Yutmasında sıkıntı yokki canım yutacak çıkaracak buda gelişimi için. Suyun az çok farketmez yuttuğunu çıkarıyor zaten. Hatta bikaç hafta içinde yutacak çiş yapacak. Doğal olan buallah allah, benim suyum da fazla demişti doktor. fazla yutmasın
annelik duygusu işte, rabbime emanet bebeklerimiz. allah onları korusun :))
Kızlar hıçkırık o
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar
Bi bilgisi olan var mı kızlar arada kaynadı mesajm :)Kızlar benim kuyruk sokumu kemiğim düştüğüm için eğilmişti çengel gibi şuan.. Normal doğum yapmama engel mi acabaYarın mutlaka soracağım doktora ama aklıma geldi birden
Bana çok acı yeme demişlerdi. İlk defa bu kadar acı ve çok yemeği bugün yedim. Ondan endişe ettim.. Ama şimdi dhaa iyiyimSadece bağırsakların biraz hızlı çalışabilir onun sışındane zararı olabilirki bende acı yemiştim. bazen ymeklerde acılı da y,yorum yani =)
Hiç bilmiyorum canım yaBi bilgisi olan var mı kızlar arada kaynadı mesajm :)
Aaaaa gerçekten miii ben hıçkırdığını hiç anlamıyorum heyyy allahım
neler oluyormuş haberimiz yyok. bende diyrum bu ne ayakları desem değil çok aşağıda çünkü damar atıo gibi oluyor demek hıçkırıkmış bunu öğrendiğim iyi oldu
sen hiç öyle şeyler getirme aklına. canın istediğinde abartmadan ye.
Amaann tatlı yesen çok yeme tuzlu yesen çok yeme acı yesen çok yeme.... bu ne ya neye aşerecegiz bizOpuyorum seniiiiii .. Aşırıya kaçmadan yiyeceğim
Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?Kızlar bugün Nasılsıniz
Daha da paytaklaşacagız bir elimiz göbüşte diğer elimiz belimizde :)geçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Bn doğum yapar yapmaz eşime kocaman pasta al gel dedim hepsini yiyeceğim dedim.Amaann tatlı yesen çok yeme tuzlu yesen çok yeme acı yesen çok yeme.... bu ne ya neye aşerecegiz biz
Hiç bişeycik olmaz inş. Allah korusun
Maşallah canım. Bnde şükür iyim canım çok tatlı istiyor pasta filan ama yşyemiyorum şekerim fazla çıkmıştı diyetteyim.Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?
yaa o paytak yürüyüş banada geldi, engel olmaya çalışıyorum bazen ama öyle rahat ediyorum :) çok komikkkgeçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Ay ben elimi çok koyuyorum belime herkes bana bakıyor gobekte pek belli olmayınca garip garip bakıyorlarDaha da paytaklaşacagız bir elimiz göbüşte diğer elimiz belimizde :)
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorumgeçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Canım 42. Haftaya kadar mı Anam mmmm daha da büyümez mi o zamanUc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum
Kızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef
Bnmde 148 çıkmıştı üç aylık şekerim e baktırdım temiz çıktı canımAclık ıyı canım toluk fazla bıraz
benım de 86 ya 126 cıkmıstı
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?