- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
Kırmızıları görmedin daha Umutsuz olma hemenKaynamiss bu topik wala pek guzel olmus ama ne yazikki ben artik baska topiclerin yolcusuyumbata 2 gun kala yaptgm test sonucu dümdük negatif :/ bu saatten sonrada degisebilecegni sanmiyorum.. Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsn bebislerinizi.. arasira ugrarim bende cooook guzel bakinn kendinizee ve bebislerinize
Sonumuzu hiç iyi gormuyommmBen de çok yedim bugün patlayacagim sandım bir ara
Cok kilo almayız inşallah bende bir şişkinlik var sizdede var mı yaSonumuzu hiç iyi gormuyommm
Oyle sey olurmu daha kurmizilar gelmedi demi...umidini kesme bu topikte bir sen bir ben kaldik beklemede..Kaynamiss bu topik wala pek guzel olmus ama ne yazikki ben artik baska topiclerin yolcusuyumbata 2 gun kala yaptgm test sonucu dümdük negatif :/ bu saatten sonrada degisebilecegni sanmiyorum.. Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsn bebislerinizi.. arasira ugrarim bende cooook guzel bakinn kendinizee ve bebislerinize
Birde ben.bencede erken ümidini kesti daha dur gecmedi bile bat iOyle sey olurmu daha kurmizilar gelmedi demi...umidini kesme bu topikte bir sen bir ben kaldik beklemede..
Beklıyoruz canım mujdelı haberleri.sen nasılsın?Kızlar napıyorsunuz bakalım :)
Nasıl bir yelekmiş bu resim ekleseneNapıyım bebişim bende kendime hamile yeleği dikiyorum döbişimden kapanmayana kadar yazın idare ederim
@tugceserdar
Oo nasıl bişeymiş canım?ben hiç ihtiyac duymadm 7 kg verdim gebeliğimde.doguma kadarda 5-6 kg geri aldım hamile kaldıgımdan daha düşük kıloda dığum yaptımNapıyım bebişim bende kendime hamile yeleği dikiyorum döbişimden kapanmayana kadar yazın idare ederim
@tugceserdar
Beklıyoruz canım mujdelı haberleri.sen nasılsın?
Nasıl bir yelekmiş bu resim eklesene
Gormedim de gorecegim.. kendimi cok dinledim bu ay.. kafayi rahat birakmak lazimdi..Kırmızıları görmedin daha Umutsuz olma hemen
Sennki olur ins yaa benden gecti bu ay :)Oyle sey olurmu daha kurmizilar gelmedi demi...umidini kesme bu topikte bir sen bir ben kaldik beklemede..
ewt erken bayrak salladim benBirde ben.bencede erken ümidini kesti daha dur gecmedi bile bat i
Oooo erken yapıp cıkmayan sonradan hamile oldugunu öğrenen cok duydum ben.ümidi kesmek yok cokta kafaya takmaGormedim de gorecegim.. kendimi cok dinledim bu ay.. kafayi rahat birakmak lazimdi..
Sennki olur ins yaa benden gecti bu ay :)
ewt erken bayrak salladim benama olsaydi cikardi ya..
aramızda kalmanızı umuyorum :)Kaynamiss bu topik wala pek guzel olmus ama ne yazikki ben artik baska topiclerin yolcusuyumbata 2 gun kala yaptgm test sonucu dümdük negatif :/ bu saatten sonrada degisebilecegni sanmiyorum.. Allah saglikla kucaklariniza almayi nasip etsn bebislerinizi.. arasira ugrarim bende cooook guzel bakinn kendinizee ve bebislerinize
benim SAT'ım da 29 Mart . Bugün 4+3'üz. 5.haftanın içindeyiz.canim benim son adet tarihim 29 martti. 4'cu denemede oldu. Simdi ben kac haftalik oluyorum yaa, her site baska bisey diyor
Dualarım seninle insallah yükselmiştir.rahat olmsya calıs canımKızlar gunaydin
Kan vermeye gidiyorum bakalim 2 kati yukselmismi....Allahim nolur yukselmis olsun ya cok stres yaptimdua edin banada canlar
Insallah bende listede olurum geldigimde
Kızlar gunaydin
Kan vermeye gidiyorum bakalim 2 kati yukselmismi....Allahim nolur yukselmis olsun ya cok stres yaptimdua edin banada canlar
Insallah bende listede olurum geldigimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?