• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Merhaba güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl?? Biz iyiyiz çok şükür kızıma bugün bildiğiniz şehriyeli tavuk çorbası yaptım tuzsuz bir ç.kaşığı tereyağ ile bayıldı resmen içine azcık ekmekte attım inanılmaz sevdi öğlenleri hep buharda sebze veriyordum ama sıkılmaya başlamıştı artık denemenizi tavsiye ederim buarada benimde psikolojim resmen 0 doğumdan sonra tam 8 kg aldım evde dururken pis boğaz oldum :kızgın: birde bekar arkadaşlarım var ki düşman başına çocukluktan beri arkadaşız hiç gel git arama sorma yok geçen gün gelmişler bana siteme bende verdim veriştirdim aramız açıldı iyice sonradan üzüldümde onlar beni anlamıyor ben onları :KK34:

Merhaba güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl?? Biz iyiyiz çok şükür kızıma bugün bildiğiniz şehriyeli tavuk çorbası yaptım tuzsuz bir ç.kaşığı tereyağ ile bayıldı resmen içine azcık ekmekte attım inanılmaz sevdi öğlenleri hep buharda sebze veriyordum ama sıkılmaya başlamıştı artık denemenizi tavsiye ederim buarada benimde psikolojim resmen 0 doğumdan sonra tam 8 kg aldım evde dururken pis boğaz oldum :kızgın: birde bekar arkadaşlarım var ki düşman başına çocukluktan beri arkadaşız hiç gel git arama sorma yok geçen gün gelmişler bana siteme bende verdim veriştirdim aramız açıldı iyice sonradan üzüldümde onlar beni anlamıyor ben onları :KK34:
Aman canm seni anlamayan isten dostun degildir onlar aramali bence bir ihtiyacin var mi yardim istermisin diye sormalilar arkadaslik boyle gunler icin bence sitem etmek icin degil

bizde de aynı durum var canım ortasi içe göçmeye başladı.
Çok garip degil mi ya daha 6. Ayda bu şekle girmesi geniş diye sevinmiştim birde çocuğum içinde dönmeye çalışıyor dönemeyincede hop uyanıyor Can'ım en iyisi altına sunta kestirmek ben öyle yapacagım biz şimdi yerde yatıyoruz gerçi :KK49: ama kışın kazım olacak :işsiz:

Teşekkür ederim. Amin. Aslında bende pek istekli değilim ameliyata ama yapıcak bişi yok. Testisi bekledik insin diye hatta normalden daha fazla bekledik ama inmiyor işte. Pipi ucu dar olduğu için en kısa zmnda sünnet ettirin demişti dr umuz. Çocuk cerrahıda bebeğede yazık iki kere o ortama girmesin iki kere narkoz almasın 6. ayı bekleyelim dedi. Biz 7 yi bitirdik. İkisi bi arada yapılacak. Zor bi ameliyat değil diyorlar ama ameliyat diye geçmesi bile yetiyo insana.
İlk bizi alacaklar inşallah. 9 gibi. Gece 3 de sonra bişi vermeyeceğiz.
Canım o durum sık yaşanıyor duyuyoruz çevreden ben de basit bir ameliyat diye biliyorum çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatın çabucak iyileşsin bebişin inşallah

Kızlar merhaba benim çok büyük bir problemim var çarsamba günü iş başı yapıcam ve kızıö ne biberon alıo ağzına nede suluğunu alıo normalde su da içiodu sulukta bugün dısarıdaydım ben gelene kadar hiçbir şey yememiş normalde mama devam sütü kesinlikle içmio kendi sütümüde içmemiş napcamı bilemez haldeyim emmeden de uyumuo aglayıp duruo sadece :KK43:
Bende darbeden sonra 10 gün ise gitmek zorunda kaldım kaşıkla beslendi kızım ilk günler 80-90 cc zor iciyormus yarım günde sona doğru 130-140 cc içmeye başlamıştı sallayarak bir şekilde uyuturlar merak etme diyeceğim o ki birkaç gün zorlanacaktır ama yeni düzene çabuk alışıyor bebekler

Kızlar merhaba benim çok büyük bir problemim var çarsamba günü iş başı yapıcam ve kızıö ne biberon alıo ağzına nede suluğunu alıo normalde su da içiodu sulukta bugün dısarıdaydım ben gelene kadar hiçbir şey yememiş normalde mama devam sütü kesinlikle içmio kendi sütümüde içmemiş napcamı bilemez haldeyim emmeden de uyumuo aglayıp duruo sadece :KK43:
Canım hiç birşey olmaz bak okullar açılıyor izinler bitiyor çoğumuz aynı durumdayız zor bir süreç olacak ama alışacaklar iş yerine yakın bir evin olsa arada gidip gelsen en azından 1-2 ay suluga gelince benimki de bir kaç gündür eskisi gibi içmiyor havalar biraz serinledi ondan herhalde benden tavsiye uydururken emzirmemeye çalış çünkü alışınca çok zor uyur Allah hepimize yardım etsin

kızlar sağlık ocağın verdiği kan ilaçını kullanan var mı
içinde paraben yazıyor, başka merka kullanan öneride bulunablir mi

Aynen canim bende dun kemik suyuna sehriye çorbası yaptim.hicbirseyi böyle afiyetle yememisti.bugun kemik almaya çıktık kemikten gayri herseyi almışım:işsiz: ben doğumdan sonra yemek yapmaya vakit bulamadigimdan hamile kalmadan önceki kilomdan bir kilo eksigim.ama o gobus hala duruyor:KK1:

