• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/
Bel agrina ne der doktor hic bir fikrim yok, ama magnezyum yazar buyuk olasilikla.. Iyice dinlen tatlim, uzan belini zorlama bence ;)

benim düşündüğüm modelde bu, bunun yanına koltuk altı almalısınız dediler
bazı anneler sebebini anlayamadım ama önceliğim bu olsun
Canim bazilari cocuk durmaz kulaktan olcmek zor olur diye diyolar ama alakasi yok 1 sn de olcuyor zaten. Koltuk altina koyup 1 dk bekletmek daha zor bence.

Biraz araştırdım da niveayı katkı maddeleri fazlaymış oyüzden tavsiye etmeyen çok yazı okudum canım düşünmüyorum hiç ben onu
Ben de Kızım da Nivea almıştım fakat cildine dokundu.yuzunun her yeri sivilce sivilce oldu. Sebamed kullandim sonrasında. Çok memnun kaldim. Oğluma da sebamed kullanacağım inşallah

Bel agrina ne der doktor hic bir fikrim yok, ama magnezyum yazar buyuk olasilikla.. Iyice dinlen tatlim, uzan belini zorlama bence :KK66:

ya açıkçası internette bikaç yazı okudum erken doğum riski olabilir flan yazınca korktum :/ dinleneyim en iyisi... sabah 6 da kalkıp işe gidince nasıl olacak bilmem ama :)

sanki sadece onun torunuymuş gibi davranıyor ve sürekli laf sokuyor. ki eşim 4 erkekler bebeğin erkek olduğunu duyunca üzülmüştü, iyi sizin için hayırlı olsun demişti

dün 1 geceliğine ona gittik,
bana dıyor yazın işlerim yoğun oluyor bana getir ben bakarım annen bakamaz ona
- niye bakamazmış ki diyince hani hep hastayım kolum ağrıyor diyor ya beceremez şimdi yazık kadına
dedim sende hep bacağım belim diyorsun o zaman sende bakamazsın bu durumda
aaa olur mu ben onu ağzımda taşırım ağzımda dedi, tövbe çekip sustum cahile laf anlatılmıyor
Amaaann canim bosverecksin ama iste hamile hamile insanin sinirini ziplatiyorlar. Biz kayinvalideme yakin oturuyoruz anneme de yakindik ama annemler gecen hafta ev aldilar ve mesafe bize uzak biraz. Esim anne kauinvalidem uzaga gitti artik esimin de cocugumun da bakimiyla sen ilgileneceksin dedi. Uzak muzak mecbur gelecek annesi diyor. Ama lafa gelince ben babaanne olacagim torunum ogul bali bana daha kiymetli deyip duruyor. Bir kez daha annesi mecbur gelecek derse kimse mecbur degil sen de degilsin gonlunle degil de mecburiyetten geleceksen hic gelme ama torun benim ogul balim diye de ortaya cikma diyecegim artık.

Ben de Kızım da Nivea almıştım fakat cildine dokundu.yuzunun her yeri sivilce sivilce oldu. Sebamed kullandim sonrasında. Çok memnun kaldim. Oğluma da sebamed kullanacağım inşallah
Canim gecen gun yazmistim fakultenin endokrin bolumu doktoru cocuklariniza nivea urunleri kullanmayin icinde hormom var demis. Ben eczaci arkadaslarimin tavsiyesi uzerine mustela aldim bakim urunlerini.

Son düzenleme:
Bende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıö
Canim gecen gun de yazdim. Endokrin bolumu doktoru cocuklariniza nivea urunleri kullanmayin icinde hormom var demis kuzenime bilgin olsun. Ben de mustela aldim.

kızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/
Aynı şekilde benimde bugun ilk defa oldu dinlendirmeye çalıştım ama normal bir durum sıkıntı yapma canım

Ayyy ben de bu iki modele bayıldım ama el becerim sıfır çok üzülüyorum keşke becerebilseydim bu kapı süsü için 100 tl dedi yapan kadın :KK43:

bende deniyeceğim baktım olmuyor alırım ama kadın buna 125 tl dedi bana :)
emeği cok ama fiyatı da abartılı bence :)

Canim bazilari cocuk durmaz kulaktan olcmek zor olur diye diyolar ama alakasi yok 1 sn de olcuyor zaten. Koltuk altina koyup 1 dk bekletmek daha zor bence.

