• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

allah allah, benim suyum da fazla demişti doktor. fazla yutmasın o_O

annelik duygusu işte, rabbime emanet bebeklerimiz. allah onları korusun :))
Yutmasında sıkıntı yokki canım yutacak çıkaracak buda gelişimi için. Suyun az çok farketmez yuttuğunu çıkarıyor zaten. Hatta bikaç hafta içinde yutacak çiş yapacak. Doğal olan bu ;)

Kızlar hıçkırık o :KK48::KK48:
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar :KK66:

Aaaaa gerçekten miii ben hıçkırdığını hiç anlamıyorum heyyy allahım :D

neler oluyormuş haberimiz yyok. bende diyrum bu ne ayakları desem değil çok aşağıda çünkü damar atıo gibi oluyor demek hıçkırıkmış bunu öğrendiğim iyi oldu :D

Kızlar benim kuyruk sokumu kemiğim düştüğüm için eğilmişti çengel gibi şuan.. Normal doğum yapmama engel mi acaba :KK43: Yarın mutlaka soracağım doktora ama aklıma geldi birden
Bi bilgisi olan var mı kızlar arada kaynadı mesajm :)

Sadece bağırsakların biraz hızlı çalışabilir onun sışındane zararı olabilirki bende acı yemiştim. bazen ymeklerde acılı da y,yorum yani =)
Bana çok acı yeme demişlerdi. İlk defa bu kadar acı ve çok yemeği bugün yedim. Ondan endişe ettim.. Ama şimdi dhaa iyiyim ;)

Bi bilgisi olan var mı kızlar arada kaynadı mesajm :)
Hiç bilmiyorum canım ya :(

Aaaaa gerçekten miii ben hıçkırdığını hiç anlamıyorum heyyy allahım :KK70:

neler oluyormuş haberimiz yyok. bende diyrum bu ne ayakları desem değil çok aşağıda çünkü damar atıo gibi oluyor demek hıçkırıkmış bunu öğrendiğim iyi oldu :KK70:
:KK48::KK48::KK48:
Daha dur bizim için daha rahatsız edicide olacak :KK48:
Ben ilk hamileliğimde o kadar rahatsız oluyordumki limon suyu sıkıp bi kaşık içiyordum kesilsin diye :KK70: ama kesilmiyor tabi kendi kendine duruyor ..
Saglıklı olsunlar yeterki :KK68:

geçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba

Kızlar bugün Nasılsıniz
Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?

geçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Daha da paytaklaşacagız bir elimiz göbüşte diğer elimiz belimizde :)

Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?
Maşallah canım. Bnde şükür iyim canım çok tatlı istiyor pasta filan ama yşyemiyorum şekerim fazla çıkmıştı diyetteyim.

yaa o paytak yürüyüş banada geldi, engel olmaya çalışıyorum bazen ama öyle rahat ediyorum :) çok komikkk :D

Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum :(

Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum :KK43:
Canım 42. Haftaya kadar mı Anam mmmm daha da büyümez mi o zaman

Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum :KK43:

ben su konuyu anlamıyorum yaa. 9 ay degılmı hamılelık ama 9 ay 36 hafta eder:KK53: 40 hafta oldugunu dusunursek de 10.5 ay eder haksızmıyım:eek:

Back
X