• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nasılsınız hic giremiyorim buraya hepinizi özledim oğlum çok çok hareketli peşinde erişim gittim kızlar birşey soracak sizlere her ay adetim bir iki gün geçerdi nu ay 9 gün geçti idrara çıkmadı bugün kan verdm aksam o da 0.73 çıktı telde gebelik yok dediler ama bu değer yükselir mi korkuyorum ya :( yarin gidip ilaç yazdırmak istiyordum çok sistim agrim da var

Kızlar nasılsınız hic giremiyorim buraya hepinizi özledim oğlum çok çok hareketli peşinde erişim gittim kızlar birşey soracak sizlere her ay adetim bir iki gün geçerdi nu ay 9 gün geçti idrara çıkmadı bugün kan verdm aksam o da 0.73 çıktı telde gebelik yok dediler ama bu değer yükselir mi korkuyorum ya :KK43: yarin gidip ilaç yazdırmak istiyordum çok sistim agrim da var
Emzryo msn canim emzirirken duzenszlik devam edermiş cunku valla ben daha yeni oldm bu 2. Adetim 3 gun felan gecikti normalde de oyle olurdu bilemedm

Canım nasılsın? Bebegin nasıl?
Minik abi kardesini ilk görünce ne yaptı?
Hep aklimdasin.
Kolayliklar diliyorum.
Ben de 15inde kavusacagim minigime ins.
Hastanedeyken gorunce guldu. Evde taninda sevmiyorum. Bazen normal birsey yapmiyor. bazen kiskaniyor. Kucagimdayken oda pijamami cekistiriyor. Bugun gazini cikarirken kiskandi. Oyuncaklari firlatti. Annemi cekistiriyor bana dogru. Al diye bebegi. Uyurken salliyarak uyuyor hala. Benim sallamami istiyor. Dikisler aciyor hala. Zor olsada arada salliyorum. Bebek uyurken onunla ilgileniyorum. Zor yani ne dusundugunu soyleyemiyor. Onuda yedir bezle iki bebek bakiyorsun. Ne kadar zor olsada Onceden iyiymisim , rahatmisim aslinda. Uyku denen sey yok . Sevgileri ayakta tutuyor. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin. Kolaylikla atlatirsiniz.

Son düzenleme:
Hastanedeyken gorunce guldu. Evde taninda sevmiyorum. Bazen normal birsey yapmiyor. bazen kiskaniyor. Kucagimdayken oda pijamami cekistiriyor. Bugun gazini cikarirken kiskandi. Oyuncaklari firlatti. Annemi cekistiriyor bana dogru. Al diye bebegi. Uyurken salliyarak uyuyor hala. Benim sallamami istiyor. Dikisler aciyor hala. Zor olsada arada salliyorum. Bebek uyurken onunla ilgileniyorum. Zor yani ne dusundugunu soyleyemiyor. Onuda yedir bezle iki bebek bakiyorsun. Ne kadar zor olsada Onceden iyiymisim , rahatmisim aslinda. Uyku denen sey yok . Sevgileri ayakta tutuyor. İnsallah sende saglicakla kucagina alirsin. Kolaylikla atlatirsiniz.
Canım yaa... Kiyamam... Dilerim çabucak alışır sever kardeşini... ...sen de tamamen iyileşip dengeyi sağlayan bir düzen kurarsin ikisi arasinda.
Bakalım beni neler bekliyor.
Doğumdan 3 gün sonra büyük kızım 1.sınıfa başlıyor.
Beni 2 bebek, bir de ilkokula yeni baslamis heyecan dolu ilkokul çocuğu bekliyor.
Mecbur başa çıkmanın yollarini arayacagiz.
Kolay gelsin hepimize...

Canım yaa... Kiyamam... Dilerim çabucak alışır sever kardeşini... ...sen de tamamen iyileşip dengeyi sağlayan bir düzen kurarsin ikisi arasinda.
Bakalım beni neler bekliyor.
Doğumdan 3 gün sonra büyük kızım 1.sınıfa başlıyor.
Beni 2 bebek, bir de ilkokula yeni baslamis heyecan dolu ilkokul çocuğu bekliyor.
Mecbur başa çıkmanın yollarini arayacagiz.
Kolay gelsin hepimize...
Sanada Allah kolaylik versin. Dengeyi saglamak cok onemli gercekten.

Back