hemi de nasıl. ben top gıbı yuvarlanırım daha da buyurseeCanım 42. Haftaya kadar mı Anam mmmm daha da büyümez mi o zaman
erkek bebekse ekle bir on gun daha tatlim :) 42. haftayi bulan oluyormus..Canım 42. Haftaya kadar mı Anam mmmm daha da büyümez mi o zaman
Haklısın canım o yüzden doktorlar hep Haftaları söylüyor. Bende anlamıyorumben su konuyu anlamıyorum yaa. 9 ay degılmı hamılelık ama 9 ay 36 hafta eder40 hafta oldugunu dusunursek de 10.5 ay eder haksızmıyım
Bnm ki erkek canım düşünemiyorum 42 haftayı canımerkek bebekse ekle bir on gun daha tatlim :) 42. haftayi bulan oluyormus..
Daha da paytaklaşacagız bir elimiz göbüşte diğer elimiz belimizde :)
yaa o paytak yürüyüş banada geldi, engel olmaya çalışıyorum bazen ama öyle rahat ediyorum :) çok komikkk
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum
Eşime o konuda güveniyorm zaten konularımda bitmek üzere bna tamamen bırak diyorlar bn daha 23 yaşındaym ve pes etmek istemiyorm canm şimdiye kadar doğru düzgün çalışmadm ama hamile kalınca anladm bebeğime daha iyi bir gelecek sağlamak için tembelliği bırakmam gerek ilerde pişman olmak İstemiyorm tabi bide evde oturp onunla ilgilenmen para kazanmandan daha iyi diye saçmalayanlarda var sanki çalışanların çocuğu yazıda yabanda büyüyor.sosyal bil öğr bölümümde
Hiç bilmiyorum canım ya
Daha dur bizim için daha rahatsız edicide olacak
Ben ilk hamileliğimde o kadar rahatsız oluyordumki limon suyu sıkıp bi kaşık içiyordum kesilsin diyeama kesilmiyor tabi kendi kendine duruyor ..
Saglıklı olsunlar yeterki
Bir ayi 4 haftadan hesaplama, hic bir zaman 4 hafta degildir.. 4 hafta 1-2-3-4 gundur genelde :)ben su konuyu anlamıyorum yaa. 9 ay degılmı hamılelık ama 9 ay 36 hafta eder40 hafta oldugunu dusunursek de 10.5 ay eder haksızmıyım
Arada yiyorum canım. Oooo hele 4. 5. Ayım da Çılgınlar gibi yedim. Neden korktun ki? Bisicik olmaz merak etmekızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
firkan Benim satım ile uyumsuz. Sat 7 Nisan ama Mayıs ortasında hamile kaldım. Uzun yıllar doğum kontrol hapı kullanmıştım. Bırakınca uyumsuzluk oldu sat ile. O yüzden ultrason ölçümleriyle anlamıştık ilk haftalarda kaç haftalık gebe olduğumu. Hepimiz sona yaklaştık artık.
36. haftada erken dogum olur ki zaten.. 8 aylikken dogmus olur.. bir ayi var yani 40. haftadan hesaplanir ama erkek bebekler biraz daha gec gelebilir.. istisnalar haric tabiwalla ben ilk 6 ay hopla zıpla olunca sandım ki hep öyle olacak, büyük laf etmişim ben
eşim evde olmayınca duşa girmiyorum oturamıyorum ayaktada başım döner gibi oluyor, o olunca daha güvendeyim gibi
42 mi
ben kendimi hep 36 - 38 arasına ayarlamışım hep 2-3 hafta önce gelecek ayarlamalar yapıyordum birde 42 yi bulusam anaaaaammmşimdiden top gibiy olmuşum o vakite kadar dubletop olurum
Benim de öyle canım SAT net değil... Doktor belirledi
36. haftada erken dogum olur ki zaten.. 8 aylikken dogmus olur.. bir ayi var yani 40. haftadan hesaplanir ama erkek bebekler biraz daha gec gelebilir.. istisnalar haric tabi
Seninki de mi haplardan acaba?
Benim ikinci gebeligim ilkinde kizimin kani pozitif babasinin kani cikti dogumdan sonra igne oldum negatif olsaydi gerekmiyomus bunda 28 inci haftada kan testi yaptilar igne oldum senin ilkmiCANIM ilk gebeliğin mi bnde de var kan uyuşmazlığı var
Normal de de hafif içeri doğru olur.. Ama doğuma yakın zamanda eklemler esnemeye baslar hormonların etkisiyle ve içe doğru olan kuyruk sokumu doğumda açılır :) dr una sor yinede ama benim bildiğim bu :) hatta bu sorunun düzelebilirKızlar benim kuyruk sokumu kemiğim düştüğüm için eğilmişti çengel gibi şuan.. Normal doğum yapmama engel mi acabaYarın mutlaka soracağım doktora ama aklıma geldi birden
Ayy bende de başladı ben de salak bir kuzenim var ondan etkilendim habire negatif enerji veren allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSorma ben de taktım erken doğuma. Vesvese yapıyorum resmen. Ayakta fazla kalinca vajinamda bi sizi hissediyorum gibi.Benim komşum 30 haftalik doğum yaptı ondan da çok etkilendim. 2 haftam var. 35 36 lari bi görsek hayırlısıyla
Ben sürekli yiyorum :) niye korktun ki?kızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
Ben sürekli yiyorum neden endişelendin ki bu kadar korkulacak bir şeye mi sebep oluyor acı yemek merak ettimkızlar birşey sorucam acı yiyormusunuz? az önce dayanamadım acı birşey yedim de.. şimdi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?