- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
çok geçmiş olsun. ben 2 ay önce geçirdim. doktorum bol sıvı tüketip yatıcaksın dedi. bende öyle yaptım. 3-4 günde toparladım.kızlar acayip grip oldum.burnumdan nefes artık hayal gibi. kemiklerim ağrıyor. grip geçirenler nasıl atlatmıştınız siz
hayırlı olsun, bol olsun kıpırtınız :)
benim içimdde sürekli kıpırtılar var,epeydir eşimde bende hissedebiliyoruz. Çok hoş bir duygu olması yanında bu bizim için başımıza geleceklerin habercisi olacağını düşündükçe korkuyoruz
Açık ve çok kalabalık... bende 2. Dozumu oldum.
Valla bu serzenişimi sırf senden sebeple yapmıyordum. sen çünkü hissedemiyorum dedikçe ben stres oluyordum. Aslında hissediyorsundur da bağırsakla karıştırıyorsundur diyordum :) hatta geçen cuma vaktim yoktu sana steteskop ile dinlemeyi önerecektimAyyy ben cok sevindim sonunda bir sey hissettik diye.Icimden bir his benim oglan sessiz sedasiz gorunuyor ama tersi cikacakmis gibi geliyorhayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins :)
Canim kusburnu ve ihlamur cayi icip bol c vitaminli yiyeceklerle beslendim geceleri de burun bantlarindan kullandim en azindan rahat nefes almistim cok gecmis olsun canimkızlar acayip grip oldum.burnumdan nefes artık hayal gibi. kemiklerim ağrıyor. grip geçirenler nasıl atlatmıştınız siz
Ahh arkadaşlar bir ben mi muzdaribim bu bel ağrılarından diye yakınıyordum ki sizlerinde şikayetlerini okudum hemde nasıl bel ağrısı ayakta çok kalınca hele ağrıdan yattığım yerden doğrulamıyorum öldürüyor beni ağrısı henüz randevum cuma günü doktoruma sormadım ama bence normal bebişler büyüdükçe öne doğru yükümüz artıyor haliyle bel de zorlanıyor diye düşünüyorum kızlarSon iki aydır ev işlerini her abarttığımda yaşıyorum canım doktoruma da her gidişimde söylüyorum korkmana gerek yok çok normal diyor bir de hamile bel korselerini öneriyor bazı hamilelerime iyi geldi bi dene istersen diyor. Ama bebiş rahat edemez belki diye düşünüp almadım henüz. Sırt üstü yatarken ağrıdan yanıma dönemez oluyorum o derece. İstirahat tek çaren senin de mümkün olduğunca süpürge vileda toz alma gibi işleri bir günde bitirmeye çalışma ve fazla ayakta kalmamaya çalış canım geçmiş olsun :)
Ahh arkadaşlar bir ben mi muzdaribim bu bel ağrılarından diye yakınıyordum ki sizlerinde şikayetlerini okudum hemde nasıl bel ağrısı ayakta çok kalınca hele ağrıdan yattığım yerden doğrulamıyorum öldürüyor beni ağrısı henüz randevum cuma günü doktoruma sormadım ama bence normal bebişler büyüdükçe öne doğru yükümüz artıyor haliyle bel de zorlanıyor diye düşünüyorum kızlar
Sanırım normal çünkü benimde aynı öyle bazen çok hareketli bazen sanki karnım boş gibi :) 28. haftadan sonra düzenli hareket bekleniyormuşşKızlar bazen bebeğim çok hareket li bazen hiç hareketi olmuyor sizce normal mi
Gittiğimde soracam doktoruma canımSanırım normal çünkü benimde aynı öyle bazen çok hareketli bazen sanki karnım boş gibi :) 28. haftadan sonra düzenli hareket bekleniyormuşş
Bebek büyüdüğü için canım normal. Bnmde oluyor bazen lavabo da dahi oluyor bebişlerimiz baskı yapıyorKizlar vajina agrisi yasiyorum yaa hele biraz is yapayim yada yuruyeyim adim atamiyorum oturusum yuruyusum degisiyo mahvediyo beni dr a da gitmedim daha benzer durum yasayan var mi ?
