- 16 Nisan 2015
- 102
- 100
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
s.a. arkadaşlar
tüm sayfaları heyecanla okudumyeni hamişleri tebrik ediyorum benim de bugün adetimin son günü hemen yarın akşam tekrar çalışmalara devamhala umutluyum inşallah Sat 23 nisan olarak ocağı sonundan yakalarım
Kısss kan verdimya 207 çıktı ayol kadın doğumcuya gitmedim yani@cimcim16 bebişimmm gene de bir kan vermediysen kan vermeye git olur mu. Allah göstermesin en ufak kanaman olursa doğru acile gitmen lazım...
Bideee sen istanbulda hangi semttesin :)
Kısss kan verdimya 207 çıktı ayol kadın doğumcuya gitmedim yani
inşallah.2 evladım var zaten.rabbim benden önce hiç olöayanlara versinCanımmm hadi inşşşş tez zamanda hamiş kalasın :) Bebişi tuttur da bu ay 28 ocak doğumun oluyor ha hayret annesi :))) Dik ayaklarını bol bol tavana :))
inşallah.2 evladım var zaten.rabbim benden önce hiç olöayanlara versin
valla herkese çok dua ediyorum sizler de bana edin
bu bebek hayatımda çok şeyleri değiştirecek ve yoluna koyacak inş.
o yüzden çok istiyorum
amiinCanımmm rabbim hakkında hayırlıysa hayırlı bir evlat daha vrsin sana....
Mesela yeşil çay içmememiz gerekiyormuş galiba
Daha beklemedeyiz kizlar napak :)) sizinle sewiniyoruz iste.. onn disinda hayat normal banabu numara yok henuz.. ondan sıkıcıyım sanki
30nisGüzel haberler istiyoruz artık :) Bat ne zaman?
Bebeğimm yaa aynen söylediklerin çok önemli gıdalar dikkat etmemiz lazım ben maltepe cnm senAy sorma bebişim ben de işlek bir forumdan geldim elim kolum bağlı oturuyorum bu topicte
Bol bol balık fındık ceviz süt peynir bu hafta çoookkk önemli minnoş :)
Kız sana sordum görmedin galiba hangi semtte oturuoyrsun sen?
Bebeğimm yaa aynen söylediklerin çok önemli gıdalar dikkat etmemiz lazım ben maltepe cnm sen
k. bbana öyle geliyor ki ben doğurana kadar cinselliği çıkarırım hayatımdan zatenAz kalmış bayaaa ya, inş hamişsindir..........
Bebeğim cinsel ilişkiye girmemeyi tercih ettik biz keseyi görene kadarNe olur ne olmaz diye sanada söyleyim aklında olsun, belki kanamayı tetikleyebilir diye.
Çekmeköyde oturuyoruz bizde. Hayret ilk kez yakın çıktık birisiyle :)
k. bbana öyle geliyor ki ben doğurana kadar cinselliği çıkarırım hayatımdan zatenkişi şuan fazlasıyl tehlikeli 3 ay diye biliyorum bu sureyi
Kızlar bende beklıyorum inşallah güzel habwrler vericem de transfer tarihim bi gelmedi:-(
Pinkcim senin sat kaçtı cnm kendimden gesaplamak istiyorum bide en son kan değerin kaç nezaman yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?