- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 46
- Konu Sahibi agresifportakal
- #4.221
Tesekkur ederım canım , kızlar siz ne kadar oduyorsunuz ? fikrim olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederım canım , kızlar siz ne kadar oduyorsunuz ? fikrim olsun
Ben 85 veriyorum ama Banka çalışanı olduğum için 72 Tlsini geri alıyorum. Gittiğim hastanede sgklı muKızlar muayene ücretleriniz ne kadar ?
Çok ii canım Dr.dan da memnunsan çok şanslı sın ankara da muayene ücretleri çok fazla malesef
ben de beylıkduzunde oturuyorum hangı doktora gıdıyorsun canım , bana yakın olmalıBenim doktorum tanıdık.bazen haftaya direk odama gel diyo sağolsun.ama tanidik olmasada ona giderdim. avcilar ve çevresinde tek bu doktor.
7. aya kadar uçakla seyahate aksi bir durum olmadıkça izin veriyorlarmış ama sen yine gitmeden bi doktoruna danış için rahat etsin :)Önümüzdeki ay buda benim 8 - 9. haftama denk geliyor kızlar yurtdışı seyahatimiz var. Bebekten önce planlamıştık bebek bize sürpriz oldu. İnşallah herhangi bir aksilik olmaz.
7. aya kadar uçakla seyahate aksi bir durum olmadıkça izin veriyorlarmış ama sen yine gitmeden bi doktoruna danış için rahat etsin :)
canım doktor sana test için tahlil listesi vermiştir zaten o listeyle yaptırırsın sağlık ocağından. ben de henüz duymadım ama doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama sağlık ocağından sonra doktora gidicem diyosun, sağlık ocağı emin değilim ama aynı gün sonuçları vermez diye tahmin ediyorum.kızlar şimdi benim randevum perşembe günü 15:50 de ve değiştirme imkanın yok dolu hepsi malesef. erken çıksam işten ve sağlık ocağında yapılması gereken testleri yaptırsam ve hastaneye öyle gitsem olur mu ? bu arada kalp atışını duymadan test yapar mı sağlık ocağı
ben de beylıkduzunde oturuyorum hangı doktora gıdıyorsun canım , bana yakın olmalı
canım baktım , hem fiyatı uygunmus hemde ıyı bır doktor , yalnız benım sorunum eşim erkek doktor istemıyor malesef ,B.duznden çok gelen hastası var.Anadolu hastanesi op.Dr.Özcan Karademir araştır canm istersen netten
başkasına aldırıcam sağlık ocağındaki sonuçları zaten izin almak istemiyorum bide onun için. Neyse ben en iyisi başka dr. a alıyım randevumu erkene olsun hem anca olur koşturmaca da olmazcanım doktor sana test için tahlil listesi vermiştir zaten o listeyle yaptırırsın sağlık ocağından. ben de henüz duymadım ama doktor sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi. ama sağlık ocağından sonra doktora gidicem diyosun, sağlık ocağı emin değilim ama aynı gün sonuçları vermez diye tahmin ediyorum.
Sağlık ocağında yapılan testler uzun sürüyor mu canım bilgi verebilir misiniz sonucu almaktan bahsetmiyorum sadece test yaptırmaktan bahsediyorum. ?
Dr. Sevgi Ateş Uçar'a gidiyorum annemin doktoruydu çok bilgili ve sıcak bir doktor çukurambarda yeri.
oo çok iyi canım kaçta kapanıyor sağlık ocağı bilginiz var mı ? çok oluyorum biliyorum ama bilmiyorum :)İki tüp kan aldı girmem çıkmam 5 dakika
canım baktım , hem fiyatı uygunmus hemde ıyı bır doktor , yalnız benım sorunum eşim erkek doktor istemıyor malesef ,
nenedini anlamamıs olsamda
oo çok iyi canım kaçta kapanıyor sağlık ocağı bilginiz var mı ? çok oluyorum biliyorum ama bilmiyorum :)