- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl tamamen çıktı canım?firkan canım ya dün havuç verdim tamamen çıktı. Şimdi bu dokunmuş mu oluyor sindiremedigi için?
Yani belli oluyor verdiğim gibi çıktı. Puturlu veriyorum. Döküntü boynunda var da sanki isilik gibi geldi. Bilemedim. Teşekkürler ederim canım.Nasıl tamamen çıktı canım?
Bazı sebzeler kakada görünür normaldir. Daha yeni sindirmeyi öğreniyorlar.
Dokunmuş olsa döküntü pişik yapar.
Merhaba Herkese
Ben uzun suredır yoktum benı hatırlarmısınız bılmem.
Oglum 6 ay 10 gunluk oldu. Ben cok can sıkıcı olaylar yasadım bu surecte, bosandım da zaten. Detayına gırmek ıstemıyorum cunku yenı yenı unutmaya ve yenı hayatıma adapte olmaya basladım ama yenı dogum yapmıs bı kadının kaldıramayacı seyler yasandı dıyebılırım. Neyse zaten gecmıs gecmıste kaldı
Ogluma tek basıma bakıyorum, ıznım bıttı ustune yıllık ıznımı ve sut ıznımı toplu kullandım ve 3 ay da ucretsız ızın aldım. Ekım sonu ıse baslıyorum. Bakıcı bakıyordum fakat ben sabahın 6sında evden cıktıgımdan yatılı bakıcı bulmam gerektı, yatılı bakıcı ucretlerı 2500tl cıvarı mumkun degıl veremem. Yaza kadar malesef eskı kayınvalıde ve annem donusumlu bakacam. Sonrasında ne yapıcam bılmıyorum ama sımdıden dusunup canımı sıkmak ıstemıyorum. Eskı kayınvalıdeyle de mesafelı bır ılıskı yurutecegım yoksa psıkolojık olarak daha cok yıpranırım
Bız ek gıdaya 5. ayda basladım cunku kılo alımı azdı. Şu an 68cm ama kılosu 7500gram.
Ben sabahları sunları verıyorum
Patates haslıyorum ıcıne ya tuzsuz peynır ya labne ve pekmez koyuyorum(yumurtaya daha baslamadım)
Tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne labne ya da peynır ve pekmek (bazen de ekmek) koyuyorum
Oglen karısık sebze puresı verıyorum ama tel suzgecten gecıyorum, blendırla yaparsam tamamen pure yapmadan hafıf puturlu olmasına dıkkat edıyorum. Yanında gunluk sutten kendı yaptıgım yogurtu verıyorum.
Aksam da yıne tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorum. Kılo alımı bu ay ıyı olursa meyveyı ayrı verıcem, kasık mamasını sevsın dıye meyvelı yapıyorum.
Sımdılık tek bakıyorum yoruluyorum ama olsun oglum ıyı gelıyo, kımseyı ıstemıyorum yanımda. Eskı esım de haftada ıkı uc kez gelıp evde goruyor.
Bebısım henuz hasta olmadı dıslerı de cıkmadı:)
İsiliktir inş canım. Havuç kolay kolay dokunmaz çünkü bir daha vetdiğinde bak bakalım yine olacakmı?Yani belli oluyor verdiğim gibi çıktı. Puturlu veriyorum. Döküntü boynunda var da sanki isilik gibi geldi. Bilemedim. Teşekkürler ederim canım.
Hoşgeldin canım. Unuturmuyuz hiç o kadar ay yoldaşlık yaptık.Merhaba Herkese
Oglum 6 ay 10 gunluk oldu. Ben cok can sıkıcı olaylar yasadım bu surecte, bosandım da zaten. Detayına gırmek ıstemıyorum cunku yenı yenı unutmaya ve yenı hayatıma adapte olmaya basladım ama yenı dogum yapmıs bı kadının kaldıramayacı seyler yasandı dıyebılırım. Neyse zaten gecmıs gecmıste kaldı
Ogluma tek basıma bakıyorum, ıznım bıttı ustune yıllık ıznımı ve sut ıznımı toplu kullandım ve 3 ay da ucretsız ızın aldım. Ekım sonu ıse baslıyorum. Bakıcı bakıyordum fakat ben sabahın 6sında evden cıktıgımdan yatılı bakıcı bulmam gerektı, yatılı bakıcı ucretlerı 2500tl cıvarı mumkun degıl veremem. Yaza kadar malesef eskı kayınvalıde ve annem donusumlu bakacam. Sonrasında ne yapıcam bılmıyorum ama sımdıden dusunup canımı sıkmak ıstemıyorum. Eskı kayınvalıdeyle de mesafelı bır ılıskı yurutecegım yoksa psıkolojık olarak daha cok yıpranırım
Bız ek gıdaya 5. ayda basladım cunku kılo alımı azdı. Şu an 68cm ama kılosu 7500gram.
