Allah sabır versin canım zor bir durum heleki bebekle boşver sende bebeğinde takıl kim ne yaparsa yapsın bizimde gmrümcenin bayramda sözü var hoş evde olacak kv neler hazırlar neler artık benim nikahımda pide yaptırmıştı o pire gibi kadın hazıra kaçtı sade bir nikah olmuştu tayin olması için önceden yapıldı yanımda 5 kişi götürdüm topu topu 2 kap yemek yapmamış büyük kızlarının düğünlerinde içli köfteler dolmalar perde pilavlar ve bir sürü çeşit yemek yapan kv bunları birde utanmadan anlattı bana ayyy ben bu kadını daha yeni yeni tanıyorum ne safmışımAllahım kv delerdeyiz.kayınbirader evleniyor yarın.evdeki kalabalığı ve sesi anlatamam.ani bağırmalarda sıçrayıp duruyor.yukarda eşim ve herkes çay Çorba içiyor.ben odada hapis.çünkü hayatta duyamıyorum ağladığında.aynı katta bile olsam seste gömülüyor sesi bebeğin.sürekli kapı Çalıyor.annemler gelip otele döndüler.arkasından otelin saati mi varmış diyor biri.kapı dibinde Olduğum için duyuluyor herkes.çıkınca yüzüne yüzüne kahkaha ama gelinim ne de olsa kim bilir arkamdan neler .....Nitekim dün gece sabah 4:30 da Kalktım.eşim gelmemiş bile.yukardan mırmırmır ses geliyor.üstümü giydim bi de Odayı açtım ki kv,eşim,görümCEK,KARDEŞ Yarısı dedikleri 2 kız ve anneleri dedikodu yapıyorlar tatlı tatlı.eltimi ve ailesini çekiştiriyorlar.gerçi onlar da bir tuhaf bir odaya kapandılar.surat asarak dolaşıyorlar evde.daha çok abes tavırları var da neyse....
Kapıyı açtım herkes bana bakıyor.eşime dedim sen neredesin...gel gel dedi hepsi(ne desinler) oturdum biraz.wow dedim yani ben kim bilir ne kadar çekiştirildim...sohbetin koyusundan,çayın demlisinden anlayacağınız.yoğun,kalabalık,ses,bebek,imdat.nokta.
benim kızımında hep ayakları ve başı terliyor dr normal demişti canım sıkma canınıkızlar oğlumun ayaklarinin alti cok terliyor sizde de var mi böyle bir durum sicaktada soguktada hep islak dogal olarak da islandi mi soguk oluyor
nasıl anladılar canım tahlilmi yapıldı geçmiş olsun geçici bunlarReflü çıktı kızım da , daha 5 ayına yeni giricek(((( alerji de çıktı
Ben veriyorum kahvaltısında . Yarım Yumurta sarısı, peynir, 1/4 dövülmüş ceviz ve pekmez koyup veriyorum. Sağlık ocağında alerji yaptımı diye sordular. Hayır dedim. O zaman arada bademde verebilirsiniz dediler.Arkadaslar ceviz veriyomusunuz bebeklere,ilk kızuma dr haftada bir iki demişti sanki ama şimdiki oğlymda dr 9.ay dedi anlamadım, çok faydalı rendeliyodum mamalarına siz veriyomusunuz
Ne zaman geçerBizi takip ediyorsunuz
Sıkıntılı bir süreç ama çok sukur geçici..
Tahlil yapıldı ve 24 saat ağlıyor.sağol canım.nasıl anladılar canım tahlilmi yapıldı geçmiş olsun geçici bunlar
Ben aroma yada tatlandırıcı kullanmadım Canım çünkü benim oğlum ne versem açlıktan yiyordu fakat daha yerken istemsiz çıkarıyordu dolayısı ile çok açtı o mama midesinde kalınca hiç reddetmedi ve yedi yedikçede karnı tok uykuları düzenli bunlarla bağlantılıda Allah'ıma şükürler olsun Mutlu bir Bebek oldu iştahsızlığa gelince tüm bebekler uzun süre aç kaldıklarında ve uykusuz olduklarında yemeği reddederler uykusunda vermeyi denedin mi çok işe yarıyorhmm alerjimi var geçmiş olsun tahlil yapıldımı alerji için bende randevualdım alerji bölümüne benim kızım emmeyi bıraktı çok iştahsız mamayıda uyanıkken içmiyor uyuyunca o da çok az içiyor az önce eve geldik uyumuyor aç ârabayla gezdijik uyudu mama içirdim gün içinde ve akşam yoğurt ve muhallebi verdin yemedi hoş her zaman yemiyor akşam üzeri arabası ile gezdik uyudu mama içirdim saat 7 idi akşam birşey yemedi az önce içti mama saatlerce aç kalabiliyor uykusuda çok az psikolojim bozuldu ağlıyorum sinirimden elimden birşey gelmiyor birde neocate mamanın tadı kötü imiş aroma katıyormusun içine
