2016 Şubat Anneleri

Bi odun benim ki degilmis demek ki

ahhh hiç bahsetmeyin,
şu alış verişte adam mağzanın önünden geçmeyi bile saçma buluyor
ya da ne gerek var ile geçiyor, sonra internet sitelerini okuyor haaa gerekliymiş diyip bi dahaki sefere diyor :)
komşumuz 2 cocuk babası o diyor bebegin kırkı dolmadan hissetmez bosuna bekleme

Canım kanunda oyle bırsey yazmıyor ama, özel sektorde kendı arkadasım bızzarterken cıktı hergun. Kendısı telekomda acalısıyor ve telekom artık ozel bılıyorsunuz. Onun ıcın gecerlı olmasaydı zaten muduru ızın vermezdı,ben kesınlıle emınım cunku sımdı bende rapor verdım. Rapor dedıgımde hastaneden gunde 7.5 saatten fazla calısamaz dıye bır kagıt aldım, gercı benım yolum uzak erken cıkarmıyorum ama en azından mesaıye kalmam dıyebılıyorum

Ayyyyyy sonunda renga renk keçelerim geldi çok sevindirik oldum, yarından kalıplarını çıkarıp kesmeye baslayabilirim :) insAllah beceririm
Ayy cok hos gozukuyorlarrr :)))
yaa tatlim o kalip olayini bende merak ediyorum nasil yapicaksinnn

Ben de bugun ılk dozumu oldum bıraz gec kaldım. 23. hafta bıttı 23+1 deyım su anda. Kolum acayıp sızlıyo, buz koymak lazımmıs ama ısyerınde nerden bulucam

duvar kağıdı çıkınca duvara zarar veriyormu.bilginiz var mı. kiracıyı ve haziranda çıkacağız ama yine de özeniyorum bu kağıtlara

cıkarken zaten evı boyatıp cıkıyorsun canım, duvar kagıdını da sokersın ustune boya yaparsın bısey olmaz

Sanırım benim agrımda temizlik yüzünden oldu dün abarttım inceden giriştim hızlı hızlı bitsin diye de dinlenmedim aksam aşırı bir bel Ağrı'sı ve sol kaşığım daha cok sol bacağımın bittiği yerde bir agrı ki sadece yürüyünce gecti. Yorulmadan yürümek bana kendımi cok iyi hissettiriyor yatmak işkence

kızlar selam, oğlumun odasının duvar kağıtlarını tamamladık. güzel olmuş mu :)
Süper olmus canımmm :) bayıldım sağlıkla huzurla uyusun odasında inşallah. Nerden aldın kendin mi yaptın ? Bende bir duvarını kağıt yapayım diyordum ama bu sekılde her duvarı olsada olur :)

Ayy cok hos gozukuyorlarrr :)))
yaa tatlim o kalip olayini bende merak ediyorum nasil yapicaksinnn

internetten keçe kalıpları var, onları indirdim A4 e bastım ordan keçeye koyup basacağım

aşağıda ki gibi indirdim :)

Eklentiler

• 6609e22f849d.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 10665744_812860158764255_4964348343847891134_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 63
  • şlköşljlj.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaşım bana Hacı Şakir Granül Matik Lavanta hediye etti onu kullanmayı düşünüyorum yumuşatıcı da kullanmıcam en azından ilk zamanlar için
Himm.. Bende muhtemelen ya dalın ya hacusakir alicam.. Aldığımda yazarım bende. Aşı olucam.. Hemşire 2 de gelecek mis.. Bekliyoruz oglumla :)

Ben mobilyalarımızı aldım kıyafetlerini de aralığın ilk hafta sonu yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum Allah izin verirse o zaman 32 haftalık olucak ideal zaman ama bu bana göre tabii :))

Biz steteskop almistik kizima hamileyken. Simdi kizim oynuyor dr.a gidince yadirgamiyor aglamiyor iyi oldu

Senin durumun biraz daha ozel.. bende yapabilirim raporla vs ama maasimi euro olarak aliyorum kalan kismi sskdan daha dusukten almam gerekicek ki isime gelmez su aralar.. hele ki bebek dogmadan once :/

Süper olmus canımmm :) bayıldım sağlıkla huzurla uyusun odasında inşallah. Nerden aldın kendin mi yaptın ? Bende bir duvarını kağıt yapayım diyordum ama bu sekılde her duvarı olsada olur :)
Amin canım inşallah, teşekkür ederiz. Biz 2 duvarını kağıt yaptık. diğer 2 duvardan biri pencere diğerine de dolap geleceği için kumsal rengine boyadık.
kağıtları bauhaus'tan beğendik. orada bebek odaları için katalog var. tüm malzemeyi aldıktan sonra bi usta bulduk ona yaptırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…