Patates haslıyorum ıcıne ya tuzsuz peynır ya labne ve pekmez koyuyorum(yumurtaya daha baslamadım)
Tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne labne ya da peynır ve pekmek (bazen de ekmek) koyuyorum
Oglen karısık sebze puresı verıyorum ama tel suzgecten gecıyorum, blendırla yaparsam tamamen pure yapmadan hafıf puturlu olmasına dıkkat edıyorum. Yanında gunluk sutten kendı yaptıgım yogurtu verıyorum.
Aksam da yıne tahıllı pırınclı kasık mamasının ıcıne meyve koyup verıyorum. Kılo alımı bu ay ıyı olursa meyveyı ayrı verıcem, kasık mamasını sevsın dıye meyvelı yapıyorum.
Sımdılık tek bakıyorum yoruluyorum ama olsun oglum ıyı gelıyo, kımseyı ıstemıyorum yanımda. Eskı esım de haftada ıkı uc kez gelıp evde goruyor.
Bende 7.5 kg iken 4 numaraya geçtim çünkü bacakları sıkıyordu.
Saolun kizlarYağlı olduğunu hep düşündüm ama insan bilemiyorum. Usutt sanirim. Hep yerlerde sonucta.
Canım gecen ay doktora gidemedik ben de eylül basini bekliyordum gitmek için. Mukusa ek gıda ile bitecek diyordu bitmişti... Tekrar basladi. Usuttu sanırım. Doktoru ozelde degil maalesef tel yok soak için. Ozeldeli doktorlar felaket
Bence geç canım. Ben çok olmuştum 4 e geceli. 8500 filan kilosu
Canım benim seni merak etmiştim. En son bir şeylerden bahsetmistin. Geçmiş geçmişte kaldı ve minigin seninle şükur. Rabbim yardım etsin. Anne olmak insanı güçlendiriyor . Baksana ne güzel oturtmussin menüyü masallah. Belki iyi bir abla çıkar karşınıza kimbilir.
İsiliktir inş canım. Havuç kolay kolay dokunmaz çünkü bir daha vetdiğinde bak bakalım yine olacakmı?
Hoşgeldin canım. Unuturmuyuz hiç o kadar ay yoldaşlık yaptık.
Oğluşunun saglıklı olmasına sevindim eşin ile olanlar için saglık olsun diyelim. Düzenini oturtmuşsun bebişin beslenme programı güzel maşallah. Kilosu fena degil canım. Maşallah saglıklı olsunda..
İnş bakıcı işinide halledersin. Allah kolaylık versin.
Ben hatirladim canm seni uzulme gecer bu gunlerde insaallah oglusunla mutlu huzurlu hayatin olur insaallahMerhaba Herkese
seninki kaç kilo canım insanların büyümemiş demesi çok üzüyor canım arkadaşımın var aynı ayda doğdu bebeği çoktan 10 kiloyu geçmiştir 3 ay önce 8 kilo idi her ay 1 kilodan fazla alıyor ortak arkadaşın düğünü var şimdi orda ne karşılaştırmalar yapacaklar benim kızın en az iki katı önemli olan sağlıklı olması tabi benim içinde Allah büyük dertler vermesin kilo ne ki ama gelde insanlra anlat
Canim hatirliyoruz tabi.uzüldum.ayrilmaniza ama sana iyi geldiyse gerisini bosver bencede unut gitsin..bizim miniklerde buyuduler 7 ay olmak uzre bizde cok hasta oluyoruz ekgida gecikti ama be versem yiyecek benimkide dokunuyor bazi seyler..eylul geldi bende ise basliyorum..henuz bakicimz gelmedi ilk taniscaz biraz yorucu olacak okulla birlikte bakici telaşi.bebisim bana yapisik resmen gozundn ayrilmiycam hemmen agliyoMerhaba Herkese
Benim kizd havuclari yuttugu gibi cikariyot.kakada turuncu turuncu dolu oluyor..sertmi geliyoki okadar hasladim..canim benimkizda bi mukuslu yapiyo bi su gibi kakalar hep baska ama biraktim pesini valla herseyi veritorum.artik basedemiyorum esimle ve cevreyle zaten dr a gitmeden kim dedi sana alerjisi var diye soruyolar kaliyorum.kaka disinda skintimz yok zaten.firkan canım ya dün havuç verdim tamamen çıktı. Şimdi bu dokunmuş mu oluyor sindiremedigi için?
sen ıstanbuldamısın canım. Bakıcıyı nerden buldun ne sartlarda anlastın canım. Bazı seyler dokunuyo demıssın ben zaten yavas yavas basladım once sebze puresı sonra kasık maması en son meyve. Kakası degısık renklerde ama sonucta ek gıdaya basladım normaldır dıye dusunuyorum.Canim hatirliyoruz tabi.uzüldum.ayrilmaniza ama sana iyi geldiyse gerisini bosver bencede unut gitsin..bizim miniklerde buyuduler 7 ay olmak uzre bizde cok hasta oluyoruz ekgida gecikti ama be versem yiyecek benimkide dokunuyor bazi seyler..eylul geldi bende ise basliyorum..henuz bakicimz gelmedi ilk taniscaz biraz yorucu olacak okulla birlikte bakici telaşi.bebisim bana yapisik resmen gozundn ayrilmiycam hemmen agliyo
Canım tesekkurler bızımkı yakısıklı evet ama bahtı ıyı olur ınsallah.ozka82 hoşgeldin canım.. Bebisin maşallah ne kadar yakışıklı oyleee...
