2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Önümüzdeki ay buda benim 8 - 9. haftama denk geliyor kızlar yurtdışı seyahatimiz var. Bebekten önce planlamıştık bebek bize sürpriz oldu. İnşallah herhangi bir aksilik olmaz.
 
kızlar şimdi benim randevum perşembe günü 15:50 de ve değiştirme imkanın yok dolu hepsi malesef. erken çıksam işten ve sağlık ocağında yapılması gereken testleri yaptırsam ve hastaneye öyle gitsem olur mu ? bu arada kalp atışını duymadan test yapar mı sağlık ocağı
 
Önümüzdeki ay buda benim 8 - 9. haftama denk geliyor kızlar yurtdışı seyahatimiz var. Bebekten önce planlamıştık bebek bize sürpriz oldu. İnşallah herhangi bir aksilik olmaz.
7. aya kadar uçakla seyahate aksi bir durum olmadıkça izin veriyorlarmış ama sen yine gitmeden bi doktoruna danış için rahat etsin :)
 
canım doktor sana test için tahlil listesi vermiştir zaten o listeyle yaptırırsın sağlık ocağından. ben de henüz duymadım ama doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama sağlık ocağından sonra doktora gidicem diyosun, sağlık ocağı emin değilim ama aynı gün sonuçları vermez diye tahmin ediyorum.
 
Sağlık ocağında yapılan testler uzun sürüyor mu canım bilgi verebilir misiniz sonucu almaktan bahsetmiyorum sadece test yaptırmaktan bahsediyorum. ?
 
başkasına aldırıcam sağlık ocağındaki sonuçları zaten izin almak istemiyorum bide onun için. Neyse ben en iyisi başka dr. a alıyım randevumu erkene olsun hem anca olur koşturmaca da olmaz
 
canım baktım , hem fiyatı uygunmus hemde ıyı bır doktor , yalnız benım sorunum eşim erkek doktor istemıyor malesef ,
nenedini anlamamıs olsamda

Valla gittiğinden beri karnimdan bakiyo sadece doğumda alttan bakicakmis :) eşine böyle şöyle :) herşey bebek için denemeliyim bu doktoru dee :)) ne diyimm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…