Yine 2 aya bir mi çağırdı canım doktorunEvet canim gitdim kan deyerim bayaga dusmus vitamin falan yazildi suan onlari kullaniyirum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine 2 aya bir mi çağırdı canım doktorunEvet canim gitdim kan deyerim bayaga dusmus vitamin falan yazildi suan onlari kullaniyirum
Yok canim gelicek ay kan deyerimi kontrole gitcem yime bi de ultrasona girmem lazmYine 2 aya bir mi çağırdı canım doktorun
Bnm doktorum artık 20 güne bir çağıracakmışYok canim gelicek ay kan deyerimi kontrole gitcem yime bi de ultrasona girmem lazm
Cnm hangi doktora gttin ozelden yazar misin biz bi kaç yerden fiyat aldık 5bin 6bin vs hamile kalmasaydim gidecektir artık ama şimdi bütçe okdr kisitli ki bebisten dolayıEvet insanın aklına gelmez nerden gelcek bajinsmus olcağı dimi canımm bende vajnsmus hastasydm 6 ay sürdü sonra doktora gittim geçti bu muymuş dedim yani :) 1 yıllık evliliğimi doldurunca da hamile kaldım zaten çok şükür :)
İnşallah normal yaparsın doğumunu da canım sonrasında kurtulursun inşallah tedavi falan ol bari doğumdan sonra..
Sıkıldım artık girişimde bulunmaktan.. Hatta ben girişimde bulununca eşim reddederken diyor her daim hazır olamam diye sanki her dk istiyorum... Artık hiç istemiyorumTopitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.
Bence canım kendini naza çek o istesin o zmn nasıl peşinden koşacak sen hiç demeSıkıldım artık girişimde bulunmaktan.. Hatta ben girişimde bulununca eşim reddederken diyor her daim hazır olamam diye sanki her dk istiyorum... Artık hiç istemiyorum![]()
Yazık felan değil ben bu halimle isterken o bana nazlanıyorsa bananeaynen bende canım. ihmal etmemek lazım. hormonlardan dolayı zaten isteksizlik uzaklaşma hantallaşma oluyor diye geri duruyoruz. onlara da yazık yaaa.
Hiç sanmıyorum bak kaç zamandır yok umrunda değil gayet memnunBence canım kendini naza çek o istesin o zmn nasıl peşinden koşacak sen hiç deme
Canim fazla sikistirma erkekler esleri hamile olduklari zaman bogle seyler yasaya biliyorlar.Yazık felan değil ben bu halimle isterken o bana nazlanıyorsa banane![]()
Bu zaman diliminde sen söylüyor muydun canımHiç sanmıyorum bak kaç zamandır yok umrunda değil gayet memnun
Ben hiç asamadim yaa buradaki topigide çok kullandım herkes yendi bn yine kaldımBen de sendenimhiç aklıma gelmezdi. Sukur astim sayilir ama yine de
yazık eşime. O bir şey olmayacağına emin ama ben korkuyorum.
Önce söyledim sonra söylemedim artık söylemeyeceğim....Bu zaman diliminde sen söylüyor muydun canım
Söyleme canım bencede bak gör o söyleyecekÖnce söyledim sonra söylemedim artık söylemeyeceğim....
SanmıyorumSöyleme canım bencede bak gör o söyleyecek
Bence esin zarar vermekten korkuyordu cnm düzenli bi cinsel hayatınız varsa neden snden kopsun öyle düşünme . bilerek yaklasmiyo olabilir yanı .Valla benimde onlar olmadan olmuyo gibi geliyor eşime...başkası eşi yanında olunca tahrik olur... Bak bitirdi bile eşim coktanbazen diyorum biraz sorunlu olsam kıymetli mi olurdum
benimki de korkuyor ama biliyorum istiyor da.çünkü bazen yeri geliyor bir ay kardeş kardeş yatmışız. yapalım da yavaş olsun kısa olsun filan diyorum o da hazır zaten iiii madem sen istiyorsun yapalım diyoBizde adam aksine korkuyor iki canlisin diyor tabii ki oluyor da bi kac gun aralikla bende hamilelik baslarinda sorun yasadigim icjn
Yazık felan değil ben bu halimle isterken o bana nazlanıyorsa banane![]()
Vardı ama artık yok... Bakmıyorum da kendime artık.. Doğumdan sonra istesemde bakamam bebek kilo lohusalık derken kopar iyiceBence esin zarar vermekten korkuyordu cnm düzenli bi cinsel hayatınız varsa neden snden kopsun öyle düşünme . bilerek yaklasmiyo olabilir yanı .