- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
ben funna baby uyku seti aldım. gelen ürün çok kaliteli. zaten internetten yorumlara bakarsan hiç kötü yorum yapılmamış.
1 adet de nevresim takımı aldım ama o daha gelmedi.
aldığım uyku seti bu;
http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/luna-chic/0501-uyku-seti-80x140-cm
Canım Çilekte 70x 130 çok güzel uyku setleri var nette de var bende beşiği 70x130 yaptırmayı düşünüyorumBeşiğin ölçüleri 70*130 diğer markalarda yan korumalar ya 140 yada 120 ara ölçü yani bizim beşik oyüzden tereddüt ediyorum canım
Canım patiksiz tek alt aldım ben 0,3 ay arası bebetto ve bebitof markalarında buldumCanım bende 0.3 ay grubu alt üst bulamıyorum ayrı ayrı almak istiyorum. Ve patiksiz olsun istiyorum
Hemenn bakıyorum teşekkürler canım benimCanım Çilekte 70x 130 çok güzel uyku setleri var nette de var bende beşiği 70x130 yaptırmayı düşünüyorum
Rica ederim canımHemenn bakıyorum teşekkürler canım benim
bendede 3-4 gündür oluyor. sanırım normal bunlarKizlar sizdede oluyomu yaa..adet sancisi gibi agrim hergun bi yokluo beni...geciyo sonra ama acaba normalmi bunlar
Canım kargonun geç gelmesinin sebebi sitede belirtiyor. Ürünler listeden kalktıktan sonra yani kampanyası bittikten sonra kargolanıyor. Ben devamlı alışveriş yapıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. Telefonla zor ulaşmada sanssızlık yaşamış olabilirsin. Sabahları daha rahat ulaşabilirsin. Lierac krem 55tl bu arada, bebek nevresim takımları 35tl hemde cotton box marka. Bilginiz olsunBir daha butikbebeden Çorap bile almam.bir sürü insan şikayetinde haklıymış.ürünler çok geç geliyor,telefonla zor ulaşıyorsunuz,ulaşsanız da kale alınmıyorsunuz.ayrıca kontrol ediliyor mu bilemedim.çünkü biri lekeli biri yırtık.gerçekten sinir bozucu.eğer ordan alışveriş yapıp hasarsız atlattıysanız Şanslı gruptansınız.çünkü birçok kişi şikayetçi.
canım bende de aynı sorun vardı.gaviscon kullandım.iyi geldi.
benim de aynı sorun bir haftadır peşimde. ben hamilelikten önce reflu hastasıydım zaten hamilelikte aldı başını gitti. rennie nin minik kare dil altı hapları var. günde 3 defa normalmiş.ben artık dayanılmaz yangınlar içinde olduğumda atıyorum ağzıma
kızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
kızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
Ben gayet yiyorum :) cok yememeye özen göster gaz yaptıgından dolaşımını hızlandırdıgından dolayı pek tavsıye edilemiyor ama korkacak birşey yok Canım
oyşşş.. eve gidince kayısı yiyeyim .. başka bir sorun olmasındaara ara iyi yiyorum tek sıkıntısı yemesi güzel çıkarması zor
korkamana gerek yok sadece wc de biraz zorlayacak seni o kadar
Evet enfeksyon erken doğuma sebep olurmuş.
Ama idrarını tutmaya dewam edersen tedavin başarılı olmaz
Sürekli tekrarlar canım ya
Ben dışarıya çıkacaksam su içmiyorum ama evdeysem bol bol içip tuvalete çıkıyorum. Kronik enfeksiyona meyilli olduğum için korkuyorum...
Ben varım canım 21. haftada parlaklık vardı ama daha sonra ayrıntlı ultrasona gırmedım kaybolup kaybolmadıgını bılmıyorumMerhaba anneler ve adayları .. 24 Kasımda randevum var ama birsey merak ediyorum. Benim bebehimin kalbinde parlaklık tespit edilmisti 25. Haftada gittigimizde duruyordu . Kalbinde parlaklik olup geçen bebeginiz var mi kontrolde görecegim ama merak ettim
Kullanmazsak nasıl olcakkı benım ıpıslak olur camasırıım. Evde kullanmıyorum mesela ama gunde 3 ıccamasırı desgıstırıyorumCanim doktorlar gunluk pedi hoc onermiyor yalniz bilgin olsun. Bende de enfeksiyon vardi doktorum gunluk ped tetikler kullanma dedi.
valla seve seve yiyorum :) neden korkuyorsun?kızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
bu zamana kadar ilk defa bu kadar bol yedim . gece de rüyamda doğum yapmışım. bir haftadır bebek semiha şakir hastanesinde yatıyor ben hiç gitmiyorum yanına diye kendime kızıyorum. üzerine böyle yiyince.. içim rahat etmiyor şimdide.
yerken vallahi çok güzeldi, tutamadım kendimi
yarım maden suyu içiyorum şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?