bende öyle düşünüyorum hele biraz ayaklansınlar yerinde durmazlar :)

Amaaann canim bosverecksin ama iste hamile hamile insanin sinirini ziplatiyorlar. Biz kayinvalideme yakin oturuyoruz anneme de yakindik ama annemler gecen hafta ev aldilar ve mesafe bize uzak biraz. Esim anne kauinvalidem uzaga gitti artik esimin de cocugumun da bakimiyla sen ilgileneceksin dedi. Uzak muzak mecbur gelecek annesi diyor. Ama lafa gelince ben babaanne olacagim torunum ogul bali bana daha kiymetli deyip duruyor. Bir kez daha annesi mecbur gelecek derse kimse mecbur degil sen de degilsin gonlunle degil de mecburiyetten geleceksen hic gelme ama torun benim ogul balim diye de ortaya cikma diyecegim artık.

valla Allah muhtaç etmesin ben istemiyorum gelsin baksın, huyunu suyunu sevmiyorum fazla cazgır kindar inatcı ağzı bozuk annemde kaynanama göre aşırı sessiz sakin, ona da fazla veresim yok, hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

Son iki aydır ev işlerini her abarttığımda yaşıyorum canım doktoruma da her gidişimde söylüyorum korkmana gerek yok çok normal diyor bir de hamile bel korselerini öneriyor bazı hamilelerime iyi geldi bi dene istersen diyor. Ama bebiş rahat edemez belki diye düşünüp almadım henüz. Sırt üstü yatarken ağrıdan yanıma dönemez oluyorum o derece. İstirahat tek çaren senin de mümkün olduğunca süpürge vileda toz alma gibi işleri bir günde bitirmeye çalışma ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım geçmiş olsun :)

Evet canım diyet verdiler. Ben ikisini de yaptırdım. 100 luk yüksek çıkınca 15 gun diyetle birlikte her gün 7 kez ölçtum şekerimi. İnsüline gerek kalmadı çok şükür iyi seyrediyor. Diyet yapmazsam suyum artarmis. Şimdilik iyi. Ama sınıra yakın. sen bilirsin canım. Ama şekeri ihmal etme. Istersen aclik tokluk baktir birkac gun.Varsa onlemimizi almamız lazım. Diyet insani disipline sokuyor.
cnm seker yuklemesinde seker cikarsa gunluk seker olcumleri mi yapiyorsun... bu durumda gunluk seker olcumleri yuksek mi cikiyor... ben kendim evde olcum yaptigimda normal degerlerde cikiyor... yaptirmasam buna dayanarak olur mu ki... yani evdeki olcumler bunun gostergesi olabiliyor mu...

cnm seker yuklemesinde seker cikarsa gunluk seker olcumleri mi yapiyorsun... bu durumda gunluk seker olcumleri yuksek mi cikiyor... ben kendim evde olcum yaptigimda normal degerlerde cikiyor... yaptirmasam buna dayanarak olur mu ki... yani evdeki olcumler bunun gostergesi olabiliyor mu...
Bilmiyorum ki canım. Yükleme gizli şekeri de ortaya çıkarabiliyor filan diyorlar. Evde günde 7 kez takip ettim diyetle. Benim de oyle aman aman yüksek değildi sonuçlar. Aclik 100u tokluk 140i gecmeyecek. Diyete ragmen israrla gecerse insulin verecekti.Şimdi iyi çok şükür. Ölçümleri azalttim. Yani doktoruna sor istersen düzenli oclup. Seni yanlış yonlendirmek istemem

Günaydın güzel anneler :)
Tatilden sonra işe başlamak çok zor geldi ama napalım çok güzel ve sağlıklı bir hafta olsun inşallah :)

Şükür bel ağrım da geçti şimdilik gece rahat uyudum. Dün o ağrıyı çekince doğum ağrısı nasıldır acaba diye düşünmeden edemedim valla :)

Dün arkadaşlarla buluşmuştuk birinin bebeği oldu ilk defa gördük 2 aylıkmış o kadar küçüktü ki yaa eşimle inanamadık. Biz de tekmeleri hissettikçe kocaman bişi çıkacak herhalde diye düşünüyoruz :))
Kucağıma bile alamadım rahatsız ederim diye bir de 2 aylık yani yeni doğan bebekle napacağız çok merak ediyorum :)) çok heyecanlandım ya :))

Back
X