- 30 Kasım 2013
- 2.003
- 1.359
- 133
Allahım kv delerdeyiz.kayınbirader evleniyor yarın.evdeki kalabalığı ve sesi anlatamam.ani bağırmalarda sıçrayıp duruyor.yukarda eşim ve herkes çay Çorba içiyor.ben odada hapis.çünkü hayatta duyamıyorum ağladığında.aynı katta bile olsam seste gömülüyor sesi bebeğin.sürekli kapı Çalıyor.annemler gelip otele döndüler.arkasından otelin saati mi varmış diyor biri.kapı dibinde Olduğum için duyuluyor herkes.çıkınca yüzüne yüzüne kahkaha ama gelinim ne de olsa kim bilir arkamdan neler .....Nitekim dün gece sabah 4:30 da Kalktım.eşim gelmemiş bile.yukardan mırmırmır ses geliyor.üstümü giydim bi de Odayı açtım ki kv,eşim,görümCEK,KARDEŞ Yarısı dedikleri 2 kız ve anneleri dedikodu yapıyorlar tatlı tatlı.eltimi ve ailesini çekiştiriyorlar.gerçi onlar da bir tuhaf bir odaya kapandılar.surat asarak dolaşıyorlar evde.daha çok abes tavırları var da neyse....
Kapıyı açtım herkes bana bakıyor.eşime dedim sen neredesin...gel gel dedi hepsi(ne desinler) oturdum biraz.wow dedim yani ben kim bilir ne kadar çekiştirildim...sohbetin koyusundan,çayın demlisinden anlayacağınız.yoğun,kalabalık,ses,bebek,imdat.nokta.
Kapıyı açtım herkes bana bakıyor.eşime dedim sen neredesin...gel gel dedi hepsi(ne desinler) oturdum biraz.wow dedim yani ben kim bilir ne kadar çekiştirildim...sohbetin koyusundan,çayın demlisinden anlayacağınız.yoğun,kalabalık,ses,bebek,imdat.nokta.