2016 Şubat Anneleri

Ben baska hamilelik dusunemiyorum 1kizim var simdi ikizler dogacak ins.uc cocugumuzolacak ben hakkimi astim bile darisi basiniza
Saol canim ama ben erkek bebek olasiligini artirmanin %80 yolunu buldun diye bilirim canim insallah rabbim kismet eder de denerim tutar

Nasıl buldun canım
Canim simdi soyle dinde bi hadis bile var eger esin senden once orgazm olursa bebek kiz sen ondan once olursan bebek erkek oluyor almanyada bile arastirilmis ve %90 dogru oldugu soyleniyor. Erkek kiz annelerine sordum ve hepsi evet ogle dedi ben kendimden bile dogru oldugunu anladm

Benim de karın kısmı geriden geliyor dört gün . Buz 1 mayıs belirlemistik ama ben hep iki uç gün sonra diye dusunuyorum. 1mayista tatildeydik :) o gün olamaz :)

Evet benimde geç dölllenme oldu. bebek haftalarca görünmedi. 2 hafta geri yani o yüzden.
ama bebekte sorun yok geç döllenme olsada suanki haftasıyla uyumlu gayet :)

attığın linki gördüm canım, sağolasın. inceleyip bende alayım bari. o bir şey değil evde yer kalmadı :)

bu iki ay bende açıldım, kart ödeme yapınca maaş kalmıyor

valla ne kadar zor olursa olsun. sonuçta ıslak mendil, içerikleri ne olduğu belli değil. ben şahsen çok muhtaç olmadığım sürece bırak yüzümü elimi bile silmiyorum.
evet hassas olmadığım konular çok ama bu konuda hassasım işte
bende pamuk aldım. ilk dünyaya alışma süresinde ıslak pamuk ve zeytinyağı kullanmayı hedefliyorum. sonrasında mecburen bir yol bulacağım tabiki

bu arada gün içinde gördüğüm bir diy vardı onu paylaşacağım bulabilirsem. ıslak mendili evde kendin pamuk ile yapıp kaba koyma fikri

Anladım canım.

Canım kontrole gittin mi

Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa...
Topitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.

Evet doğrudur. benim annem bu yöntemle tüm çocuklarının cinsiyetlerine karar vermiş.sözde bende uygulayacaktım ama tohumun atıldığı gün herşey tamamen doğaçlama gelişti

Ben de sendenim hiç aklıma gelmezdi. Sukur astim sayilir ama yine de yazık eşime. O bir şey olmayacağına emin ama ben korkuyorum.

Topitikk sen girisimde bulun canim erkekler herdaim ister biz biraz nazliyiz haliyle adamlar ne edeceklerini bilemiyorlar..oda istiyordur mutlaka.
Bende aman aman bayilmiyorum ama esimide ihmal etmemeye calisiyorum yine.
aynen bende canım. ihmal etmemek lazım. hormonlardan dolayı zaten isteksizlik uzaklaşma hantallaşma oluyor diye geri duruyoruz. onlara da yazık yaaa.

Tabii ki hayirlisi olsun hepimiz icin nasip kismet meselesi suan kizima duydugum su sevgiyi hic kimseye deyismem amma her anne gibi ben de bi kiz bi erke evlat isterim Rabbim isteyen her kese nasip eder insallah
Amin canım. Rabbim gönlüne göre versin

Valla benimde onlar olmadan olmuyo gibi geliyor eşime...başkası eşi yanında olunca tahrik olur... Bak bitirdi bile eşim coktan bazen diyorum biraz sorunlu olsam kıymetli mi olurdum

aynen bende canım. ihmal etmemek lazım. hormonlardan dolayı zaten isteksizlik uzaklaşma hantallaşma oluyor diye geri duruyoruz. onlara da yazık yaaa.
Bizde adam aksine korkuyor iki canlisin diyor tabii ki oluyor da bi kac gun aralikla bende hamilelik baslarinda sorun yasadigim icjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…