2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım biraz güçlü dur kendine gereksiz kaygı yapma gerekiyorsa yanına bir arkadasın kardesin eşin kim olursa yani beraber git sonuç çıkana kadar biraz gezin tozun yalnız kalırsan o 1 saat içinde kendi kendine kurarsın...güzel duşunki güzel olsun

Kan testini verdim bakalım Ne çıkacak ama yarın da yaptırmam lazım tam olarak anlamam için

Kanı verdim bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun

kızlar merhaba benimde bat bugün 5 gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm 2 gün öncede beta hcg 105 çıktı ama korkuyorum nedense adet olacam diye hamilemiyim sizce :)

Üç gün önce 12.98 di inşallah yükselmiştir olmadı yarın da yaptiririm sonucu karsilastiririm
Bugunki hayırlısıyla çıksında cnm içini ferah tut...Rabbim bize bu bebekleri nasip ettiyse ne geçebilir önüne bebeğin seninle inşaAllah

Kan testini verdim bakalım Ne çıkacak ama yarın da yaptırmam lazım tam olarak anlamam için

Bak ne güzel artmış olacak değerin korkma :) Sen annesin büyük düşün

kızlar merhaba benimde bat bugün 5 gün önce silik ikinci çizgiyi gördüm 2 gün öncede beta hcg 105 çıktı ama korkuyorum nedense adet olacam diye hamilemiyim sizce :)
Hamilesin cnm Allahın izniyle betanı birdaha yaptır bakalım güzel katlıyormu bu arada senin bata 2 gün kala 105 çıkmış çok güzel

Kızlarrrrr sütunuzu içip meyvenizi yedinizmiiiii aksarmıyoruzzzzzzz

Ben çalışmaktan bugün hiç kendime bakamadım ((( Son 2 saat daha aç kalıcam Bugün çok kritik ve yoğun bir gün benim içinn ühüüü

Çok yorma tatlım kendini iş bitmez...seninki alışveriş sitesimi cnm anlamadın ben pek

Bat 2 mayis kizlar ben de beklemedeyim. Dun bata 4 gun kala test yaptim ama cikmadi. Yarin iki gun kalmis olacak sizce yapsam mi ya bilemedim

kan testinde kesin çıkar tatlım benim idrarda 5 gün önce silik çizgi çıkmıştı ama hiç belli olmuyor . adetten 2 gün önce de kanda 105 çıktı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…