benim kızımsaatlercevar da kalsa 30 ml içiyor canımm zaten hep uykuda veriyorum devam sütünü uyanıkken içmiyor hiç uyurkende az içiyor malesef ve çok az kilo alıyor ek gıda da yemiyor binbir takla atarak birkaç kaşık zorla 2 gündür o da yok bu iştahsızlık neden anlamadımBen aroma yada tatlandırıcı kullanmadım Canım çünkü benim oğlum ne versem açlıktan yiyordu fakat daha yerken istemsiz çıkarıyordu dolayısı ile çok açtı o mama midesinde kalınca hiç reddetmedi ve yedi yedikçede karnı tok uykuları düzenli bunlarla bağlantılıda Allah'ıma şükürler olsun Mutlu bir Bebek oldu iştahsızlığa gelince tüm bebekler uzun süre aç kaldıklarında ve uykusuz olduklarında yemeği reddederler uykusunda vermeyi denedin mi çok işe yarıyor
Uyaninca bakiyim Ardanin cikti 2 tane ayni andaKızlar ek gıdaya geçtik. Elma armut sınıfı geçti bugün patates denemelerine başladık çok sevdi patatesi. Gündüz buharda haşlayıp çatalla ezdim az pütürlü sütümle de kıvam verdim biraz. Akşamda filede cop cop emdi. Elmayı armutu dileye koyduğumuzda dilenin tutma kısmını yemeyi tercih etmişti. Bir şey danışacağım kızlar. Benim miniğin iki alt dişi çıktı bir hafta arayla. Yamuk gibilernormal mi? Hatta yamuklar yahu
Ne yaptın canım doktor ne dedi?Uyaninca bakiyim Ardanin cikti 2 tane ayni anda
Canim kakayi tahlile gotrcektm bekledm aksam yapmadi ytarken yapti oda azicikti smdi yapms rengide duzelms koyulasmiata dun ishaldi cunku bide baya sulu yapiyoduNe yaptın canım doktor ne dedi?
Can'ım o şurubu reddedenseNe zaman geçerzantac sürüp verdi zorla içiyorum tadı çok kötü, nasıl içerirsem bilmiyorum.
Canım yalnız bu mama güzel kilo aldırıyor birdevazı çocuklar kutu mama yada devam sütünden de arı mama pirinç unu yada anne muhallebisi tarzı şeylere daha iyi tepkiler verebiliyorlar birde geçenlerde farkettim armut muz karışımı püre çok lezzetli oluyor birde onu dene çocuk dr ne diyor peki iştahsızlıgına birşey önerdi mibenim kızımsaatlercevar da kalsa 30 ml içiyor canımm zaten hep uykuda veriyorum devam sütünü uyanıkken içmiyor hiç uyurkende az içiyor malesef ve çok az kilo alıyor ek gıda da yemiyor binbir takla atarak birkaç kaşık zorla 2 gündür o da yok bu iştahsızlık neden anlamadım
Ya benmkinin kalkma sebebi degilmis ben anladm iki gundr sadece emiyo aksama kadar hic bsy vermyrm 2 kere kalkiyo yine ne zaman duzene gircek acabaBen iyice anladımki benimkinin gece uyuma sebebi muhallebi..
Dün akşam dışardaydık arabada uyuya kaldı muhallebi yediremedim. Gece boyu 6 kere kalktı.
nasılsın canım uzun zamandır giremiyorum ne var ne yok. 6.ay kontrolüne götüremedim bebeğimı bu yüzden hiç bilmiyorum kahvaltıda bebeğime ne verebilirim? 6ay 22 günlük oldu şimdi. sen ne yediriyorsun bebeğine kahvaltıda ve gün içerisinde? bana yardımcı olabilir misin lütfenBen iyice anladımki benimkinin gece uyuma sebebi muhallebi..
Dün akşam dışardaydık arabada uyuya kaldı muhallebi yediremedim. Gece boyu 6 kere kalktı.
Muhallebi tarifi alalimmi..Ben iyice anladımki benimkinin gece uyuma sebebi muhallebi..
Ben iyice anladımki benimkinin gece uyuma sebebi muhallebi..
Anladım canım inş düzelmiştir.Canim kakayi tahlile gotrcektm bekledm aksam yapmadi ytarken yapti oda azicikti smdi yapms rengide duzelms koyulasmiata dun ishaldi cunku bide baya sulu yapiyodu
İnş kısa sürede girer düzene canım.Ya benmkinin kalkma sebebi degilmis ben anladm iki gundr sadece emiyo aksama kadar hic bsy vermyrm 2 kere kalkiyo yine ne zaman duzene gircek acaba
İyiyim canım sen nasılsın?nasılsın canım uzun zamandır giremiyorum ne var ne yok. 6.ay kontrolüne götüremedim bebeğimı bu yüzden hiç bilmiyorum kahvaltıda bebeğime ne verebilirim? 6ay 22 günlük oldu şimdi. sen ne yediriyorsun bebeğine kahvaltıda ve gün içerisinde? bana yardımcı olabilir misin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?