Sağlığın elverişli ise en dogrusu cnm doğumdan sonra daha çok iznin olurYok tatlim ben 37. haftaya kadar calismayi dusunuyorum, saglik durumum musait oldugu surece.. 7 saatlik bizim icin gecerli degilmis, avukat araciligi ile ogrendim.. 170'in taaaa.. bilip bilmeden cahil cahil gencleri koyup bilgi verdiriyorlar.. aramayin o hatti, hic birseyden anladiklari filan yok, emekli sandigi icin gecerliymis, ssk'yi kapsamiyormus .. ha birde doktor raporun varsa sorun yok ama parani kesmek sartiyla.. ee bu da isime gelmez
Kapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikriHer ikisi de olur canım, sadece iki yapıştırma arasını Aşırı kalin yapma kafi.
ben bu iki model için kece siparisi verdim, dikerek yapacagim bakalim nasil yapacağız
Bende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıöBen bübchen ve sebamed arasında kaldım bübchenin çantalı setini almaya karar verdim canım kullananlar çok memnun
Kuzum bos yere kendini yipratma yaa.. bendede hep bir sezeryan korkusu var, doktorlar allem edicek kullem edicek sezeryana surukleyecek diye.. sonra amaaan saglikli dogsunda nasil dogarsa dogsun diyorum..kızlar selammmm. beni bir erken doğum korkusu aldı . etrafımdakiler hep erken doğum hikayesi anlatıp duruyorlar. artık rüyalarıma girmeye başladı
Bu da cok tatliymisss amaa yaaKapi susune bayildimmmm bu aradaaaa harikaymiss bunun erkek versiyonuda super olabilirr :)) sen bir yap bakalim ahaha guzel olursa bende calarim belki bu fikri
Benimkide bu umarim basarabilirim :))
Dinleme cnm bn dinliyormuş gibi yapıyorum ama dinlemiyor um en güzeli bu yoksa kafayı yerizkızlar selammmm. beni bir erken doğum korkusu aldı . etrafımdakiler hep erken doğum hikayesi anlatıp duruyorlar. artık rüyalarıma girmeye başladı
Tatlum kendini korkutma bence,kızlar selammmm. beni bir erken doğum korkusu aldı . etrafımdakiler hep erken doğum hikayesi anlatıp duruyorlar. artık rüyalarıma girmeye başladı
Canım bnde normal doğumdan korkuyorum hemde çok küçükken anım var gördüm yanlışlıkla. O yüzden psikolojik etkilendim galiba bir de bende astım var zor nefes alıyorum o yüzden çok korkuyorumKuzum bos yere kendini yipratma yaa.. bendede hep bir sezeryan korkusu var, doktorlar allem edicek kullem edicek sezeryana surukleyecek diye.. sonra amaaan saglikli dogsunda nasil dogarsa dogsun diyorum..
Astimin varsa pek birsey diyemeyecegim.. Ama ben o ani yasamak istiyorum, bebegi hatta ben kendim ilk tutmak istiyorum, Allahim buna izin verir Insallah ben kollarima ilk alan kisi olmak istiyorum kuzumu, herseyin farkinda olmak ve mudahale edebilmek istiyorum, uyusturulmak vs ne biliyim anac duygularim pek el vermiyor, hic birsey yapamamak o an sadece doktora muhtac olmak bana iyi hissettirmiyor kendimi.Canım bnde normal doğumdan korkuyorum hemde çok küçükken anım var gördüm yanlışlıkla. O yüzden psikolojik etkilendim galiba bir de bende astım var zor nefes alıyorum o yüzden çok korkuyorum
Biraz araştırdım da niveayı katkı maddeleri fazlaymış oyüzden tavsiye etmeyen çok yazı okudum canım düşünmüyorum hiç ben onuBende sebamed düşünüyorum çevredekiler de Nivea al dediler kararsız kaldıö
Haklısın cnm. İnşallah normal doğum yaparsınAstimin varsa pek birsey diyemeyecegim.. Ama ben o ani yasamak istiyorum, bebegi hatta ben kendim ilk tutmak istiyorum, Allahim buna izin verir Insallah ben kollarima ilk alan kisi olmak istiyorum kuzumu, herseyin farkinda olmak ve mudahale edebilmek istiyorum, uyusturulmak vs ne biliyim anac duygularim pek el vermiyor, hic birsey yapamamak o an sadece doktora muhtac olmak bana iyi hissettirmiyor kendimi.
