2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler çişe alıştırmaya başlayan var mı? erken mi sizce? uzmanlar en az 2 yaş diyorlar ama büyükleri bilirsiniz sürekli baskı yapıyorlar sizler neler yapıyorsunuz?

kızlar oğlum çok iştahsız telefonda çizgi filim izerince yemeye başladı kilo aldı bu aralar.9.300 dü kilosu
1.5 kilo almış bir ayda.kötmü yapıyorum sizce yoksa yemiyor.çok zayıf.vitaminsizde kalınca büyümüyor.boyuda kısa yaşıtlarından

selam kızlar nasılsınız? bebeler ne alemde? biz tatilden geldık
insanın evı gıbısı yok yaa
bende gittim tatile çocukla burnumdan geldi.beş dakka kimse bakmadı eşimle ben koştuk peşinden.köye gittik heryer taş.yemeke yiyemedi köyde herşey yok.zayıfladı baya.bir daha memlekete gitmem.otele gitcem tatile okadar parayla 5 yıldızlı otelde tatil yapardım.oğlan çok hareketli kimse beş dakka bakmadı

M Mismommy canım tebrik ediyorum Rabbim uzun ömür versin ikisinede ne güzel seneye arkadaş olacaklar birbirlerine

Annenin yanında olması çok iyi
Sende biran önce toparlanirsin inş benim kuzende bayramın ertesi doğurdu

ben 2 yaşı bekliyorum kasları ozaman tam gelişmiş olcak
Benim kızım 17 aylıkken öğrendi çok şükür iki aydır gecede gunduzde hiç bez baglamiyorum

Benide annem aynı yaşta alistirmis çok şükür bir aydırda memeden kestim zor oldu ama oldu yeni doğan gibi emmek istiyordu arada meme anne diyo kızım süt bitmiş diyorum çekiyor süt gelmiyince gitmiss diyo yavrum ya

nasıl alıştırdınız? bende başlamak istiyorum.

nasıl alıştırdınız? bende başlamak istiyorum.
14 aylıkken başladım kızım ben cise gidiyorum tuvalete CIS kaka yapılıyor diyordum yaz girince gündüzleri bezi çıkartıp şort giydirdim lazimlik aldım onunla sadece oynadı tuvalete oturttum sürekli üzerine kacirinca annneee cis kaka diye ağlıyordu

sonra düzenli bi şekilde tuvalete götürdüm ilk etapta kızım kakasini söyledi cisini arada kaciriyordu şimdi daha iyi

tabi bazen oyuna dalıp tam birakacagi zaman anne cis deyip üzerine yapıyor kizmiyorum hiç bu dediğim 10gunde bir fln

öğrendi ya çok şükür

Cisini kakasini yapıp bide onlara baybay yapıyor kızım onlar evlerine gidiyor diyorum gülüyor

Anneler çişe alıştırmaya başlayan var mı? erken mi sizce? uzmanlar en az 2 yaş diyorlar ama büyükleri bilirsiniz sürekli baskı yapıyorlar sizler neler yapıyorsunuz?
Bende basladim internetten biraz arastrdm alti acikken 2 saat islatmiyosa bezine yaptigi zaman rahatsız olup bunu dile gtryosa yada kakasini yaparken bi yere saklaniyosa tuvalet egitimi vereblrmsz benm oglm beze cisini bile yaparken söylemeye başladı smdi cisini hep tuvalete yapiyo gunduz ama kakasini daha hic yapmadm kac gundr b.k temzlemekten bi hal oldum

kakasını yaparken bayadır saklanıyor. Bir de bu aralar bezini çekiştiriyor bazen de çıkartıyor heralde rahatsız oluyo artık. Ama daha birşey söylemiyor. Kışın zor olur işeyince altına üşütür diyorlar bakalım napıcaz.

Hic bsy olmaz bu sene olmazsa seneye kis mecbur bez olmicak alstrmak zorundayiz biraz sabir isi sadece ve ben cok sabirsizim

Hic bsy olmaz bu sene olmazsa seneye kis mecbur bez olmicak alstrmak zorundayiz biraz sabir isi sadece ve ben cok sabirsizim
aynen cnm sabır işi malesef o da ben de yok. Çok yoruyor beni birde şimdi bu bez bırakma işi çıktı. Biraz daha geçsin başlıcam inşallah. Öncellikle benim hazır olmam lazım :). Arkadaşımın bebeği bir ay büyük maşallah öğrendi ama 1 ay babannesi uğraşmış öğretmiş.

Bendede yok sabir ozellikle o gun evi temizlediysem yorulduysam tuvalet isi beni sinir krizlerine sokuyo bide orda suyla oynuyo yarim saat çıkmıyo aglaya aglaya cikaryrm bide yarim saat onun aglamasini dinliyorum çıldırıyorum agladikca

Miss nasilsiniz? Hayirliolsun baya bebegin :) umarim her sey yolunda ve dusundugunden daha kolaydir :)
Sagol cnm. Düsundugumden daha zor. Büyükle hala ugrasiyorum. Yemesi tuvaleti ust bas degistirmesi bezlemesi herseyi zor. Huysuzlugu iyice artti. Zor bir çocuk. Annem yardim ediyor sağolsun. Ona ragmen zor.

Sagol cnm. Düsundugumden daha zor. Büyükle hala ugrasiyorum. Yemesi tuvaleti ust bas degistirmesi bezlemesi herseyi zor. Huysuzlugu iyice artti. Zor bir çocuk. Annem yardim ediyor sağolsun. Ona ragmen zor.

Oy kolay gelsin.. vallahi biz de ayni hep pesinden kosturuyoruz,cok ilgi bekliyor ve her daim onunla mesguluz. Dua ettm ins cok zorlamaz seni diye ama demek daha zaman var.. biz tek cocukla boyle,sen 2. Ile.. kolaylik ve sabir diliyorum. Annen sagolsun ,iyi ki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…