2016 Şubat Anneleri

hmm alerjimi var geçmiş olsun tahlil yapıldımı alerji için bende randevualdım alerji bölümüne benim kızım emmeyi bıraktı çok iştahsız mamayıda uyanıkken içmiyor uyuyunca o da çok az içiyor az önce eve geldik uyumuyor aç ârabayla gezdijik uyudu mama içirdim gün içinde ve akşam yoğurt ve muhallebi verdin yemedi hoş her zaman yemiyor akşam üzeri arabası ile gezdik uyudu mama içirdim saat 7 idi akşam birşey yemedi az önce içti mama saatlerce aç kalabiliyor uykusuda çok az psikolojim bozuldu ağlıyorum sinirimden elimden birşey gelmiyor birde neocate mamanın tadı kötü imiş aroma katıyormusun içine

hoşgeldin canım bende merak etmiştim seni herşeyin hayırlısı hakkında hayırlı ne ise o olsun canım maşallah oğlun sağlıklı önemli olan o kilosu iyi bence hatta çok iyi ne güzel beslenme düzeni de yapmışsın Allah size huzursağlık versin

Sağ ol canım ben o halde yoğurt için biraz daha bekleyeyim

Reflü çıktı kızım da , daha 5 ayına yeni giricek (((( alerji de çıktı

Arkadaslar ceviz veriyomusunuz bebeklere,ilk kızuma dr haftada bir iki demişti sanki ama şimdiki oğlymda dr 9.ay dedi anlamadım, çok faydalı rendeliyodum mamalarına siz veriyomusunuz

Oğlum koltuktak düştü hemde ben yanindayken dibimdeydi nasil oldu anlamadım bisiler yediriyodum bende bi yudum cay alim derken bi baktım kafasi yerde ayaklarından yakaladim son anda icli ağladı zor sakinlestirdim

canım yine yesil yaptı ya gunde 4 kereyapıyosa biri yesil oluyo mtlaka götryüm mü bugn napsam ki
Canım sen bilirsin için rahat etmiyorsa götür bakalım ne diyecek doktor?
Bebimkine kan damlası verdiimde ilk kakası yeşil oluyor sonrakiler normal oluyor. Kan damlasını unutursam hepsi normal oluyor.

Canım sen bilirsin için rahat etmiyorsa götür bakalım ne diyecek doktor?
Bebimkine kan damlası verdiimde ilk kakası yeşil oluyor sonrakiler normal oluyor. Kan damlasını unutursam hepsi normal oluyor.
Kan damlasi vermyrm canim demstim baslicaktm tekrar ama oda yesil yapiyo diye bekletiyim bi dedm 2 kez yapti yesil kaka goturcem acile

Merhaba kizlar
bu disler bizi mahfetti ne dogru düzgün ek gıdaya geçebildik ne düzen kaldı pazartesinden beri sürekli ağlıyo ağzına bişey değdiremiyo bile (benim kız biraz da nazlı galiba) tarttırmadım ama zayıfladı galiba. Mememi bile tutamıyordu doğumdan sonra ilk kez memelerim şişti ağrı yaptı sağarak boşalttım. Alttan ilk iki dişi çıkmıştı zaten şimdi üsttem cıkması lazım iki tane ama sanki alttakilerin yanında çıkıyo gibi geliyor bana henüz ortada bişey yok.. Ateşi düştü artık dünden beri ama hala mızmız sürekli ağlamasa da hep suratsız kucakta durmak istiyo yiyecekleri hep reddediyo böyle asabi uyuz bişey oldu :) halbuki yoldan geçenlere bile gülen birinin elinde kaşık görse ağzını açan çok tatlı bi bebekti normale döner demi hep böyle kalacak diye çok korkuyorum 3 eylülde 7 aylık olacak.. Erken çıkarıyor dişleri var mı bizim gibi olan dişini zor çıkaran bebiş ((

malesef canım insanlar çok düşüncesiz bahsettiğim düğüne gitmicez eşimle konuştum biliyorum çünkü densiz konuşmalar karşılaştırmalar olacak hatta bana iyi bakamamışsınn bile diyecekler halbuki sırf iki kaşık yesin diye akşama kadar uğraşıyorum iki gündür ne muhallebi ne çorba ne de sebze ağzına sürüyor kilitliyor ağzını ağlıyor uyumuyorda açlıktan yemiyor ama hep kucakta yatırdımmı ağlıyor birde birde çok ilginç birşey oldu ana kucağının üstündeki kumaş örtüyü yıkayacaktım dün daha önce sildim yıkayamadım zar zor açtım kenarlarını içinde kocaman çengelli iğne var evimde yok öyle iğne nerden girdi içine nedir anlamadım yapılırken desem ne alaka kötü düşünmek istemiyorum

Geçer bence öyle kalmaz eski haline döner keyfi yerine gelince dişten huysuz eekolay mı etin içinden keskin diş çıkması uyyyy kıyamam ya rabbim bütün bebeişlerimizin dişlerini sorunsuz sapasağlam sağlıkla çıkarmayı nasip etsin bnm oğlumda daha diş yok 6 aylık 5 günlüğüz

Ne güzel canım. Rabbim e emanet. İnsallah iyi olur her şey. Biri ile konuştum yarım gün 700 tam 900 dedi. Bana uymadı. Ben rapor artık alamam sanırım. Ne yapacağım bilmiyorum. Kv gelir inşallah. En azından bir ay baksa 8 ay olacak biraz da Annem zorlasa şartları 9 aya tamamlasak ah keşke... Ama çok çok zor...

ozka82 canım atlattığın şeyler büyük ama biz kadınlar çook güçlüyüz.Allah bundan sonrası için sana güzel yollar açsın oğlunla.
Kızlar bu arada bu yaz sebzelerini kışın bebeklere vermek için difirize atan var mı? Çiğ yenmez ama kompostosu yapılabilir...siz yapacak mısınız böyle birşey? firkan sen ne düşünüyorsun canım?

kızlar oğlumun ayaklarinin alti cok terliyor sizde de var mi böyle bir durum sicaktada soguktada hep islak dogal olarak da islandi mi soguk oluyor

Canım ben kendim bile buzlukran çıkan sebzelwri sevmiyoeum bebegimede yapmayı düşünmüyorum. Bende nette bakmıştım ama şöyle hani bir kabagın yarısını çorba yapıyoeuz ya yarısı kalıyor ne yapabilirim diye baktım.
Şoklama yaparak buzluğa atıyorlarmış canım. Düşünüyorsan nette ara bak görürsün.
Benim düşüncem her sebze zamanında güzel

Meyve yazacaktım aslında.gerçi kompostodan anlamışsındır.şeftali falan çok seviyor.

Meyve yazacaktım aslında.gerçi kompostodan anlamışsındır.şeftali falan çok seviyor.
bende çok severim büyük oğlum için suyu kaynatıp içine doğranmış şeftalileri atıyordum. Az kaynatıyordum. Sonra kavanozlara koyup konserve yapıyordum. Meyvesuyunu çok seviyor. Vişne şeftali erik çok yaparım.
Çiğden saklanmıyor ki zaten. Açıncada kaynatıp komposto yaparsın okur canım
Birde bebek sitelerinde bütün meyveleri yapıyorlar. Meyveleri rondo ile çekip buz poşetlerine koyup donduruyorlar. Ama onlar da anca muhallebi ye falan konur.
Ben meyveleri konserve yapıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…