Bunu öğrendiğim iyi oldu cnm teşekkür ederimBiraz araştırdım da niveayı katkı maddeleri fazlaymış oyüzden tavsiye etmeyen çok yazı okudum canım düşünmüyorum hiç ben onu
Elyafinida siparis verdim.. cooook guzel dimi yaa :))) insan bebegi icin birsey yapinca ne kadarda mutlu oluyormusBu da cok tatliymisss amaa yaa
Kafa dilimini igneyle yap boylelikle elyaf koydugunda pofuduk olsun :) bebek sekeri için ideal bi model bence
Insallah.. Allah saglicakla dogurmak nasip eder umarim.. benimde korkum yoldayken dogurmak, vucudum biraz atletik, ve guclu.. hani dogurmak icin kaslarim filan iyi oldugunu dusunuyorum, pirt diye dogurmam umarim :))Haklısın cnm. İnşallah normal doğum yaparsın
Teşekkür ederim canım amin inşallah senin de ellerine sağlık sen de mutlu günlerde kullan:)Cok guzel oluyor canim. Gule gule saglikla kullanin. Eline saglik. Ben de yelek òrüyorum oglusuma. Bitince de hirka basliycam insallah
Kızlar Ertuğ ismi nasıl sizce
canım gayet güzel beğendim, güle güle sağlıcakla büyütürsünüz inşallah :) hemde çok iyi olmuş insan bazen böyle ayagına gelen fırsatları değerlendirdi mi çok mutlu oluyor, ne güzel geldiğinde elbiselerinide güzelce halleder yerleştirirsin
Bende bugun battaniye yapsam mı diye düşündümakıllı iplikle olması güzel olmuş canım basit model yapsada insan çok şık durabiliyo senin yaptıgın modelde güzelmiş :) güzel günlerde sarmalarsın inşallah. Ben hiç yapmadım kolay bir model olsun istedim aradım internetten derya baykalın bir videosu vardı sonunda buldum dedim yumuşacık kalın yapımıda bayan yaptıgında kolay geldi, şişe doluyor ipi geri bırakıyor felan zevkli bir modeldi ama sesi çıkmıyor tam yapımı anlatınca sadece görüntü var çok begenmiştim bakalım anneme gösterecegim çıkartabilecek mi modeli bu şekildeydi modeldeEki Görüntüle 1674288
Maşallah canım inşallah.Insallah.. Allah saglicakla dogurmak nasip eder umarim.. benimde korkum yoldayken dogurmak, vucudum biraz atletik, ve guclu.. hani dogurmak icin kaslarim filan iyi oldugunu dusunuyorum, pirt diye dogurmam umarim :))
Ayyy ben de bu iki modele bayıldım ama el becerim sıfır çok üzülüyorum keşke becerebilseydim bu kapı süsü için 100 tl dedi yapan kadınHer ikisi de olur canım, sadece iki yapıştırma arasını Aşırı kalin yapma kafi.
ben bu iki model için kece siparisi verdim, dikerek yapacagim bakalim nasil yapacağız
Granul sabun tozu kullanirim yine. Dalinin yumusaticisi var ama o da hep kimyasal. Yumusatici kullanmadan yikiyorum ben sabunlaKızlar , bebislerimize hangi çamaşır deterjanini kullanicaz. Tavsiye edilen urunler var mi bildiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?