2016 Şubat Anneleri

kızlar selammmm. beni bir erken doğum korkusu aldı . etrafımdakiler hep erken doğum hikayesi anlatıp duruyorlar. artık rüyalarıma girmeye başladı

Sağlığın elverişli ise en dogrusu cnm doğumdan sonra daha çok iznin olur

Her ikisi de olur canım, sadece iki yapıştırma arasını Aşırı kalin yapma kafi.

ben bu iki model için kece siparisi verdim, dikerek yapacagim bakalim nasil yapacağız
Kapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikri

Benimkide bu umarim basarabilirim :))

Eklentiler

• Schermafbeelding 2015-11-01 om 22.48.57.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 97
kızlar selammmm. beni bir erken doğum korkusu aldı . etrafımdakiler hep erken doğum hikayesi anlatıp duruyorlar. artık rüyalarıma girmeye başladı
Kuzum bos yere kendini yipratma yaa.. bendede hep bir sezeryan korkusu var, doktorlar allem edicek kullem edicek sezeryana surukleyecek diye.. sonra amaaan saglikli dogsunda nasil dogarsa dogsun diyorum..

Kapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikri

Benimkide bu umarim basarabilirim :))
Bu da cok tatliymisss amaa yaa
Kafa dilimini igneyle yap boylelikle elyaf koydugunda pofuduk olsun :) bebek sekeri için ideal bi model bence

Dinleme cnm bn dinliyormuş gibi yapıyorum ama dinlemiyor um en güzeli bu yoksa kafayı yeriz

Tatlum kendini korkutma bence,
Kuzenim 29 haftalık doğurdu kizimiz su an 9 aylik tosun gibi. Bir müşterim 32 haftalik dogurdu oda 6aylik oldu.

Ve ikisinde gozlemledigim erken dogum riski olanlar 3 aydan iitibaren belirtilerini veriyor. Eger bi sıkıntnın yoksa aklini bbaşka yerlere ver

Kuzum bos yere kendini yipratma yaa.. bendede hep bir sezeryan korkusu var, doktorlar allem edicek kullem edicek sezeryana surukleyecek diye.. sonra amaaan saglikli dogsunda nasil dogarsa dogsun diyorum..
Canım bnde normal doğumdan korkuyorum hemde çok küçükken anım var gördüm yanlışlıkla. O yüzden psikolojik etkilendim galiba bir de bende astım var zor nefes alıyorum o yüzden çok korkuyorum

Canım bnde normal doğumdan korkuyorum hemde çok küçükken anım var gördüm yanlışlıkla. O yüzden psikolojik etkilendim galiba bir de bende astım var zor nefes alıyorum o yüzden çok korkuyorum
Astimin varsa pek birsey diyemeyecegim.. Ama ben o ani yasamak istiyorum, bebegi hatta ben kendim ilk tutmak istiyorum, Allahim buna izin verir Insallah ben kollarima ilk alan kisi olmak istiyorum kuzumu, herseyin farkinda olmak ve mudahale edebilmek istiyorum, uyusturulmak vs ne biliyim anac duygularim pek el vermiyor, hic birsey yapamamak o an sadece doktora muhtac olmak bana iyi hissettirmiyor kendimi.

Haklısın cnm. İnşallah normal doğum yaparsın

Haklısın cnm. İnşallah normal doğum yaparsın
Insallah.. Allah saglicakla dogurmak nasip eder umarim.. benimde korkum yoldayken dogurmak, vucudum biraz atletik, ve guclu.. hani dogurmak icin kaslarim filan iyi oldugunu dusunuyorum, pirt diye dogurmam umarim :))

Cok guzel oluyor canim. Gule gule saglikla kullanin. Eline saglik. Ben de yelek òrüyorum oglusuma. Bitince de hirka basliycam insallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah senin de ellerine sağlık sen de mutlu günlerde kullan:)

Kızlar Ertuğ ismi nasıl sizce

Bence gayet güzel, net! :)

Amin canım inş çok çok teşekkür ederim :) aynen kıyafet işini halletmem kolaylaştı hurca koymaya fln gerek kalmadı şükürler olsun
Evet akıllı ip iyi oluyor, çünkü modelli bi örnek değil modelli yapmayı bilmiyorum
İnş sen de gönlünce örersin, şimdiden kolay gelsin

Insallah.. Allah saglicakla dogurmak nasip eder umarim.. benimde korkum yoldayken dogurmak, vucudum biraz atletik, ve guclu.. hani dogurmak icin kaslarim filan iyi oldugunu dusunuyorum, pirt diye dogurmam umarim :))
Maşallah canım inşallah.

kızlar bugün aşırı bel ağrım var hamileliğimin başından beri ilk defa oluyor böyle. sizce acile gitsem mi ya? yoksa normal midir bu durum başka yaşayan var mı? aynı adet ağrısındaki bel ağrısı gibi :/

Her ikisi de olur canım, sadece iki yapıştırma arasını Aşırı kalin yapma kafi.

ben bu iki model için kece siparisi verdim, dikerek yapacagim bakalim nasil yapacağız
Ayyy ben de bu iki modele bayıldım ama el becerim sıfır çok üzülüyorum keşke becerebilseydim bu kapı süsü için 100 tl dedi yapan kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…