Kiz ne biliim millet kucuk bavul hazirlamis.tasiyacak kişi dert degil de o an gözümün önüne havaalani koridorunda yuruyoruz gibi geliyor
Ayol ben daha kizima bisey almadim bavulu hic dusunmedim bileKiz ne biliim millet kucuk bavul hazirlamis.tasiyacak kişi dert degil de o an gözümün önüne havaalani koridorunda yuruyoruz gibi geliyor
Benim de karnim bu kadar ama benimkine kucuk diyorlar amaan takma ne derlerse desinler keyfini cikarOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
- aaaaa karnın ne kadar büyük senin ya
-kızım ha bire yiyormusun acayip kilo almışsın, dikkat et daha 2 ay var
- sen simdiden boyleysen bakalim doğuma nasıl olacaksin
- bak bak nasılsa karnı büyümüş kendin gibi bebeği de kilolu doguracaksin
- yok ya normal doğum olmaz sezeryan ile alınır
vs. Vs.
Benim 26 yeni bitti aynı hatta daha kalın görünüyorum... Kol bacak şişmesi olmadığı sürece bence herşey normal salla milletiOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
vs. Vs.
Instagramda takip ettigim sizmissiniz elbiseden tanidim..bu arada gobek gayet normal benimki de boyleOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
vs. Vs.
Canım büyük söyleyince bende gerçekten büyük göbeğin zannettim gayet normal göbeğin kuzummmOlduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.
vs. Vs.
Olduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar
vs. Vs.
İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Rabbim korusun inşallah..Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
Allah bebegine saglik versin canim Allah ikinizin de yardimcisi olsun insallah bebeginin saglikli oldugunu burda duyurmani bekliyorumMrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
Amin canim bekliyoruz dualarimiz sizinleInsallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
Saglikla alirsin ins kucagina bebisini canim. Komtrolden sonra habersiz birakma bizi. Icini ferah tutmaya calis.Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimInsallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
dualarımız seninle canım güzel haberlerle dön inşallahMrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
attığın linki gördüm canım, sağolasın. inceleyip bende alayım bari. o bir şey değil evde yer kalmadı :)
bu iki ay bende açıldım, kart ödeme yapınca maaş kalmıyor
valla ne kadar zor olursa olsun. sonuçta ıslak mendil, içerikleri ne olduğu belli değil. ben şahsen çok muhtaç olmadığım sürece bırak yüzümü elimi bile silmiyorum.
evet hassas olmadığım konular çok ama bu konuda hassasım işte
bende pamuk aldım. ilk dünyaya alışma süresinde ıslak pamuk ve zeytinyağı kullanmayı hedefliyorum. sonrasında mecburen bir yol bulacağım tabiki
bu arada gün içinde gördüğüm bir diy vardı onu paylaşacağım bulabilirsem. ıslak mendili evde kendin pamuk ile yapıp kaba koyma fikri
Canım hıc bılgım yok umarım dedıgın degerlerı gecmez. Boslugun artma ıhtımalı varmıymıs yani. Doktorun ne dıyor bu konudaMrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?