- 16 Ekim 2016
- 446
- 269
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.641
Valla canım bizimkilerdede yaş sınırı vardı, sordum, verebilirsin dedi. Sonra msjla kendi doktorunada sordum, o da ver sorun olmaz dedi. Bize 1 ay kullanın dedi, ama biz kullanamadık. Birkaç gün ancak kullanabildik, çıldırıyordu, elini kolunu zorla tutup gözünü ayırıp damlatmak tam işkenceydi, psikolojisi bozulacak artık diye damlatmadım bende. Birkaç gün sonra alerjinin etkileri döküntüler fln geçtikçe kaşınmalarıda geçti. Bir dahada gitmedik doktora, inşallah tekrarlamaz. Allah kolaylık versin size de, inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırEvet canım gittim hemen doktora kaşıya kaşıya yara filan olacaktı yoksa konjivit bşy dedi alerji toza olabilir filan dedi ama bilmiyorum o kan şurubundan sonra çocuğa bşy oldu bıraktık onuda doktor yeniden kan aldı taşıyıcı mı değil mi diye bakılacak ona göre ferromixin başlayacğız yine şurup dokunmuş olabilir dedi doktor bakalım ne olacak salı günü çıkacakmış kan sonuçları göz için oladin ve lotemax diye damla verdi reçete de 3 yaş altı kullanılmamalı yazıyo ama doktor verdiyse kullanılıyor demekki valla şüphesiz kimseye güvenilmiyor artık yaa içim rahat bi tane ilaç veremiyorum şu çocuğa