2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim düşunup dua etmissin . Allah razi olsun. Allah sanada kolaylik versin. Anneler iyiki var.

nebileyim sen nasılsın canım bebeğin doğdu mu sanırım Eylül ayında olacaktı inşallah ikinizde iyisinizdir
Sağol canım. Evet 15eylülde kavuştum minigime. Ikimizde iyiyiz sukur.
Çok güzel bir duygu. Allahim sizlere de yeniden en uygun zamanda yasatsin.
Şu an düzen kurma çabası içindeyiz.
Zorluklari var elbet ama güzellikleri daha fazla.
Tüm günüm yavrularimla geçiyor. Güzel yüzlerine bakmaya, öpmeye, koklamaya doyamadigim 3 guzel kızım oldu.
İlk 16 gun annem vardı yanimda şimdi eşim işten gelene kadar yalnız bakıyorum.
Zorlansam da itiraf ediyorum pişman değilim

Gözün Aydın canım üç kız kardeş gerçekten çok güzel Allah güzel günlerini göstersin inşallah sanada kolaylıklar diliyorum canım

Hayirli olsun gozun aydin cnm. Saglikla sihhatle buyut bebegini

eymentaa Atom heart mother H hiuf @Surrender csyrc Pembedon5 ve adını saymayı unuttyğum biçokları ☺ hepinizi özledim

Selamlar
Saygılar...

Güzel geçmiş
Hoş kelamlar
Zor gün kaderdaşları

Şimdi böyle kk ya yazınca hızlıca zihnimden akıverdi yakın geçmiş
İş yerinde midem yanarken kızlara ne oluyor diye bakıverme çabam

Son aylarda ben bugünde doğurmadım kimin sancısı gelmiş diye heycanlanıp korkmalar

Doğum ardı gelen tecrübesizliklerimizin dramatik komikliği

Vallahi ne yalan diyim özledim açıkcası pembe bir sayfada pd5 in coşturup kaynaştığımız didiştiğimiz günleri

Birkaç annemiz taçlanmış 2.yavruları ile
Maşallah
Bol sağlık huzur ve kolaylıklar temenni ediyorum
Analı babalı sevgiyle büyüsünler inşallah

Yolumuz düşmese de Akla düşen tatlı arkadaşlıklara tekrar sevgi gönderiyorum
Aynaya bakın
Güzel ve özel olduğunuzu kendinize hatırlatın
Çünkü bunu en yürekten siz yapabilirsiniz...

eymentaa Atom heart mother H hiuf @Surrender csyrc Pembedon5 ve adını saymayı unuttyğum biçokları ☺ hepinizi özledim
Slmm lollaa bizden iyilik diyelim cok sukur.. benim gunlerim evde bebeyle geciyor. Rutin ev kadini nasil yasarsa yani. Arada disari cikip bi temiz hava almalar vs iste,kendimi de ayni zamanda gelistirmeye calisma cabalarimla. Bakiyorum bir gun cok rahat gecmis,diger gun cok zorlanmisim. Aman sukur bugunumuze. Sen nasilsin,Duru hanimefendinin keyfi sagligi nasil? Hem de calisiyosun,alistin mi artik o maratona?

sen hiç vazgeçmeyeceksin hiuf böyle şairene yazıp yazıp gitmeler
millet herşey devam bu tarafta..ne idik ne olduk be ...açıpta şu kadının ileti sonrası laf edemicem..zati herşeyi yazmış

millet herşey devam bu tarafta..ne idik ne olduk be ...açıpta şu kadının ileti sonrası laf edemicem..zati herşeyi yazmış
Bu kadinin ruhu bu pembe ee nerde kalmistik

Bu kadinin ruhu bu pembe ee nerde kalmistik
beterin beteri var
çok şükür
bu günler geçecek
aman sağlıklı olsun da
yemedi yine
kaç kez kalktı bu gece

oralarda bir yerlerde kaldık ilerliyor muyuz geriliyor muyuz bilemicimmm

Kızlar oğlumu memeden kesiyorum ama hiçbir şey yemiyor resmen inatlaştı napacağı mı bilmiyorum

Herkes zor olacagini ama gececegini soyluyor.. ben 2 yasini bekliyorum. Max 2yasi 2-3ay daha gecince.. surekli bu konugu dusundugum icin seni cok iyi anliyorum. Keske yardimim dokunabilseydi ama kararli olmak onemliymis. Cok az az biseler atistiryorsa da yter herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…