Gecmis olsun canim uzuldum sutunun kesilmesineKizlar dikiş yeri arada aciyan var mi sızı gibi yani. Burde kac saat araliklar besliyorsunuz ben aglamalarina gore veriyorum zaten başka zaman icmiyorlar buarada benim sütüm kesildi sirf mama veriyorum 75 ml iciyorlar önceden 3 saat arayla veriyordum iki haftadir agladikca veriyorum böyle hemen iciyorlar hepsi bitiyor arada bitmedigide oluyor şimdi 4 saatte bir veriyorum
Benimde simdi yanimda annem var ama gidecek. Gidince ne yapicaz bilmiyorum. Simdi geceleri birine o bakiyordu birine ben. Bazen ben cok yoruldugumda ikisine de gece o bakiyor. Ben evle ilgili hic bir is yapmiyorum ama simdiden mahvoldum. Bir sure bende annemle memlekete gidicem kalabildigom kadar kalicam ama sonra ne yapacagimi dusunup duruyorum. Sen calisiyir musun canim, sende ankaradasin sanirim bakici dusunuyor musunAsmin0002 benimde dikiş yerim hala acıyo sızlıyo özellikle bebekleri kucagimda çok tuttuğunda.. akrep1 benim çift yumurta biri 2900 gr.digeri 2930 gr.dogdu.allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin canım birkadin bende en cok onda zorlaniyorum.çok hızlı bi şekilde hemen mamalarını hazırlıyorum.tabi eğer açıklıkları için agliyorlarsa.şimdilik yanimda annem olduğu için beraber bakiyoruz
Emziriyor Muş'unuz yoksa sadece mama mı veriyorsunuz benimkiler de çok zor alıyo memeyi ve doymuyoKızlar merhaba yazdıklarınızı anca okuyabildim. Hiç vakit bulamıyorum yazmayabizimkilerin de bugün 40. Günü. Ağlamak değil de sürekli ıkınır gibiler bacaklarını çekiyorlar gaz sancıları var. Sürekli alttan pıt pıtlar. Nurse harcey ve bio gaia kullanıorz biz de. 3 ayı atlatsak bitecek mi nasıl olacak bilmiyorım. Ek gıdaya ne zaman geçiyoruz?? Hep mama yiyorlar bizimkiler de. Hipp kullanıyoruz kabızlığımz yeni düzeldi. Günde 1 kez kaka yapıyorlar. Yada 2 günde 1. Sizlerin kaç kez yapıyorlar kakalarını. Su veriyormusunuz?? Çok şey birikti bende :) birsürğ soru sordum. Allah hepimzin yardımcısı olsun Annelerden de Allah razı olsun:)
Memeyi günde 1-2 kez anca veriyorum 5 dk bile zor duruyorlar. Sıkınca geliyor ama çekebiliyorlar mı bilmiyorm. Sağınca da anca 15cc çıkıyor. Yani full mamayla besleniyoruz. Bir ara süt anne bile araştırdım ama ailem güvenemedi sütlerini alamadımEmziriyor Muş'unuz yoksa sadece mama mı veriyorsunuz benimkiler de çok zor alıyo memeyi ve doymuyo
Kızlar merhaba yazdıklarınızı anca okuyabildim. Hiç vakit bulamıyorum yazmayabizimkilerin de bugün 40. Günü. Ağlamak değil de sürekli ıkınır gibiler bacaklarını çekiyorlar gaz sancıları var. Sürekli alttan pıt pıtlar. Nurse harcey ve bio gaia kullanıorz biz de. 3 ayı atlatsak bitecek mi nasıl olacak bilmiyorım. Ek gıdaya ne zaman geçiyoruz?? Hep mama yiyorlar bizimkiler de. Hipp kullanıyoruz kabızlığımz yeni düzeldi. Günde 1 kez kaka yapıyorlar. Yada 2 günde 1. Sizlerin kaç kez yapıyorlar kakalarını. Su veriyormusunuz?? Çok şey birikti bende :) birsürğ soru sordum. Allah hepimzin yardımcısı olsun Annelerden de Allah razı olsun:)
Canim gaz bizde de var. Nurse harvey ise yaramadi ama ne kadar kullaniyorsun sen. Ben bide zinco veriyorum . Benimkilerde ginde bir yapiyolar kakayi ama kabiz falan degiller. Gaz icin bugun doktor aptamilin conformilini deneyin dedi eve gelirken bi kac yere baktik bulamadik. Ayaklarinin altina sicak su torbasi cok ise yariyor dr da bugun yapin dedi. Bide patik de sicak tutuyor ayaklariniKızlar merhaba yazdıklarınızı anca okuyabildim. Hiç vakit bulamıyorum yazmayabizimkilerin de bugün 40. Günü. Ağlamak değil de sürekli ıkınır gibiler bacaklarını çekiyorlar gaz sancıları var. Sürekli alttan pıt pıtlar. Nurse harcey ve bio gaia kullanıorz biz de. 3 ayı atlatsak bitecek mi nasıl olacak bilmiyorım. Ek gıdaya ne zaman geçiyoruz?? Hep mama yiyorlar bizimkiler de. Hipp kullanıyoruz kabızlığımz yeni düzeldi. Günde 1 kez kaka yapıyorlar. Yada 2 günde 1. Sizlerin kaç kez yapıyorlar kakalarını. Su veriyormusunuz?? Çok şey birikti bende :) birsürğ soru sordum. Allah hepimzin yardımcısı olsun Annelerden de Allah razı olsun:)
