- 20 Haziran 2012
- 4.835
- 4.065
- 448
acı yemek pek iyi değil demişlerdi bana, birde rüyamın etkisinde kaldım ve saçmalamak gibi oldu sanırım erken doğum falan gibi birşeyler geliyor kafama..valla seve seve yiyorum :) neden korkuyorsun?
:) dopru söylüyorsun canım kaç gündür diyete uyup, bir kaçamak yapamıyordum, iş yerinde de gelince yiyecek yeminimi bozdum diyerek giriştim vallaha :) tamam canım. çok teşekkür ederimSıkma canını kötü bir şey olmaz midene dikkat et sen .. Cok fazla kacırma bir daha canım ama haklısn başlayınca sonunu getirmek zorishal olursan bol su iç
Bende yedim birşey olmaz canımkızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
bende sık wcye gıderım ısyerınde en az 4 kotex ped degıstırırım, pamuklu oldugu ıcın sorun yasamıyorum ama sadece onu kullanabılıyorum dedıgım gıbı
afiyetler olsun o zaman bize:) inşallah birşey olmaz..Bende yedim birşey olmaz canım
kızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
kasıklarının üstü hemen karnının altı pıt pıt damar gibi atan var mı? ben oturunca çok oluyor. göz seğirmesi gibi.
?
pantolon da sıkmıyor ama..
Alan arkadaş güle güle kullansın, hem size hem ona hayırlı olsun.Ayeser hnm ürünler gıcır gıcır tertemiz. Mağazadan iki katına da alınabilir tabi. Tercih meselesi. Almıyorsanız satışa engel olma veya olumsuz yaklaşma nedeniniz ne acaba?? Size özel olarak soran oldu mu az mı çok mu diye
Bu arada ana kucağı satıldı. Ve alan bayan çok beğenerek memnun kalarak aldı...
e bebekten sevi bebenin filesini aldım tam oldu canım içinde minik minik toplar var gayet kaliteli 27.5 tlkızlar a101 de aldığınız bebek küvetlere file bulabildiniz mi , ben bulamadım yaa
bende dün aldım 70-130 ölçüsü oda takımı aldım yanında uyku seti ve yatağını hediye ettirdim adama ama normalde 150 tl idi gayet güzel ve kaliteliBeşiğin ölçüleri 70*130 diğer markalarda yan korumalar ya 140 yada 120 ara ölçü yani bizim beşik oyüzden tereddüt ediyorum canım
Aaaa o bende de var hatta şimdi yine oldu.. bazen bende de oluyor nedenki acabaa
Kızlar bugün 50 gr yaptırdım açlık 84 tokluk 144 çıktı cuma günü 100 gr yaptıracağım malesef
Bebeği hickırık tutuyor olabilir mi? Bir yerde okumuştum.bende bilmiyorum nedenini; arada kalkıp dolaşıyorum. bazen üst üste seğiriyor.
Hiçbişey olmamıştır canım.o agrılar doğal hepimizde var. Vurduğun için degildir. Ama saglıkocagına gidip rica etsen kalp atışlarına bakarlar. Bebişin hareket etmiyormu?odaya dogru gıdıyordum bır anda carptım ama sağ tarafım ağrıyor sanki off cuma dr gıtmıstık sımdı eşime desem efham yapıyorsun der
Anammm gününüde soylemiş ben olsam çok heyecan yapardım herhaldeGünaydın hamişler, toplamda 8 kilo aldım, doktorum "Biraz hızlı kilo almaya başladın, dikkat et." dedi ama bana sanki kilom normalmiş gibi geliyor. Günde 1-2 dilim ekmekten yarım ekmeğe çıkmış olabilirim, tamam ama işte :/ Epidural sezeryan için de "Şubat'ın 4'ü gibi alabiliriz, bir dahaki kontrolde odanı ayarlayalım." dedi. Dediğinden beri son 2,5 ay diye dolanıyorum ortalıkta.
Canım vajinal muayeneye gerek yokki benimde hiç bakmadı. Bir problem olduğunda ayrıntılıda falan . O zaman vajinal muayene ediyor. Yoksa kolay kolay ellemiyorlar. Hijyen muhabbeti.. gerek görse yapardı. İdrar ve kan tahlilide saglıkocagı takip ediyor doktorlar takip etmiyor. Zaten benim doktorum en baştan söyledi. Saglıkocagına kayıt yaptır tahlillerini takip edecekler dedi. Sen sonuçlarını götürüyorsun sorun varsa ilaç veriyorGünaydın kızlar. Bende haftalar sonra bugün bebegimi gorucem. Muayene sırasında heyecandan tüm sorularımı unutuyorum. 28 haftaya kadar hep ultrason ile muayene oldum. Doktor hiç vajinal muayene yapmadı. İdrar tahlilini de 8 hafta da yapmıştık. Sonrasında doktor tahlil istemedi. Hatta bu tahlilerde kansızlık çıkmasına karşın 24 haftaya kadar kan tahlili bile istemedi doktorum. Tetenoz aşımı yaptırırken aile hekimliğinde yapıldı. Doktorum sanırım ilgisiz. Bende eksik bişey kalsın istemiyorum. Sizin doktorunuz kaçıncı haftada vajinal muayeneye başladı ve ne kadar sık kan ve idrar tahlili veriyorsunuz bilgi verirseniz çok sevinirim.
Vajinada sızı baskıdan olıyor canım. Birde kafa atarsa tekme atarsa olıyorbir arkadaşımız hastanede yatıyordu erken doğum riskinden ne oldu acaba var mı gelişme ? inşallah zamanında doğarlar
bende taktım bu sıralar erken doğuma çok fazla baskı hissediyorum öyle sancı yok ama arada günde 1 defa adet sancısı oluyor 3-4 gündür. bide sanki vajinada bir sızı varmış gibi oluyor. daha randevuyada var
Canım bebişler içerden dayandığında agtı yapıyor. Benim rn son kontrolde resmen ayagıyla kaburgamı itiyorduGunaydin arkadaşlar
Ya bi sorunum var
Dundendir sag gogus altindaki kaburgam cok feci aciyor.saga yatamadgm gibi durduk yerde de agiriyo.sizde de basladi mi kaburga agrisi.of şimdiden boyle baski varsa son aylari dusunemiyorum
Nişan renkli olur canım. Üşüttüğün içinde boyle akıntı olabilir.Kizlar az once sumukumsu uzayan beyaz akıntı düştü peceteme. Hic böyle birsey olmamıştı. nişan olabilir mi.rengi beyaz.
Gaviscon çok iyi geliyor canımAyy ben 2 haftadır mide yanmasından yana çok şikayteçiyim. Midem çok fena yanıyor maden suyu içiyorum süt içiyorum elma yiyorum fayda etmiyor.
Bugün doktoruma mesaj attım o da gaviscon şurup önerdi. Böyle bir şikayeti olan var mı siz neler yapıyorsunuz?
kasıklarının üstü hemen karnının altı pıt pıt damar gibi atan var mı? ben oturunca çok oluyor. göz seğirmesi gibi.
?
pantolon da sıkmıyor ama..
Aaaa o bende de var hatta şimdi yine oldu.. bazen bende de oluyor nedenki acabaa
Kızlar hıçkırık oBebeği hickırık tutuyor olabilir mi? Bir yerde okumuştum.
sen hiç öyle şeyler getirme aklına. canın istediğinde abartmadan ye.acı yemek pek iyi değil demişlerdi bana, birde rüyamın etkisinde kaldım ve saçmalamak gibi oldu sanırım erken doğum falan gibi birşeyler geliyor kafama..
Kızlar hıçkırık o
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?