2016 Şubat Anneleri

hahaha alemsin valla, güldürdün sabah sabah
ayy ben mecbur kalınca öyle yapıyorum napiimm eşim de sen ne kadar utanmazsın senin hep içinde varmış böyle şeyler benle ilgisi yok diyo oysaki ben ona aşık olduğum için istekliyim
bana küçük sapığım diyo aramızda 7 yaş var da

Benim de böyle karnım yamuk gibi duruyor bazen hatta eşime soruorum karnımda bi yamukluk war diyorum o zaman bebeğin duruşuyla alakalı.. Benim hep sağ tarafımda hareket var. bazende çok fazla yer değiştiriyor.

Bde ben hareketlerime çok fazla dikkat etmiyorum yaaa bişey olmaz diyerek yaptığım ani hareketlerim var ya da kendimi yorduğum zamanlar olabiliyor.

Akşamdan beni eşime şakayla trip atıyorum demek oğlun ezilir die hıı tamam felan die ağzını acıp bişe demiyor sinir oldum yaaaa...
Canım benim eşimde oyle. Yani normalde çok sert olmayı sever ilişkide hatta bazen canımı yakar ama hamile olduğumdan beri ben birşey olmaz dediğim halde aşırı dikkatli.

Canım burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs için webannemarketin fiyatlarına mutlaka bak. Arada bayağı fark oluyor çünkü.

valla ben onu eşime söylüyorum, kendimi sapık gibi hissettiriyorsun diye

Bugunkı harcamamız tam 175tl hanımlar

Bunları aldım hepsı bugun kargodaymıs yarın gelır umarım cunku persembe cuma mesaı ıznımden kullıcam

Tabı bır de bunları eve tasıması var ısyerınden:)

Eklentiler

• Capture.webp
    19 KB · Görüntüleme: 88
Canım burun aspritörü, alt degıstırme bezı , yenıdogan bezı, kendıme gogus kremi gogus ucu pedı vs için webannemarketin fiyatlarına mutlaka bak. Arada bayağı fark oluyor çünkü.

aldım bıle:)

Değişiyor canım bazen kıvamlı bazen normal akıntı gibi madem dikkat et kendine takip et sen kendi kendine doktor ol

cnm ben yurt disindayim burda seker yuklemesi diye birsey yok. ve burda normal dogumdan sonra 3 gun hastanede kaliyosun ve bebegin yanina anneden baska kimse girmiyo daha dogrusu dogum katina kimse alinmiyo . bebegin butun ilk kontrolleri hastanede yapiliyo ortopedi, pediatri goz dktoru hepsi vizit geciyo hergun . sezeryandan sonrada 5 gun kaliyosun

Canım bende yaptırmak istemedim en başta açlık tokluk ve hbA1c denen 3 aylık şekere baktirdim hepsi normaldi hafta sonu farklı bir doktora gittik en azından 50 gr yaptırın dedi zaten perinatolog da kızmıştı bize yaptırmadık diye dün yaptiralim bari dedik ve ben şok oldum 1. saat şekerim yüksek çıktı cumaya kadar dikkat edicem yediklerime cuma tekrar 100 gr yapılacak gebelikte şeker bebek için sıkıntıli 50 gr sekerde 4 dilim baklava ya eşdeğer mis karar senin ama ben iyiki yaptirmisim diyorum

Hanımlar arkadasımdan ogrendıgıme gore ılk basta ıslak pamuk kullanmak lazımmı

ben dırek pamuk almıstım onu ıslatarak kullanacaktım ama oyle zor olmusmus, unıbaby ıslak pamukları varmıs hazır
bır de 5lı canbebe ıslak havlu almıstım ama onu bıraz buyuyunce kullanmak daha ıyıymıs, cıltlerı cok hassas oluyomus

Ay sabah sabah nasıl Guldum maşallah yaa bunun bir nimet olduğunu bilin lütfen evlenmeden önce ne heveslerle almıştım bnde geceliklerimi vs ama hepsi çekmecede kutularında duruyor hiç aklıma gelmezdi vajinismus olcagm . zaten hamile kalmış olmam bi mucize şuanda bnada dua edin olur mu normal doğum yapayım da geçsin bu illet bende esimle evlendiğinden bise anlayayım zavallı kocammm

Kızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef
Canım sen benim hatırladığım kadarıyla şeker yüklemesi yaptırmayacaktın, hatta profesöre gidiyordun sanırım, açlık, tokluk, hba1c bakılcak sadece falan diyordun, neden fikir değiştirdi doktorun, benim doktorum da şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dedi de ondan soruyorum
Benim de öyle canım SAT net değil... Doktor belirledi
melekeskisi
Benim de adetim düzensizdi bir önceki ay, yaklaşık 10-15 gün arası sürmüştü, o yüzden sat net değildi, doktor belirledi, ama şimdi doktorun belirlediği tarihe göre bir hafta geriden geliyor bebişim, gelişiminde çok şükür bi sıkıntı yok, geç döllenme olmuştur dedi dr, sizinde bebişlerinizde böyle geriden gelme gibi bir durum varmı arkadaşlar

Evet insanın aklına gelmez nerden gelcek bajinsmus olcağı dimi canımm bende vajnsmus hastasydm 6 ay sürdü sonra doktora gittim geçti bu muymuş dedim yani :) 1 yıllık evliliğimi doldurunca da hamile kaldım zaten çok şükür :)

İnşallah normal yaparsın doğumunu da canım sonrasında kurtulursun inşallah tedavi falan ol bari doğumdan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…