Sagol canim cevabin icin mahvetti bu agri beni :/Bebek büyüdüğü için canım normal. Bnmde oluyor bazen lavabo da dahi oluyor bebişlerimiz baskı yapıyor
Zor canımSagol canim cevabin icin mahvetti bu agri beni :/
bskn eşime dedim okulda ki fen hocasından steteskopu iste diye, hee diyip unutup duruyor bende bi daha istemedim
hala bazen bağırsak ile karıştırıyorum ama bazı hareketleri var kendine has ordan ayırt etmeye başladım artık :)
gece yatmak üzereydik bi anda pat pat vurdu hemen eşimin elini getirdim karnıma uyuyan adam bi anda vallahi hissettim dedi sert bişy vurdu diyip şaşırdı, duygusala bağladı mı dersin hayır
bizimkide akıllı telefon istiyor ama bakıyo bebek eşyaları cok pahalı biraz daha bekliyeyim diyor
o akıllı tlf almasın zaten, elinden düşmez, böyle akılsız hali güzel
Bi odun benim ki degilmis demek kiBenim eşimde öyle biz bayadır hissediyoruz hareketlerini ilk hissettiğinde heyecanlandı bu nasıl bişey ya çok değişik falan diye ama sonra hiç tınmadı bile bn daha çok hissetmeme rağmen her vuruşunda heyecanlanıyorum bak nasıl vuruyor elini getirsene diyorum gülümsüyo sadece sonra tv izlemeye devam.öyle yaptığında kızıyorum sende hiç heves yok diye.alışveriş yaparkende öyle sanki her zamanki kendimize yaptığımz alışveriş gibi hadi hadi lerle geçiyor.bırakmıyor ki şöyle tek tek herşeye bakayım seveyim çok duygusuz ya.ağzı açılıncada oğlum olacak babamn adını koycam diyo tek bildiği bu
Ankarada oturuyosan canım civil mağazasında çok uygn bizde dün gttk alisverisimizi yaptk bi bezi bi sampuani kaldı artk herseyimiz bittiÇok teşekkür ederim canım fiyatları gayet uygun geldi e-bebekle kıyaslayınca oyüzden merak ettim acaba güvenilir mi diye :) o Zaman şampuan vs bakım malzemelerini ordan alacağım :) biz artık başlıyoruz alışverişe 3 aydan geri saymaya başladık artıkkkk :)
Kızlar aslında önümüzdeki hafta sonu bebek odası takımı bakacaktık ancak 1 kasımda son bulan bi kampanya denk geldi, bizim adetlere göre bebek mobilyasını kız ailesi alıyo, annemlerle görüştüm ve bugün eşimle gittik, beğendik, aldık, yarın eve gelip kuracaklar, çok mutlu ve heyecanlıyız:) dolap 2 kapılı da vardı küçük olur diye 1 kapı daha eklettirdik, zaten şimdiki takımlar hep modüler, aslında ben sadece beşik ve şifonyer istiyodum oda yapma fikrim yoktu kiracıyız ama odamız var, eşim de fiyat uygun olunca oda yapalım dedi, tavan lambası, halı ve perde de bakcaz, işler iyice büyüdü, nasip böyleymiş:) anneannemizin dedemizin kesesine bereket :)
ve oda takımımız şöyle:
2.resimdeki kahve dolap yok, internet sitesindeki fotoda vardı, kırpmadım
Sizce nasıl, dürüst yorum bekliyorum[/Q
Çok şirinn inşallah en güzel günlerde kullanırsın meleğinleeKızlar anneannemiz bize uyku seti aldı markası clasy, 2 yıl garantiliymiş, rengi akmıyomuş, inş memnun kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?