- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
Canim mesajini gukereke okudum evdekilere. Kelimesi kelimesine yasadigim seyler. Ben su anda aglamayi kestim.mamayi kabullendim uykusuzluktan olmek uzereyim :) sanci bizde de cok var kimyon rezene demleyip veriyoruz cok az. Sonra sicak su torbalari yapiyoruz karinlarina zeytinyagli masaj ve zinco diye bi damla. Hepsini dr soyledi diye yapiyoruz Ona ragmen gazlilar. Yani tipda bebelerin aglamasina gazina hala cozum bulamamis. Allah hepimize kolaylik versin..gaz ve aglama icin tavsiyeleriniz olursa yazin mutlakaSlm kızlar nasıl gidiyor ikizlerle hayat?benimki çok zor geçiyor.2 gündür gaz problemleri başladı damla aldık..onun dışında beni hala emmiyolar.mama veriyoruz.sürümü de sağip günde birer kere onuda veriyoruz.ben doğum yapali bugün 9 gün oldu.hala göğsümden sarı su geliyo.bildiğin beyaz süt hala gelmedi.sizde nasıl?ayrıca psikolojimde hiç iyi değil.sürekli ağlıyorum..bir de benimkiler göğüsümü alıp geri itiyolar sanki midelerini bulaniyo gibi acaba zamanla geçermi ki bunada çok üzülüyorum. bilgilerimizi paylasalimki destek olalım birbirimize.hepimizin allah yardımcısı olsun