Teşekkür ederim. Amin. Aslında bende pek istekli değilim ameliyata ama yapıcak bişi yok. Testisi bekledik insin diye hatta normalden daha fazla bekledik ama inmiyor işte. Pipi ucu dar olduğu için en kısa zmnda sünnet ettirin demişti dr umuz. Çocuk cerrahıda bebeğede yazık iki kere o ortama girmesin iki kere narkoz almasın 6. ayı bekleyelim dedi. Biz 7 yi bitirdik. İkisi bi arada yapılacak. Zor bi ameliyat değil diyorlar ama ameliyat diye geçmesi bile yetiyo insana.
İlk bizi alacaklar inşallah. 9 gibi. Gece 3 de sonra bişi vermeyeceğiz.
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatir kolay olur

Ameliyat günümüz belli oldu. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Şimdilik tek sıkıntımız ameliyat günü 6 saat aç kalması lazım. Onu nasıl yapıcaz bilmiyorum. Emerek uyuyor. Emzik almıyor. Çok zorlanırsak sabah erkenden gelirsiniz serum takarız belki işe yarar dedi.
Hayırlısıyla atlatsak inşallah. Dua edin.
canım geçmiş olsun nr ameliyatı olacak bebiş Allah şifa versin hayırlısu ile anlatırsınız inşallah dualarım sizinle

Çok garip degil mi ya daha 6. Ayda bu şekle girmesi geniş diye sevinmiştim birde çocuğum içinde dönmeye çalışıyor dönemeyincede hop uyanıyor Can'ım en iyisi altına sunta kestirmek ben öyle yapacagım biz şimdi yerde yatıyoruz gerçi :KK49: ama kışın kazım olacak :işsiz:
valla bende pek anlam veremedim öyle olmasına çok mu göçtü sizinki? devamli ortada yattıklari için öyle oluyor sanırım. sunta kestirmek mantıklı fikir yapabilirsem bende yaptıracam aklıma yattı.

Nişasta olsa ne olacakki canım nedenmiş?
Tahıllı mamanın üzerindede 6 aydan itibaren diyor. Bir sakıncası olacagını sanmam

O zaman korkma annesi sadece çok çok yumuşak birşey verme. Parmak batacak kadar pişiriyorum. Çokda iyiyiyor maşallah.
Sert olan şeyleri yutamayayınca çıkarır. Sadece panik yapma kendi çıkarmasına izin ver. Çıkaramayıp morarırsa sen ters çevirip vuracaksın ilk yardım videoları var nette..
teşekkür ederim güzelim maşallah bebisine.

Aman canm seni anlamayan isten dostun degildir onlar aramali bence bir ihtiyacin var mi yardim istermisin diye sormalilar arkadaslik boyle gunler icin bence sitem etmek icin degil
İşte bende senin gibi düşünüyorum baya vi bekledim aramadım dedim belki ararlar ama yok nerde 19 senelik dostluğumuz var şuan 3de bekar evlenince anlayacaklar beni

Aynen canim bende dun kemik suyuna sehriye çorbası yaptim.hicbirseyi böyle afiyetle yememisti.bugun kemik almaya çıktık kemikten gayri herseyi almışım:işsiz: ben doğumdan sonra yemek yapmaya vakit bulamadigimdan hamile kalmadan önceki kilomdan bir kilo eksigim.ama o gobus hala duruyor:KK1:
Kız bende öyle yemek yemem ama abur cubur çok yiyorum o yönden aldım başımı gidiyorum kahvaltı yapmıyorum kahve ve gofret yiyorum ama tartı bana sen orda bi dur bakalım dedi artık doğru düzgün dikkat edicem ek gıdayada başladık zaten eskisi kadar emmiyor kızım

Bize vegaferon vermislerdi kakadan bir saat sonra cikti kan sandik aklimi kaciracaktim o kan ilaci oluk oluk yayilmis gibiydi dr yannetki gostermis kesinlikle vermeyin dedi 7. Ay kontrolumuzde kan tahlili yapilacak sonra dr un onerisone gore hareket edecegiz dr nuza bir sor istersen canim ben korkuyorum saglik ocaginin verdiklerinden. D vitamini de acd3 kullaniyoruz mesela

Herkese merhaba. Yarın seminer dönemi başlıyor. İş hayatına geri dönüş başladı. Çok sitres yaptım. Yarın ilk kez ayrı saatler geçircez. Kayınvalidem bakacak gözüm arkada değil ama umarım çok ağlamaz. Offf çok zor be... Hiç bırakmak istemiyorum... Bu arada birşey soracağım. Sebze çorbalarına burokoli koyabiliyormuz?
canım doktor ok dedi koyabilirsin. ama ablam gaz yapar diyor. benim de kafam karıstı

Altini bağlarken dönüp giden bebekler var mı :/ ne üstünü giydirebiliyoeum. Ne de alt... Fırlama bie çocuk mu . Gozu sürekli etrafta nerde nw var diye meraklı :))
Kaos !!! Bezini değişirken yüz üstü dönüp yuvarlanma çabasında dizini kırmıyor sikiyor inat babası kılıklı :) bir de fısı fısı fısı diye içli içli sessiz sessiz ağlıyor poposunu dönüp :p

Aynen tam benim kiz:) az once zorla degistirdim bezini.:KK46:

Kaos !!! Bezini değişirken yüz üstü dönüp yuvarlanma çabasında dizini kırmıyor sikiyor inat babası kılıklı :) bir de fısı fısı fısı diye içli içli sessiz sessiz ağlıyor poposunu dönüp :p

Haha sanırım o bez denen şeyi istemiyorlar :)) hepsi aynı demek ki...

Benimki aglamiyor kızıyor sınırlenıyor .

Bende paraben var diyw kullanmadım. Novaferrum kullanıyoruz. Yurtdışından gelme ve katkısız vitamincianneden aldım. Kesinlikle kabızlık ve kusma yapmadı çok memnun kaldım canım

Back