- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.601
Sütü nasıl alıştır dın canımSabah kahvaltı uykudan önce yogurt oglen corba yada ne yemek yaptysam aksam yemegi yatmadan önce ya sut yada tekrar yemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütü nasıl alıştır dın canımSabah kahvaltı uykudan önce yogurt oglen corba yada ne yemek yaptysam aksam yemegi yatmadan önce ya sut yada tekrar yemek
Pipetle iciyo canim su pinarin devam sütleri var ya yoksa icmez gecede emiyo biberon alsa ondan vercem ama almiyoSütü nasıl alıştır dın canım
Ben denedim almadı canımPipetle iciyo canim su pinarin devam sütleri var ya yoksa icmez gecede emiyo biberon alsa ondan vercem ama almiyo
Seninkide emiyo dahaBen denedim almadı canım
Evet canım emiyor.Seninkide emiyo daha
Ben kesmek istyrm artk ama benmki cok duskun yaa oyle meme istyoEvet canım emiyor.
Bnm ki de aynı öyle canım 5 dk ya bir meme vermezsem üstümü açmaya çalışıyoBen kesmek istyrm artk ama benmki cok duskun yaa oyle meme istyo
Bnmki aciyo valla sutyenin icinden cikariyo birini emiyo emiyo sut gelmeyince heralde bitti diyo kapatiyo öbürünü aciyoBn
Bnm ki de aynı öyle canım 5 dk ya bir meme vermezsem üstümü açmaya çalışıyo
Emzryo msn canim emzirirken duzenszlik devam edermiş cunku valla ben daha yeni oldm bu 2. Adetim 3 gun felan gecikti normalde de oyle olurdu bilemedmKızlar nasılsınız hic giremiyorim buraya hepinizi özledim oğlum çok çok hareketli peşinde erişim gittim kızlar birşey soracak sizlere her ay adetim bir iki gün geçerdi nu ay 9 gün geçti idrara çıkmadı bugün kan verdm aksam o da 0.73 çıktı telde gebelik yok dediler ama bu değer yükselir mi korkuyorum ya yarin gidip ilaç yazdırmak istiyordum çok sistim agrim da var
Aynen oyle evinden baska bi yerde rahat edemiysn butun duzen bozuluyo yemesi icmesi yatmasiselam kızlar nasılsınız? bebeler ne alemde? biz tatilden geldık
insanın evı gıbısı yok yaa
Yok canım sıkılıyorlar bnm oğlum da diğerine geçiyor. Bende süt yok zannettim ama varmış.Bnmki aciyo valla sutyenin icinden cikariyo birini emiyo emiyo sut gelmeyince heralde bitti diyo kapatiyo öbürünü aciyo
Benimde var baya yaa karnini oyle doyuruyo isteYok canım sıkılıyorlar bnm oğlum da diğerine geçiyor. Bende süt yok zannettim ama varmış.
Evet cnm. Bayram da geldi oglum.Canm dpgum yaptn mi
Canım nasılsın? Bebegin nasıl?Evet cnm. Bayram da geldi oglum.
Hastanedeyken gorunce guldu. Evde taninda sevmiyorum. Bazen normal birsey yapmiyor. bazen kiskaniyor. Kucagimdayken oda pijamami cekistiriyor. Bugun gazini cikarirken kiskandi. Oyuncaklari firlatti. Annemi cekistiriyor bana dogru. Al diye bebegi. Uyurken salliyarak uyuyor hala. Benim sallamami istiyor. Dikisler aciyor hala. Zor olsada arada salliyorum. Bebek uyurken onunla ilgileniyorum. Zor yani ne dusundugunu soyleyemiyor. Onuda yedir bezle iki bebek bakiyorsun. Ne kadar zor olsada Onceden iyiymisim , rahatmisim aslinda. Uyku denen sey yok . Sevgileri ayakta tutuyor. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin. Kolaylikla atlatirsiniz.Canım nasılsın? Bebegin nasıl?
Minik abi kardesini ilk görünce ne yaptı?
Hep aklimdasin.
Kolayliklar diliyorum.
Ben de 15inde kavusacagim minigime ins.
Canım yaa... Kiyamam... Dilerim çabucak alışır sever kardeşini... ...sen de tamamen iyileşip dengeyi sağlayan bir düzen kurarsin ikisi arasinda.Hastanedeyken gorunce guldu. Evde taninda sevmiyorum. Bazen normal birsey yapmiyor. bazen kiskaniyor. Kucagimdayken oda pijamami cekistiriyor. Bugun gazini cikarirken kiskandi. Oyuncaklari firlatti. Annemi cekistiriyor bana dogru. Al diye bebegi. Uyurken salliyarak uyuyor hala. Benim sallamami istiyor. Dikisler aciyor hala. Zor olsada arada salliyorum. Bebek uyurken onunla ilgileniyorum. Zor yani ne dusundugunu soyleyemiyor. Onuda yedir bezle iki bebek bakiyorsun. Ne kadar zor olsada Onceden iyiymisim , rahatmisim aslinda. Uyku denen sey yok . Sevgileri ayakta tutuyor. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin. Kolaylikla atlatirsiniz.
Cok sevindim canim allah anali babalı buyutsunEvet cnm. Bayram da geldi oglum.
Sanada Allah kolaylik versin. Dengeyi saglamak cok onemli gercekten.Canım yaa... Kiyamam... Dilerim çabucak alışır sever kardeşini... ...sen de tamamen iyileşip dengeyi sağlayan bir düzen kurarsin ikisi arasinda.
Bakalım beni neler bekliyor.
Doğumdan 3 gün sonra büyük kızım 1.sınıfa başlıyor.
Beni 2 bebek, bir de ilkokula yeni baslamis heyecan dolu ilkokul çocuğu bekliyor.
Mecbur başa çıkmanın yollarini arayacagiz.
Kolay gelsin hepimize...