2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dur kız bitsin yarın öyle eklerim
O kadar uğraştım ki hamiş olmadan kilo vereyim diye. Lanet karma! Ben vermeye çalıştıkça kilo aldım
Yawrum kaç kilosunki amannn boşverrr yaaa Rabbim sana nasıl bir mucize nasip etti farkında mısın hiç bir şeyi kafana takma Anneeeee olacaksın sen

Yawrum kaç kilosunki amannn boşverrr yaaa Rabbim sana nasıl bir mucize nasip etti farkında mısın hiç bir şeyi kafana takma Anneeeee olacaksın sen

Bebeğim ben hayatım boyunca hep balık etli bir kızdım... 8 aylık evliyim evlendiğimde 65-68 kilo arasında gidiyordum. Home office çalışıyoruz kendi internet sitemiz var. Karı koca beraber çalışıyoruz 2 kişiyiz. İşlere yetişmek için geceleride çalışıyorduk. 8 aylık süreçte 75 kiloya kadar çıktım hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. Gecenin 1. de pizzalar söyleyip gece 3-4 gibi makarnalar yapıyorduk. İş bitincede yatıp uyuyordum yedikten sonra.En son kayın validemler geldi 15 gün bizde kaldılar. O zamanda ben çalışırken kayın validem olacak kadın Pastalar börekler çörek yaptı anaaa bir baktım ki 80 kilo olmuşum. Boyum 170 çok belli olmuyor ama. Bebiş haberini alıncada balina gibi yemekten 2 kilo daha almışım

Tek umudum şimdi sağlıklı besleniyorum, abur cubur cola yağlı sağlıksız hiçbir şeyi eşim yedirmiyor. Bir umut kilo verebilir miyim sizce

Heyyyytt beee saltanata bakkk kesin verirsin aldığın calori dusunce kiloda kaybedersin ama sağlıklı olan herşeyi yee cnm sakın kısma bu donemde kısss senin işin bana lazımmış haa benide işe al 50 kiloyum ben hoş tabi boy kısa 1.62

Gel annem gel beraber çalışırır yeriz :))))

Kizlar hepinize gunaydin nasilsiniz :) cok acıktım ben bide grip oluyorum.

Dikkat etmenn lazım kendineeeeeee

Gormedim de gorecegim.. kendimi cok dinledim bu ay.. kafayi rahat birakmak lazimdi..

Sennki olur ins yaa benden gecti bu ay :)
ewt erken bayrak salladim benama olsaydi cikardi ya..
Canim benimde sabah kahverengi kucuk leke gibi gelmeye basliyor gibi sabah onu gorunce gelme gelme diye soylenirken buldum kendimi...dunki testte cikmamisti yarin sabah tekrar test yapacaktim...hayirli bu ya regl yada yerlesme olabilir beklemedeyim umarim ikincisidir...duanizi bekliyorum...hakkimda hayirlisi olsun

Hayirlisi olsun canim hiç sıkma canını Allah en yakin zmaanda nasip eder insallah.

Ay canim ayni gibiyiz.boyum 174 kilom 85. Sonuna kadar 3 lü rakamlara cikmakdan korkuyorum

Ay canim ayni gibiyiz.boyum 174 kilom 85. Sonuna kadar 3 lü rakamlara cikmakdan korkuyorum

Al benden de o kadar vallahi aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Doktora gidelim oda kızacak bize gör bak İnş sağlıklı beslenmekten kilo almayız yada

kst06 bebişim bak bize umut olsun bu konu: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kilo-veren-baska-biri-var-midir-acaba.255616/
Yazanlar neredeyse bizimle aynı inşallah bizde öyle oluruz ...
Insallah bizde saglik bir sekilde buyutup fazla kilo almayanlardan oluruz tatlim.yazi iyi geldi vallaha.benimde gobisim hep vardi zaten.neyse genis genis yatsinlar dimibu arada grip oldum gibi bogazlarim fena.bebisi olanlarda dikkat etsin kendine havalar kötü

ya ben hamile kalırsam yusyuvarlak bi şey olurum gibi gelio. boy kısa zaten fazla kilo var. kaç aydır uğraş uğraş 3 kilo zor verdim. ama bu hafta öyle bir iştahım açık ki bi kilo aldım kesin. tartılmaya korkuyorum bat da 2 mayıs. ahmet kaya'dan gelsin geçmiyor günler geçmiyor :))

Vallahi banada umut oldu birbirimize moral verelim <3

Kız ben çok temiz kalpliyimdir içimden bir ses sen hamişsin diyor test yap bakıyımmm

Ay evet nekadar zor veriyosun ,2 katini cabucak aliyosun.onemli olan saglik oncelik tabi.iyi haberlerini bekliyoruz canim seninde.beklemek zor ama tatli heycanlar.

Vallahi banada umut oldu birbirimize moral verelim <3

Kız ben çok temiz kalpliyimdir içimden bir ses sen hamişsin diyor test yap bakıyımmm
ağzına bal hokkasııııı :) canım bi kere değerin yükselmesini bekleyip hayal kırklığı yaşadım ondan korkuyorum yapmaya. ay canım inşallah ya içine doğmustur.

Ay evet nekadar zor veriyosun ,2 katini cabucak aliyosun.onemli olan saglik oncelik tabi.iyi haberlerini bekliyoruz canim seninde.beklemek zor ama tatli heycanlar.

canım eğer hamileik varsa benim de tahmini doğum 2 ocakta :) gerçi benimki geç ovulasyon oldu. sat 28 mart ovulasyon 18 nisan. insallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…