Bugun jastanede iki ikiz aile vardi bizimle birebir ayni durumdaydi. Ben bebeklerimi emziriyorum sagincada sutum geliyor diyen ikiz annesine daha denk gelmedimMemeyi günde 1-2 kez anca veriyorum 5 dk bile zor duruyorlar. Sıkınca geliyor ama çekebiliyorlar mı bilmiyorm. Sağınca da anca 15cc çıkıyor. Yani full mamayla besleniyoruz. Bir ara süt anne bile araştırdım ama ailem güvenemedi sütlerini alamadımçok üzülüyorm evlatlarımın anne sütü alamadığına. Sizlerin kakalar ne durumda günde kaç kez
Merak etme hepimiz tirlatma noktasindayiz :) anneler olmasa yanmistik. Dediklerin bizde ise yaramadi zinco biraz rahatlatti. Bugjn hastanedeki ikiz annelerinden biri de bunlari kullanmis ona da ismi herbal la baslayan bisey ise yaranis. Dr da ismini unuttum baska bir marka onerdi ama almadim daha. Bu arada suyu her mamadan sonra verin dediler ama bizimkiler icmiyir o kadarbizimkilerde de basladı malesefnurse harveys ve biogaia kullanıyorduk. Doktor değiştirdik o sab simplex verdi. Birkaç arkadaşımdan da sab'ı duydum. Daha iyi diyorlar doktoruna danısarak ona baslayabilirsin. Biz bebelac gold kullanıyorduk ama bukadar gazlı olunca golden goat keçi sütlü mamaya geçtik. Gazı azalttığını duydum onu da deneyeceğiz. Oglum 1 günden fazla kaka yapamıyor ve gaz sancısından morarıyor sürekli. 10 ml'ye kadar rezene verebilirsiniz demişti doktor onu da verdim. Valla ben de cok doluyum :) tüm gün uyumadılar yatırıyoruz 30 dk sonra cıglık atarak kalkıyorlar. Yani tüm ikizlerde bu sorun var mı anlamıyorum :/
Valla ben jki gundur ayakta bile salladim yatagima bile yatirdim. Alistirmiycam dedigim herseyi yapiyorum ne yapayimBende nurse ve sab simblex gaz ilaclarini veriyorum su veriyorum kabizliga iyi geliyor biz tam iki aylik olduk ama hala uyku yok geceleri sancilari ayni ve cok kusuyorlar sizinkilerde oyle mi? Küçük bi beşiğimiz var sallanan onda yan yatifma yastiklarinda yan yana yatiriyorum onda besliyorum ikisinide bazen emzirme yastigina ikisinide aliyorum besliyorum. Sallamak hic istemiyordum ama sakinlesiyorlar doksan ml uc saat arayla veriyoruz
Aynen canım aramızda yatıyo sıpalar kıcaktan inmiyolar hayırlısıyla atlatsak bugğnleri inşallahValla ben jki gundur ayakta bile salladim yatagima bile yatirdim. Alistirmiycam dedigim herseyi yapiyorum ne yapayim
Ben de üzülüyorum biri daha iyi Emiyo ama gene istediğim gibi değil diğeri tutup birkaç çekip bırakıyor deliriyorum sütüm var ama emmiyorlarMemeyi günde 1-2 kez anca veriyorum 5 dk bile zor duruyorlar. Sıkınca geliyor ama çekebiliyorlar mı bilmiyorm. Sağınca da anca 15cc çıkıyor. Yani full mamayla besleniyoruz. Bir ara süt anne bile araştırdım ama ailem güvenemedi sütlerini alamadımçok üzülüyorm evlatlarımın anne sütü alamadığına. Sizlerin kakalar ne durumda günde kaç kez
Bazen sağmayı bile unutuyorum böyle böyle iyice kesilecekBen de üzülüyorum biri daha iyi Emiyo ama gene istediğim gibi değil diğeri tutup birkaç çekip bırakıyor deliriyorum sütüm var ama emmiyorlar
Gecmis olsun canim. Benimkilerde kusuyorlar iki haftadir. Bu donemlerde olabiliyormus o yuzden ben kafaya takmadim. İlkinde hortumdan fiskirir gibi agzindan burnundan oyle bir fiskirdi ki ne kasar korkt anlatamam. Bebek reflusunden olabilirmis. Besledikten sonra hemen yatirmayip gaz cikarir pozisyonda dik olarak biraz uzun sure bekletmek gerekiyor. Cok da yapacak bisey yokmus kusan bebege. Yan yatirmaya dikkat et kusmuk bogazina kacmasin aman. Gece daha cok dikkat etmelisin. İsimiz zor kizlar :)Kızlar benşm bebeklerim kusuyo süreklibesliyorum 15-20 dkdik tutuyoruz ama kusuyorlar. Az da degil baya fazla. Laktazim verdi dr ama o da ile yaramadı. Napıcam bilmiyorum. Kendimi cok yetersiz hissediyorum zaten uykusuzum üstüne bir de bu cok kotu