- 1 Nisan 2015
- 259
- 138
-
- Konu Sahibi agresifportakal
- #4.181
kan degerleri ,seker vs ye bakılyorSelam kızlar,
Bişey sormak istiyorum size benim perşembe günü randevum var kalp atışını duymak için gidicem fakat şimdiye kadar hiç test yapmak ile ilgili bişey söylemedi dr um . Birde benim ilk gebeliğim bende bilmiyorum hangi testin yapılması gerektiğini test yaptırmalı mıyım? Ne testi yaptırmalıyım şuan decavit ve progestan kullanıyorum. Ne testleri gerekiyor şuanda acaba .
ilki oğlan canım .ilki kiz mi oglan mi?
benim bunda biraz daha hassasiyet var gibi ama takmamaya calısıyorum
eskiden calısıyordum simdi evde oldugum icin belki de kendimi daha cok dinliyorum :)
hmm benimki kiz :)ilki oğlan canım .
Canım dr um iyi bir dr ama bir kaç gün sonra emin olmak için bir dr a daha gideceğim..Ama belirtilerim de neredeyse tamamen gitti gibi artık hamile gibi bile hissetmiyorum kendimi
tabiki en boş anımda yapacağım :)Günaydın:) beni de ekler misin?
25 yaşındayım. 1.62 boyum 63 kiloyum. Gazantepteyim. Sat 12 temmuz. Tahmini doğum tarihi 18.04.2015 ilk bebişim:)
eklerimgunaydin canim
ben yasimi yazmayi unutmusum
listeye ekleyebilirsin 33 :)
daha çok erken, benim de öyle sadece göğüs ucum ve göğüs başlangıcım ağrıyor. dün doktor bu hafta kasık ağrıları falan olabilir normal dedi bi de herkes aynı olmuyor her belirti herkeste olmayabilir dedi. merak etme :)kızlar benım gögüslerımın sadece ucları sızlıyor rengınde koyulasma falan yok normal mı ?
@Selam kızlar,
Bişey sormak istiyorum size benim perşembe günü randevum var kalp atışını duymak için gidicem fakat şimdiye kadar hiç test yapmak ile ilgili bişey söylemedi dr um . Birde benim ilk gebeliğim bende bilmiyorum hangi testin yapılması gerektiğini test yaptırmalı mıyım? Ne testi yaptırmalıyım şuan decavit ve progestan kullanıyorum. Ne testleri gerekiyor şuanda acaba .
Şimdi dr. izine çıktı değiştirmek zorundayım bari bu dr. la konuşıyım test yapılmadı falan diye randevumda 15:50 de test yapılması içinde geç galibakan degerleri ,seker vs ye bakılyor
bir de bulasıcı bazı hastalıklara
ama doktorun soyler sana sanırım
benim birinci hamilelikte istemisti doktor
simdi daha gitmedim doktora
Kızlar günaydın.
güzel bir gün olsun hepimize inş
O zaman sorun yok yani perşembe inşallah duyucaz . Erken mi almalıyım randevumu sizce 15:50 çünkü@
Kalp atışını görünce testleri veriyor canim
O zaman sorun yok yani perşembe inşallah duyucaz . Erken mi almalıyım randevumu sizce 15:50 çünkü
Kızlar muayene ücretleriniz ne kadar ?
İnşallah canım ama test yapmak isterse geç olmaz mı saat olarak ben devlet hastanesi gidiyorum şuanda orası çok kalabalık oluyor bide sen yaptırdın dimi testleriniPerşembe iyi bi gün erken alma inşallah duyarsin canım
canım sabah bulantım oluyo biraz o da kahvaltı edince geçiyo. çok şükür rahatım.canım benım cok mutlu oldum yaa :) bende once keseyı gordum bebısı gormek ıcın 1 bucuk hafta bekledık. hatta keseyı bıle zar zor alttan muayene ıle gorduk. sonra tekrar dıger kotrolde baktık kı bebıs gelmısss :) ewet masallah bebısım buyuyor. ıkılı testımızı de olduk bır sıkıntı yok Allah a cok sukur. aynen canım once hamıle kalma telası sımdı saglıklı dogurma heyecanı basladı :) cınsıyetı bellı degıl henuz. 7 eylulde randewumuz o zaman bellı olur dıye umut edıyorum. sen nasılsın bulantıların basladımıumarım cabuk gecer baslarsa cunkum hayata kustum o donem :S ama sımdı cok sukur ıyıyım. tek sıkıntım her turlu kokuyu daha dısarıdan alıyorum :)
İnşallah canım ama test yapmak isterse geç olmaz mı saat olarak ben devlet hastanesi gidiyorum şuandaıida çok kalabalık oluyor bide sen yaptırdın dimi testlerini