2016 Şubat Anneleri

Cnm hangi doktora gttin ozelden yazar misin biz bi kaç yerden fiyat aldık 5bin 6bin vs hamile kalmasaydim gidecektir artık ama şimdi bütçe okdr kisitli ki bebisten dolayı

Topitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.
Sıkıldım artık girişimde bulunmaktan.. Hatta ben girişimde bulununca eşim reddederken diyor her daim hazır olamam diye sanki her dk istiyorum... Artık hiç istemiyorum

Sıkıldım artık girişimde bulunmaktan.. Hatta ben girişimde bulununca eşim reddederken diyor her daim hazır olamam diye sanki her dk istiyorum... Artık hiç istemiyorum
Bence canım kendini naza çek o istesin o zmn nasıl peşinden koşacak sen hiç deme

Ben de sendenim hiç aklıma gelmezdi. Sukur astim sayilir ama yine de yazık eşime. O bir şey olmayacağına emin ama ben korkuyorum.
Ben hiç asamadim yaa buradaki topigide çok kullandım herkes yendi bn yine kaldım şuanda doktorun verdiği vajinal fitili sokarken bile canım yanıtı .doktor da yasakladı zaten kasılıp bebeği sıkıştırırsin vs gbsinden yapmayın dedi .zaten yapmıyoruz da işte :) ben iki senelik evliyim bir senesi öyle geçti bir sene de hamilelik . Allahım bu bela kimin başındaysa alsın götürsün evlerine huzur versin

Valla benimde onlar olmadan olmuyo gibi geliyor eşime...başkası eşi yanında olunca tahrik olur... Bak bitirdi bile eşim coktan bazen diyorum biraz sorunlu olsam kıymetli mi olurdum
Bence esin zarar vermekten korkuyordu cnm düzenli bi cinsel hayatınız varsa neden snden kopsun öyle düşünme . bilerek yaklasmiyo olabilir yanı .

Bizde adam aksine korkuyor iki canlisin diyor tabii ki oluyor da bi kac gun aralikla bende hamilelik baslarinda sorun yasadigim icjn
benimki de korkuyor ama biliyorum istiyor da.çünkü bazen yeri geliyor bir ay kardeş kardeş yatmışız. yapalım da yavaş olsun kısa olsun filan diyorum o da hazır zaten iiii madem sen istiyorsun yapalım diyo

Bence esin zarar vermekten korkuyordu cnm düzenli bi cinsel hayatınız varsa neden snden kopsun öyle düşünme . bilerek yaklasmiyo olabilir yanı .
Vardı ama artık yok... Bakmıyorum da kendime artık.. Doğumdan sonra istesemde bakamam bebek kilo lohusalık derken kopar iyice dedim ya normalde de törenle olurdu

kızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibi yani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…