Evet canım doğru hatırlıyorsun hafta sonu farklı bir doktora gittik ara kontrol bebisi görelim diye eşimin arkadaşı oda neden yaptirmadiniz gebelikte şeker çok önemli ve hiç zararı yok falan dedi benim annemde şeker hastası bide onuda söyleyince mutlaka en azından 50 gr yaptır dedi bizde dün çalıştığımız hastanede yaptiralim dedik ki benim açlık tokluk ve hbA1c normal çıkmıştı ona rağmen dün yükleme sonrası tokluğum yüksek çıktı malesef cuma günü 100 gr yaptıracağız artikCanım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorum
melekeskisi
Benim de adetim düzensizdi bir önceki ay, yaklaşık 10-15 gün arası sürmüştü, o yüzden sat net değildi, doktor belirledi, ama şimdi doktorun belirlediği tarihe göre bir hafta geriden geliyor bebişim, gelişiminde çok şükür bi sıkıntı yok, geç döllenme olmuştur dedi dr, sizinde bebişlerinizde böyle geriden gelme gibi bir durum varmı arkadaşlar
Ya olay fanfinifon değil aslındaAnaammm ne kadannn dertliymisizzz bu fanfinfondan
İşte böyle olsa bilsem canım feda ama yok anam adam mutlu durumdan ben yanasınca kaçıyor bidebenimki de korkuyor ama biliyorum istiyor da.çünkü bazen yeri geliyor bir ay kardeş kardeş yatmışız. yapalım da yavaş olsun kısa olsun filan diyorum o da hazır zaten iiii madem sen istiyorsun yapalım diyo
Bebek çantası ayrı anne çantası ayrı hazırlayacağım ben küçük elde taşınır çanta zaten genelde 1 gün yatiriyorlarmis benim doğum yapacagim hastanede çok gerek yok fazla bişey göturmeyekızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
Ben hiç asamadim yaa buradaki topigide çok kullandım herkes yendi bn yine kaldımşuanda doktorun verdiği vajinal fitili sokarken bile canım yanıtı .doktor da yasakladı zaten kasılıp bebeği sıkıştırırsin vs gbsinden yapmayın dedi .zaten yapmıyoruz da işte :) ben iki senelik evliyim bir senesi öyle geçti bir sene de hamilelik . Allahım bu bela kimin başındaysa alsın götürsün evlerine huzur versin
Canim esyalarin neye sigiyorsa ona koy gotur,oyle cok buyuk birsey yuk etmene gerek yok.Benim en ufak boy tekerlekli bavulum vardi kizimin giyeceklerini icine ayri bohcalayip direkt hemsirelere vermistim oyle iste.Zaten Allahin izniyle bir gun kalip cikiyorsun.kızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
Ay bizde de oldu napcaz artik bebislerimiz icin sabrbenimki de korkuyor ama biliyorum istiyor da.çünkü bazen yeri geliyor bir ay kardeş kardeş yatmışız. yapalım da yavaş olsun kısa olsun filan diyorum o da hazır zaten iiii madem sen istiyorsun yapalım diyo
Kiz Allah iyiliyini versin ne bavulukızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
Ben kucuk bir valiz ayarlamayı dusunuyorum cunku elbet cok eşya olacak cıkmadan parca parca poset torba taşımaktansa toplu olsun.. Hemen hastaneye girerken sen tasımayacaksın ki canım odan belli olunca eşin ailen getirir yerleştirir çünkü ister istemez bir suru seye ihtiyac olacak.. Hastanede böyle izliyorum taburcu olanları biri önden bi saat poset tasıyo cicek miçek sonra anne bebek çıkıyor.. :) toplu toplu olsun işte :)kızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
Bn küçük el çantası aldım canımkızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
evet canım biraz ekleme yapıcam üst kısma isim yazıcam büyük ihtimalle. Uğurböceği vs. de eklerim. Alt kısmına da kurdela ekleyeyim yeterli olur sanırımkapı süsünü biraz daha süsle bence tatlım. eee ne de olsa o bir kızzzz