Allah darda olan kulunu unutmaz. İnşallah işe başlayana kadar bir bakıcı hanım bulursun.
Kilosu az değil.canım boyu da gayet iyi delikanlının
Canim hosgeldin. Allah senin ve bebegin icin ne hayirli ise onu nasip etsin. Bebeginin gelisimi ve duzeni guzel masallah.Merhaba Herkese
İsiliktir inş canım. Havuç kolay kolay dokunmaz çünkü bir daha vetdiğinde bak bakalım yine olacakmı?
Hoşgeldin canım. Unuturmuyuz hiç o kadar ay yoldaşlık yaptık.
Oğluşunun saglıklı olmasına sevindim eşin ile olanlar için saglık olsun diyelim. Düzenini oturtmuşsun bebişin beslenme programı güzel maşallah. Kilosu fena degil canım. Maşallah saglıklı olsunda..
İnş bakıcı işinide halledersin. Allah kolaylık versin.
Evet canım güçlü olmak zorundayım zaten. Hem iş hayatım yogun hem bebegıme yetmek zorundayım bır de gecmısıme takılırsam hıc olmaz. Bahsettıgım seylerın dısında buyuk hadıseler oldu canım yanı evlendıgım ınsan cıft kısılıklıymıs desem yeterlı olur sanırım. Tabı gecmıs uzun olunca yaralar da buyuk oluyor ama artık hayatımın oncekı kısmını sıldım attım. 33 yasındayım ve oglumla zor ama guzel bır hayatım olur umarım
Kılosu az ama boyu uzun canım, tombık bır bebek degıl, zaten doktoru da onemlı olan saglıklı olması dıyor.
Benim kizd havuclari yuttugu gibi cikariyot.kakada turuncu turuncu dolu oluyor..sertmi geliyoki okadar hasladim..canim benimkizda bi mukuslu yapiyo bi su gibi kakalar hep baska ama biraktim pesini valla herseyi veritorum.artik basedemiyorum esimle ve cevreyle zaten dr a gitmeden kim dedi sana alerjisi var diye soruyolar kaliyorum.kaka disinda skintimz yok zaten.
Yoğurt normalde kakayı degiştirmez canım.İsilik olmalı bence de... Ben de şaşırdım ama malum alerji korkusu... Bir de yoğurt yediğinde affederain kaka nasıl olur? Cıvık vs mi?
Cnm.mugladayim.ben...sbh 8 ..3e kadar 500 gibi dusunuyorum.kasik mama dokunuyo mesela zirtbirt kaka yapiyor icinde sut var ondan galiba.susn yogurt veriyom.bakalim.armut verdim kusturdusen ıstanbuldamısın canım. Bakıcıyı nerden buldun ne sartlarda anlastın canım. Bazı seyler dokunuyo demıssın ben zaten yavas yavas basladım once sebze puresı sonra kasık maması en son meyve. Kakası degısık renklerde ama sonucta ek gıdaya basladım normaldır dıye dusunuyorum.
Benımkı allahtan kendı kendıne vakıt gecırebılıyo. Halının uzerıne battanıye ustune nevresım gecırdım orda acıkana uykusu gelene kadar oyanalıyo. Gece uykusu de ıyı eger bı huzursuzlugu yoksa 21.30da uyuyor 4.30 6 arası kalkıyor. Onun dısında kalkarsa emzırmıyorum hafıf pıspıslıyorum uyumasını beklıyorum, bazen de bıraz besıgınde kendı kendıne aglatıyorum uyusun dıye ama oyle haykırarak aglarsa alıyorum kucagıma.
Insallah bulursun hayirlisi Allahtan..bende cok stres yaptim ama arkadsim bi abla bakarim.dedi ..namazli abdestli sakin bi kadin yerde ararken gokte buldum oldu..sanada denk gelir insallah..bizim.bakicidq burda deil.okulla bir gelecek.bende rapor alicam tabi alabilirsem.ilk hafta ..alistirma sureci..insallh rapor alabilirim yoksa yandik.İsilik olmalı bence de... Ben de şaşırdım ama malum alerji korkusu... Bir de yoğurt yediğinde affederain kaka nasıl olur? Cıvık vs mi?
Canım benim. O senin yoldaşın. Öyle kadınlar biliyorum ki işleri yokken ayakta sağlam durup çocukları için guclu olan. Çünkü Rabbim sizinle... Opuyoruz yakışıklıyi
Aynen çıkardi. Bizim düzelmişti ya bozuldu yine. şeftali ve patates iyi geliyor. Biliyor musun ben hala bakıcı bulamadım. Eylül geldi... Ve bakıcı yok... Seminer i eşimle halledeceğiz de sonrası...