hic bir zaman gecikmis sayilmazsin.. ;)

Kızlar merhaba benim çok büyük bir problemim var çarsamba günü iş başı yapıcam ve kızıö ne biberon alıo ağzına nede suluğunu alıo normalde su da içiodu sulukta bugün dısarıdaydım ben gelene kadar hiçbir şey yememiş normalde mama devam sütü kesinlikle içmio kendi sütümüde içmemiş napcamı bilemez haldeyim emmeden de uyumuo aglayıp duruo sadece :KK43:
Canim su siralar butun bebeklerde ayni problem var gibi, dis oncesi olabiliyor boyle.. bizdede olmustu ciktik kurtulduk.. bir sonraki dislerde yine basa saricaz tabi :/

Canim benimki de oyle idi baya panik yaptim o yoldan gecene bile gulen bebek suratsiz huysuz bisey olmustu bisey yemiyo (dis etleri hassasiyetinden) uyumuyo surekli bagira bagira agliyordu ama maximum 1 hafta suruyor dis jelleri falan var alip sur bitaz hafifletiyor agrisini onun disinda sabresip oyalamaktan baska yapabilecegin bisey yok cocuklarin %65 i boyle agir geciriyor mus.. Ama endiselenme bizimki simdi eskisinden daha mutlu altta da iki minnak disle cok tatli gorunuyo :)
ay insallah canim ya kiyamiyorum herseyi deniyorum jel soguk şeyler ciksa kurtulcaz surundurdu resmen bu diş

Gunaydin hnmlar..

Kizim 3 gundur tilki uykusunda..gece 3..4 kere kalkardi bu ar 6 7 kere uyaniyor hep memede uyumak istiyor.gunduzde uykudan bayiliyor ama uyutcam diye cok ugrasiyorum birturlu dalamiyor..4 tane disi var suan..diş cikiyor desem ilk dislerde bile boyle deildi ayrica patir patir cikcakmi disler durmadan.

Canim ben calismasam cokta umrumda olmaz, calistigimiz icin cumartesi kontrole gidiyoruz bu sebepten bize kolay oluyor. Ozel sigortada yaptirdik.. cok somuremiyolar :p ama sunu diyim Izmir'de cocuk hastanesi var devletin doktorlarini cok ovuyolar, bir cogu sonuc alamayinca oraya gidiyor ve tedavi olabiliyor.. evde olsam ben gotururdum hafta ici erkenden giderdim halleder donerdim evime ne olucak ki.. bir arkadasim ozelde gidiyordu bebegi alerji olmus, bir turlu iyilesemeyince devlete goturuyolar doktor cok gec kalmissiniz alerji filan degil, psikolojik demis.. annesi isten ayrildi yaninda ve simdi yeni yeni duzeliyor yaralari..

İşte burda da öyle canım. Özeldeki doktorun biri direk antibiyotik yazmışti direk eledim. Bir diğerine göre benim her ama her şikayetim normal. Bebektir olur :) ben de çalışıyorum eylülde artık o yüzden özel olması işimizi hep kolaylaştırıyor ve eve hastane yakın.

Neyse şükur devlette burda iyi doktorlar var. Telefon olsa iyi olurdu. :)

Teşekkür ederim. Amin. Aslında bende pek istekli değilim ameliyata ama yapıcak bişi yok. Testisi bekledik insin diye hatta normalden daha fazla bekledik ama inmiyor işte. Pipi ucu dar olduğu için en kısa zmnda sünnet ettirin demişti dr umuz. Çocuk cerrahıda bebeğede yazık iki kere o ortama girmesin iki kere narkoz almasın 6. ayı bekleyelim dedi. Biz 7 yi bitirdik. İkisi bi arada yapılacak. Zor bi ameliyat değil diyorlar ama ameliyat diye geçmesi bile yetiyo insana.
İlk bizi alacaklar inşallah. 9 gibi. Gece 3 de sonra bişi vermeyeceğiz.
Cnm geçmiş olsun. Tek taraftamıydı. Benim oğlanında şişlik var testisinde. Ama bizim arada iniyo çıkıyor. Çocuk doktoru utangaç testis dedi ama canımı sıkıyor bu durum siz nasıl anladınız? Cerraha mı gitmek lazım?

yogurt yiyince oglumda yoğurt degen yer böyle kizariyor alerjik mi acaba ondan mi ki?

Eklentiler

• 20160830_140132.jpg
    20160830_140132.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 91
Cnm sana disini sorcaktim nasil oldun cnm... dis operasyonu kac dk suruyo bir de emzirmeyi etkiliyor mu... sanirim yemek yeme de zor oluyormus... anestezi yapiyorlar mi cnm disi

Cnm geçmiş olsun. Tek taraftamıydı. Benim oğlanında şişlik var testisinde. Ama bizim arada iniyo çıkıyor. Çocuk doktoru utangaç testis dedi ama canımı sıkıyor bu durum siz nasıl anladınız? Cerraha mı gitmek lazım?
Cnm hidrosel bizde de var bu testis daha buyuk... 2 yasina kadar takip inmezse operasyon...

Back