Bebek çantası ayrı anne çantası ayrı hazırlayacağım ben küçük elde taşınır çanta zaten genelde 1 gün yatiriyorlarmis benim doğum yapacagim hastanede çok gerek yok fazla bişey göturmeye
Sağol canım çabuk pes eden anne olmaya niyetim yok zaten annelik hissi bende hırs yaptı önceden aman olsun bnde evde otururm kim ders çalışcak diyordum :)Sakin pes etme canım. Ben de öğretmenim. Atan istersen iki yıl ücretsiz izin kullanirsin. Ama pes etme elinden geleni yap canım. İnşallah olur. Bol bol soru coz deneme coz çok ise yarar. Ayrıca matematik e önem ver :)
ben valize koyucam. tek parça yapmak için. hatta bebek çantasını da valize koyucam. parça parça taşımaktan daha kolay olur bana göre..kızlar sabah sabah aklıma takıldı. hastane çantalarını yakın zamanda hazırlamaya başlayacağız. ama bildiğin bavul mu hazırlanacak. hastaneye sancılı sancılı giderken.bir de arkadan tıkır tıkır bavul mu sürükleyeceğiz. o anı hayal ediyorum da. seyahate gider gibiyani el çantası filan daha iyi olmaz mı.siz ne planladınız kafanızda
Canım benimde adetimle bir hafta fark vardı bebeğimin gelişiminde doktora ilk haftalarda sormustum daha geç döllenme gibi gözüküyor ama endişe etmene gerek yok gelişimi böyle güzel devam ederse haftasyla uyumlu olacaktır demişti ve ben ilk gittiğimde keseye göre tahmini doğum tarihi 8 şubat diyordu ama bebek görüldükten sonra 16 12 şubat farklı çıktı hep en son 2 kasımdaki kontrolümde 8 şubat 26+1 çıkmıştı 4 mayıs SAT tam uyumluydu yani hatta ben doktora kız bebekler erken mi doğar gerçekten benimki öne atıyor dedim oda her bebek farklı gelişim gösterir cinsiyete göre düşünme 41haftalık doğan çok fazla kız bebek var dediCanım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorum
melekeskisi
Benim de adetim düzensizdi bir önceki ay, yaklaşık 10-15 gün arası sürmüştü, o yüzden sat net değildi, doktor belirledi, ama şimdi doktorun belirlediği tarihe göre bir hafta geriden geliyor bebişim, gelişiminde çok şükür bi sıkıntı yok, geç döllenme olmuştur dedi dr, sizinde bebişlerinizde böyle geriden gelme gibi bir durum varmı arkadaşlar
Kiz ne biliim millet kucuk bavul hazirlamis.tasiyacak kişi dert degil de o an gözümün önüne havaalani koridorunda yuruyoruz gibi geliyorAy bizde de oldu napcaz artik bebislerimiz icin sabr
Kiz Allah iyiliyini versin ne bavulu
Ben hazirlicam esim tasir artik ben niye surukleyeyim
benim tam bu is icin minik bi valizim var kendi geceligimi bezini oraya diger kol cantasinada bebek kyafeti battaniyesini vs koycam. aslinda bi tane kundagim var onden citcitli hastane kiyafetletinibonhn icine koyarsam hem yerden tasarrufda olur. Sut pompasina gerek varmi canimben valize koyucam. tek parça yapmak için. hatta bebek çantasını da valize koyucam. parça parça taşımaktan daha kolay olur bana göre..
zaten battaniyesi, bezi , iki takım çıkışı, bezi vs derken o anne çantalarına sığmayacak.
eh tabi benim kendi ihtiyaçlarım olan süt sağması, foto makinası (en önemlisi) geceliğim yedeğim derken ben valize anca sığarım
evet öyle yerden istifade etmiş olursunbenim tam bu is icin minik bi valizim var kendi geceligimi bezini oraya diger kol cantasinada bebek kyafeti battaniyesini vs koycam. aslinda bi tane kundagim var onden citcitli hastane kiyafetletinibonhn icine koyarsam hem yerden tasarrufda olur. Sut pompasina gerek varmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?