Canım asıl bundan sonra kg almaya başlıyoruz. En az 5-6 kilo daha alırız.Çok güzelmiş canım sağlıkla kullanın inşallah :)
Canım bazı arkadaşlar gazoz gibi diyor belki sana da ondan denk gelir bazıları da kotu bir şey içiyor ınş gazoz denk gelir sana :)
Benim kızım hiç uyumuyorsanki ya gece gündüz vuruyor maşallah yavruma veya uyuyor da deli yatıyorbu arada altı ayda 8 kg aldım sayılır sizce doğuma kacla gidilir kizlar çok abartmayacagimizi varsayarsak s
:|
Canım hastaneye göre degişiyor ablam normal doğum yaptı. Öyke filmlerdeki gibi kucagına vermedilerAstimin varsa pek birsey diyemeyecegim.. Ama ben o ani yasamak istiyorum, bebegi hatta ben kendim ilk tutmak istiyorum, Allahim buna izin verir Insallah ben kollarima ilk alan kisi olmak istiyorum kuzumu, herseyin farkinda olmak ve mudahale edebilmek istiyorum, uyusturulmak vs ne biliyim anac duygularim pek el vermiyor, hic birsey yapamamak o an sadece doktora muhtac olmak bana iyi hissettirmiyor kendimi.
Çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallahTeşekkür ederiz :) 1600 tlye aldık.
Şifonyer 240
Viscolüx yatak hediye
3 kapılı dolap 700
Beşik 660
Evet canım tig la öruluyorellerine sağlik canim çok güzel görünüyo tiğ işi dmi
Canım asıl bundan sonra kg almaya başlıyoruz. En az 5-6 kilo daha alırız.
Canım hastaneye göre degişiyor ablam normal doğum yaptı. Öyke filmlerdeki gibi kucagına vermedilerodaya çıktı 5 -10 dk sonra getirdiler. Benim sezeryandı spinal tercih ettm ben uyanıksın zaten doğumun heranına tanık oluorsun bebiş doğunca senin yanına getiriyorlar kucagına alamasanda kokluyorsun opuyorsun sonra bebiş bakım odasına gidiyor. 10 dk sonra ben çıktım ameliyattan. Odama geçince bebişde geldi odaya. Narkozlu olmayınca bebeginide hemen kucaklayıp emziriyorsun. Hiç beklemiyorsun Sezeryanda olsa tam narkoz yerine spinal daha iyi. Tam narkozda uzun zaman uyuyorsun
Benim bir aya kadar öyleydi. bir anda kocaman önden giden birsey oldu göbekAslında 7 kilo aldım ama çok belli olmuyor kimse anlamıyor hamile olduğumu balık etli saniyorlr tabi bunun akabinde ayy senin bebeğin küçük muuu yemek yemiyo musunnn beslenemez Yavrucak sözleri canımı sikmiyor değil :/
Tatlım şu aylarda çoğu kişide aynı belirtiler var.. Tavsiyem bol kalsiyum ve su tüket.. Magnezyumuda ihmal etmeya açıkçası internette bikaç yazı okudum erken doğum riski olabilir flan yazınca korktum :/ dinleneyim en iyisi... sabah 6 da kalkıp işe gidince nasıl olacak bilmem ama :)
Ya sezeryan hiç istemiyorum, ne gerek var bir daha karnımı kestirmeye, bir gün ağrımı sancımı çekerim sonra rahat ederim..Canım asıl bundan sonra kg almaya başlıyoruz. En az 5-6 kilo daha alırız.
Canım hastaneye göre degişiyor ablam normal doğum yaptı. Öyke filmlerdeki gibi kucagına vermedilerodaya çıktı 5 -10 dk sonra getirdiler. Benim sezeryandı spinal tercih ettm ben uyanıksın zaten doğumun heranına tanık oluorsun bebiş doğunca senin yanına getiriyorlar kucagına alamasanda kokluyorsun opuyorsun sonra bebiş bakım odasına gidiyor. 10 dk sonra ben çıktım ameliyattan. Odama geçince bebişde geldi odaya. Narkozlu olmayınca bebeginide hemen kucaklayıp emziriyorsun. Hiç beklemiyorsun Sezeryanda olsa tam narkoz yerine spinal daha iyi. Tam narkozda uzun zaman uyuyorsun
Ablam Nisa hastanesinde yaptı canım. Senelerdir faal olan bir kadın doğum hastanesi.. dediğin gibi ebelere kalmış maalesefanne-bebek dostu olan hastanelerde, öncesinde rica edip kucağına verilmesini isteyebiliyorsun. Ebe hemşireye kalmış bir durum bu. apar topar doğdu hadi işimiz bitsin gidelim hesabındaysalar, Allah kerim...
İnş herşey yolunda gider de normal yaparsın canımTatlım şu aylarda çoğu kişide aynı belirtiler var.. Tavsiyem bol kalsiyum ve su tüket.. Magnezyumuda ihmal etme
Ya sezeryan hiç istemiyorum, ne gerek var bir daha karnımı kestirmeye, bir gün ağrımı sancımı çekerim sonra rahat ederim..
