Merhaba Herkese
Ben uzun suredır yoktum benı hatırlarmısınız bılmem.
Oglum 6 ay 10 gunluk oldu. Ben cok can sıkıcı olaylar yasadım bu surecte, bosandım da zaten. Detayına gırmek ıstemıyorum cunku yenı yenı unutmaya ve yenı hayatıma adapte olmaya basladım ama yenı dogum yapmıs bı kadının kaldıramayacı seyler yasandı dıyebılırım. Neyse zaten gecmıs gecmıste kaldı
Ogluma tek basıma bakıyorum, ıznım bıttı ustune yıllık ıznımı ve sut ıznımı toplu kullandım ve 3 ay da ucretsız ızın aldım. Ekım sonu ıse baslıyorum. Bakıcı bakıyordum fakat ben sabahın 6sında evden cıktıgımdan yatılı bakıcı bulmam gerektı, yatılı bakıcı ucretlerı 2500tl cıvarı mumkun degıl veremem. Yaza kadar malesef eskı kayınvalıde ve annem donusumlu bakacam. Sonrasında ne yapıcam bılmıyorum ama sımdıden dusunup canımı sıkmak ıstemıyorum. Eskı kayınvalıdeyle de mesafelı bır ılıskı yurutecegım yoksa psıkolojık olarak daha cok yıpranırım
Bız ek gıdaya 5. ayda basladım cunku kılo alımı azdı. Şu an 68cm ama kılosu 7500gram.
Ben sabahları sunları verıyorum
Patates haslıyorum ıcıne ya tuzsuz peynır ya labne ve pekmez koyuyorum(yumurtaya daha baslamadım)
Tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne labne ya da peynır ve pekmek (bazen de ekmek) koyuyorum
Oglen karısık sebze puresı verıyorum ama tel suzgecten gecıyorum, blendırla yaparsam tamamen pure yapmadan hafıf puturlu olmasına dıkkat edıyorum. Yanında gunluk sutten kendı yaptıgım yogurtu verıyorum.
Aksam da yıne tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorum. Kılo alımı bu ay ıyı olursa meyveyı ayrı verıcem, kasık mamasını sevsın dıye meyvelı yapıyorum.
Sımdılık tek bakıyorum yoruluyorum ama olsun oglum ıyı gelıyo, kımseyı ıstemıyorum yanımda. Eskı esım de haftada ıkı uc kez gelıp evde goruyor.
Bebısım henuz hasta olmadı dıslerı de cıkmadı:)