2016 Şubat Anneleri

Park yatağı 60a 120 mi 70 e 120 mi alalım karar veremiyoruz.son ay alcam gerçi ama hala 60 bebeğe ilerde dar gelir mi ki diyorum.2 yıl kullanılır sonuçta.siz naptınız?

Kiz ne biliim millet kucuk bavul hazirlamis.tasiyacak kişi dert degil de o an gözümün önüne havaalani koridorunda yuruyoruz gibi geliyor

aslında eşyaları ilk etapta indirilmiyor. çünlü hemen odaya çıkartmıyorlar. önce nts falan derken epey vakit geçiyor.
bana tuhaf gelmiyor,bizde ameliyata giden herkes valizle gittiği için

Olduk 26+6 evet karnim büyük malesef normalde hoşuma gidiyor esime de daha tatlı geliyorum ama su dışarda ki sevgili çok bilmisler yok mu her defasında insanı uyuz ediyorlar.

- aaaaa karnın ne kadar büyük senin ya

-kızım ha bire yiyormusun acayip kilo almışsın, dikkat et daha 2 ay var

- sen simdiden boyleysen bakalim doğuma nasıl olacaksin

- bak bak nasılsa karnı büyümüş kendin gibi bebeği de kilolu doguracaksin

- yok ya normal doğum olmaz sezeryan ile alınır

vs. Vs.

Eklentiler

• 20151117_104309.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 131
Kiz ne biliim millet kucuk bavul hazirlamis.tasiyacak kişi dert degil de o an gözümün önüne havaalani koridorunda yuruyoruz gibi geliyor
Ayol ben daha kizima bisey almadim bavulu hic dusunmedim bile Nolucak benim bu durum
Benim de karnim bu kadar ama benimkine kucuk diyorlar amaan takma ne derlerse desinler keyfini cikar

Benim 26 yeni bitti aynı hatta daha kalın görünüyorum... Kol bacak şişmesi olmadığı sürece bence herşey normal salla milleti

Instagramda takip ettigim sizmissiniz elbiseden tanidim..bu arada gobek gayet normal benimki de boyle

Canım büyük söyleyince bende gerçekten büyük göbeğin zannettim gayet normal göbeğin kuzummm

huzurunmeraklisi amannn takma canım. bana da ne öyle karnın önde önde gidiyorsun dediler
herkesin karnı öndedir, benimkinde de bebek var sonuçta sırtımda taşıyamam ya
millet densiz. kilo alsan aldın, almasan almadın çocuk zayıf olacak derler.
dikkat etsen suç etmesen suç.
boşversene, herkes mükemmel bi biz yamuk olalım boşver

kizlar bende iki bebek bir anne orta boy tekerlekli valiz goturcem her boy valizim var ama kisin anca... birde polatli ankaraya uzak sonra lazim biseyler olursa gidip evden almazlar... hastaneden bi daha ikinciyi almanin anlami da yok... cunku oralarda hersey 2-3 kati oluyor... elime geceni koycam... :))

Cok da buyuk degil aslinda karnin canim. Bos ver dinleme kimseyi. Herkesten cok biz dusunuyoruz bebeklerimizi. Zararli ya da bebege kotu gelecek bir seyi yapacak degiliz. Destek olmak yerine boyle konusanlari duyunca cok sinirlenoyorum

Mrb hamile arkadaslarim.. ayrintili usg de bebegimin beyninde bosluk sinirda tesbit edildi. Sol 8.7 sag taraf 9.4 eger 10 gecerse engelli olabilir. Sizden ricam dua edin hamilesiniz rabim geri cevirmez. Bununla bilgisi olan varsa paylasmanizi isterim.

İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Rabbim korusun inşallah..

Allah bebegine saglik versin canim Allah ikinizin de yardimcisi olsun insallah bebeginin saglikli oldugunu burda duyurmani bekliyorum

Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
Amin canim bekliyoruz dualarimiz sizinle

Insallah canim iyi olurda burdan paylasirim. Kalbimi ferah tutmaya calisiyorum allajim neylerse guzel eyler.. bi sonraki kontrolum 27 sne sizinle paylasirim insallah guzel seyler. Allah sizleride yavrularinizida korusun sinamasin.
Saglikla alirsin ins kucagina bebisini canim. Komtrolden sonra habersiz birakma bizi. Icini ferah tutmaya calis.

İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

dualarımız seninle canım güzel haberlerle dön inşallah

Canım ıste benım dedıgım ıslak mendıl degıl ıslak pamuk. Benım aldıgım ıslak havluları ılk zamanlar kullanma dedı arkadasım. Ben de pamuk aldım onu ıslatıp kullaırım dedım ama hazırları daha pratık oluyormus. Yoksa ben de pamuk aldım yanı bebeklere özel. Islak mendıllerımı de bıraz buyudugunde kullanıcam .

Canım hıc bılgım yok umarım dedıgın degerlerı gecmez. Boslugun artma ıhtımalı varmıymıs yani. Doktorun ne dıyor bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…