- 1 Nisan 2015
- 259
- 138
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #4.201
İdrarı ve diğer test sonucunu bir sonraki kontrolde mi alıyım yani canım. Sağlık ocağında yapılan testlerin sonucu hemen çıkıyor mu ertesi güne mi kalıyor yoksaSağlık ocağından yaptır testlerini hem gebelik kartı açılsın sana. Devlette sadece idrar ve mikropla ilgili bi test var bu ikisini yapıyorlar.muayineden sonra bu ikisini orda yaptır diğerlerini ertesi gün sağlık ocağında yaptir. Doktora gidicegin zaman hem sonuçları alırsın hemde doktora ugrarsin
İdrarı ve diğer test sonucunu bir sonraki kontrolde mi alıyım yani canım. Sağlık ocağında yapılan testlerin sonucu hemen çıkıyor mu ertesi güne mi kalıyor yoksa[/QUOTE
Sağlık ocağındaki ertesi güne kaliyo.zaten bidahaki doktor kontrolün 1 hafta sonra.devlette yaptirdigin diğer ikisini doktora gidicegin zaman alıp doktorun yanına çıkarsın.
kalp atışını duydun mu sen canım ?daha çok erken, benim de öyle sadece göğüs ucum ve göğüs başlangıcım ağrıyor. dün doktor bu hafta kasık ağrıları falan olabilir normal dedi bi de herkes aynı olmuyor her belirti herkeste olmayabilir dedi. merak etme :)
Canım benim de doktorum hep vajinal bakıyordu. Dün acil bir durum oldu başka doktora gittim hemen karından baktı. Ben de artık eski doktoruma gitmeyi düşünmüyorum. Belki ondan dolayı bu durumu yaşadımGunaydin kizlar bugun randevum var bisey sorucam benim doktorum hep vajinal ultrasonla bakiyo bir kac arkadasimda dusuk olur fln dedi korkuttu beni adam doc.olmus o bilmicekte sizmi bilceniz dedim :) ama korkmuyo da diilim
Evet cnm vajinal ultrason la gördükGünaydın canım sen kalp atışlarını duydum mu bebisin
Ben de uyaniklik yapip saglik ocağında yapayim dedin ama doktor yeblniden yaptirdi..İdrarı ve diğer test sonucunu bir sonraki kontrolde mi alıyım yani canım. Sağlık ocağında yapılan testlerin sonucu hemen çıkıyor mu ertesi güne mi kalıyor yoksa
çok sağol canım çalışıyorum ya izin için sıkıntı oluyor çünkü neyse bi şekilde olacak yaptırmak şart sonuçta :)
Bilmiyorum valla canım randevumu 2 ye almayı düşünüyorum şuanda sağlık ocağınada yetişiyim diyeBen de uyaniklik yapip saglik ocağında yapayim dedin ama doktor yeblniden yaptirdi..
Ben de uyaniklik yapip saglik ocağında yapayim dedin ama doktor yeblniden yaptirdi..
öyle oluyorsa olur canım görümceciğime söylerim :) aynen bi yoluna girse hayırlısıyla rahatlıcam bende :)Saglik ocağındaki sonuçlarını bir yakınına komşuna falan aldır o zaman . çalışınca zor.. az kaldı ama sonra ay da bir defa gidicez sabredelim :)
Evet cnm vajinal ultrason la gördük
gebeliğin çok çok erken dönemindeyse vajinal bakıyolarCanım benim de doktorum hep vajinal bakıyordu. Dün acil bir durum oldu başka doktora gittim hemen karından baktı. Ben de artık eski doktoruma gitmeyi düşünmüyorum. Belki ondan dolayı bu durumu yaşadım
neden doktor yeniden yaptırdı ki? ben de özel doktora gidiyorum doktor ben demeden testleri istersen sağlık ocağında yaptır burada yaptırmak zorunda değilsin dedi. benim aklıma gelmezdi sağolsun :)Ben de uyaniklik yapip saglik ocağında yapayim dedin ama doktor yeblniden yaptirdi..
Bilmiyorum valla canım randevumu 2 ye almayı düşünüyorum şuanda sağlık ocağınada yetişiyim diye
Sen nasıl yaptırdın nerede yaptırdın bide testlerini ben izin konusunda sıkıntı yaşıyorum her hafta alınca sıkıntı oldu yardımcı olun lütfen en azından biliyim ona göre hızlı bi şekilde yaptırıyım
Çok ii canım Dr.dan da memnunsan çok şanslı sın ankara da muayene ücretleri çok fazla malesef
80 tlKızlar muayene ücretleriniz ne kadar ?
gebeliğin çok çok erken dönemindeyse vajinal bakıyolar
neden doktor yeniden yaptırdı ki? ben de özel doktora gidiyorum doktor ben demeden testleri istersen sağlık ocağında yaptır burada yaptırmak zorunda değilsin dedi. benim aklıma gelmezdi sağolsun :)
Bende öyle biliyorum canım ama izinlerim şuanda üst üste olunca sıkıntı oldu ama izin almak zorundayım yapacak birşey yok :)Tatlım belirtmek isterim ki aylık "periyodik gebelik" muayenesinde işveren işçinin ücretini kesemez. Haftalık izin sıkıntı yaratabilir evet ama bu konuyuda dikte etmek istedim.
İşten izin almak büyük sıkıntıBilmiyorum valla canım randevumu 2 ye almayı düşünüyorum şuanda sağlık ocağınada yetişiyim diye
Sen nasıl yaptırdın nerede yaptırdın bide testlerini ben izin konusunda sıkıntı yaşıyorum her hafta alınca sıkıntı oldu yardımcı olun lütfen en azından biliyim ona göre hızlı bi şekilde yaptırıyım