Yok sadece yenidogan konak onleyici sampuanini vucut sampuanini ve pisik kremini aldim. Bebe yagi falan kullanmayi dusunmedigim icin almadim onun yerine dogal sizma zeytinyag ile yaglayacagim inşallah bebisimi.Mustela yı set olarak mi aldınız?
hayırlı olsun, bol olsun kıpırtınız :)Günaydın annişler
Oğlumulk defa bbabasına uufacık da olsa bir kıpırtı ggösterdi :) bizim oglan bize yyavaş yavaş alisiyor ggaliba ^_^
sağlık ocakları açık mı ki bugünSlm kizlar ben de bugun 2. Doz tetonz asimi oldum. Ebem 5 dozu tamamlarsan omur boyu seni korur ve diger gebeliklerinde yaptirmana gerek olmaz dedi. Kendini yavas yavas emzirme psikolojisine sok bu cok onemli dedi. Ben bebegimi mutlaka emzirecegim cok iyi sutum olacak diye kendini surekli motive et dedi. Haa bir de sicak dustan sonra falan gogsunden sarimsi bir sut gibi birsey gelir asla ve asla onu sikma o cocuguna omrun boyunca verebilecegin en iyi antibiyotik sakin gogus ucunu sikip falan onu ziyan etme bebegin icin iyi koru dedi. Sizlerin de bilgisi olsun kizlar...
Açık ve çok kalabalık... bende 2. Dozumu oldum.sağlık ocakları açık mı ki bugün
ben arıyorum açan yok, idari izin sandım.
bugün ilk dozumu olacaktım
evet canım, benim abim mobilyacı olduğu için o yaptırıyor. 1-2 haftaya gelir oda.Mobilyasina kara verdiniz mi
Ben de kizim dogana kadarhic yenidogan bebek alamamistim kucagima ama kizim dogdugunda kimse kucagina almasin hep bende kalsin ameliyatli halimle her isini ben yapayim istedim Rabbim oyle bi sevgi istek veriyor ki yuregimize kucuklugune buyuklugune dikkat etmiyorsunGünaydın güzel anneler :)
Tatilden sonra işe başlamak çok zor geldi ama napalım çok güzel ve sağlıklı bir hafta olsun inşallah :)
Şükür bel ağrım da geçti şimdilik gece rahat uyudum. Dün o ağrıyı çekince doğum ağrısı nasıldır acaba diye düşünmeden edemedim valla :)
Dün arkadaşlarla buluşmuştuk birinin bebeği oldu ilk defa gördük 2 aylıkmış o kadar küçüktü ki yaa eşimle inanamadık. Biz de tekmeleri hissettikçe kocaman bişi çıkacak herhalde diye düşünüyoruz :))
Kucağıma bile alamadım rahatsız ederim diye bir de 2 aylık yani yeni doğan bebekle napacağız çok merak ediyorum :)) çok heyecanlandım ya :))
canım, bauhaus'dan aldık. oradaki katalogtan beğendik. sipariş verince 1 hafta sonra geliyor duvar kağıtları.canım çok beğendim sade ve şık hemde soft duruyor nereden aldınız bizde eşimle düşünüyorduk beğendik bunu
canım gayet güzel beğendim, güle güle sağlıcakla büyütürsünüz inşallah :) hemde çok iyi olmuş insan bazen böyle ayagına gelen fırsatları değerlendirdi mi çok mutlu oluyor, ne güzel geldiğinde elbiselerinide güzelce halleder yerleştirirsin
Bende bugun battaniye yapsam mı diye düşündümakıllı iplikle olması güzel olmuş canım basit model yapsada insan çok şık durabiliyo senin yaptıgın modelde güzelmiş :) güzel günlerde sarmalarsın inşallah. Ben hiç yapmadım kolay bir model olsun istedim aradım internetten derya baykalın bir videosu vardı sonunda buldum dedim yumuşacık kalın yapımıda bayan yaptıgında kolay geldi, şişe doluyor ipi geri bırakıyor felan zevkli bir modeldi ama sesi çıkmıyor tam yapımı anlatınca sadece görüntü var çok begenmiştim bakalım anneme gösterecegim çıkartabilecek mi modeli bu şekildeydi modeldeEki Görüntüle 1674288
duvar kağıdı çıkınca duvara zarar veriyormu.bilginiz var mı. kiracıyı ve haziranda çıkacağız ama yine de özeniyorum bu kağıtlaracanım, bauhaus'dan aldık. oradaki katalogtan beğendik. sipariş verince 1 hafta sonra geliyor duvar kağıtları.
bordürü ben kendim duvar kağıdından yaptım. Altı desenli üstü desenli olunca bordürü düz renk istiyordum bulamadım. Düz renk duvar kağıdı alıp 18 cm kestim :)
maalesef kağıt duvara yapıştığı için duvarı kazımak gerekiyormuş. kiracıysanız biraz sıkıntı olabilir. ama duvar kazınıp alçıyla düzeltilebilir.duvar kağıdı çıkınca duvara zarar veriyormu.bilginiz var mı. kiracıyı ve haziranda çıkacağız ama yine de özeniyorum bu kağıtlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?