2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
Aaa ciddi mi canım çok şaşırdım gerçekten 13 Günlükken cikti mi. En son adet tarihinin ilk gününden mi sauiyorsun yoksa muhtemel ilişki gününden mi
Evet bu ay çok az ilişki oldu reglim de gecikmişti değerim çok düşük çıktı doktor yeni dedi yani 16sındaki ilişkide oldu eminim inşalla düşündüğüm gibidir ve değerim yükselir değerim yükselmeyen bi gebelik olmasından korkuyorum ama idrar testlerimde git gide koyulaştı yani artıyo hcg demek çarşamba randevum var
 
Kızlar ben bu ay yumurta takibi yaptırdım. Pazartesi gittiğimde 3 yumurta m vardı . 11 mm sağda. 10 mm ve 9 mm solda. Aradan tam 4 gün geçti. Bugün gittim dr a sadece solda 11 mm yumurta gördü. Yumurta n catlamamis dedi. Çünkü sıvı gözükmüyor dedi rahimde. Anlamadım yumurta catlamadiysa diğer 2 yumurta lara ne oldu
 
Kızlar merhaba ben de nasipse nisan annesi olucam inş
Bugün evde test yaptım iki kez pozitif çıktı. Sonra koşarak hastaneye kan testi yaptırdım onda da 114,7 çıktı.
Sat 1 temmuzdu. Nasıl değerlerim? Henüz doktora gitmedim. Arada fazlaca bir kasık ağrım da oluyor. Sebebini anlayamadım
 

Kızlar erken yapılan tahlillere göre yorum yapıp kendinizi strese sokmayın. Bahsettiğiniz değerleri 2 günde bir ölçtürün.Ben pzt hamile olduğumu öğrendim Bthcg 103.7 çıktı ama regl olmama 2 gün vardı.O günden beri ölçtürmedim doktorum çok yoğun olduğu için beklemek zorunda kaldım. Bu arada doktorumla telefonda konuştum her ihtimale karşı progestan vardı.Düşük olmaması için bir nevi hormon dengeleyici diyelim.Onu kullanıyorum hergün. Yarın tekrar bir tahlil yaptırcam.Bu arada bu sürede yaptığım tek şey içimdeki canlıya odaklanmak ve stresten uzak durmak oldu. Ne kadar olumlu düşünürsek hormanlar o derece etkileniyor.İçinizdeki minnoşlara tutunmaları için güvenin. :)) Umarım hepimiz için güzel ve sağlıklı bir hamilelik olur.
 
Tebrik ediyorum degere cok takilma artmasi onemli dollenmeyle alakali cikan deger
 

Kasık ağrısı bende de çok var.Adet olcakmış gibi sağ kasığımda başlıyor sonra yok oluyor ve tekrar geliyor.Bütün gün uzanıyorum . Normal sanırım :)) Adetin kaç gün gecikmişti?
 
Ade
Kasık ağrısı bende de çok var.Adet olcakmış gibi sağ kasığımda başlıyor sonra yok oluyor ve tekrar geliyor.Bütün gün uzanıyorum . Normal sanırım :)) Adetin kaç gün gecikmişti?

Adetim 2 gün gecikmişti. Kasık ağrısı bende de ara ara olup gidiyor ama şiddetli şekilde geliyor korkuyorum kotu bişey olacak diye. Yarın doktora gidicem inş. Uzanınca dediğin gibi geçiyor rahatlıyorum :)
 

Bak ikimizin doğum tarihi aynı görünüyor.Muhtemelen belirtiler de aynıdır.Ben bir haftadır şiddetli kasık ağrısı çekiyorum ama uzanınca iyi geliyor.Birde doktorum progestan verdi düşük önleyici.Belki senin doktorunda verir. Folik asit kullanmayı ihmal etme bu arada. Benim iştahım çok açık mide bulantısı henüz yok deli gibi yemek yemek istiyorum.Etli şeyler özellikle. Sende de varmı iştah açıklığı? Şimdiden 2 kilo aldım :))
 

Evet ben de bir haftadır acayip ağrı çekiyordum hatta adet olurum diye düşünmüştüm :)) Adet gecikince şüphelendim :) Folik asit zaten 2 aydır içiyorum. Mide bulantısı falan hiç bişey yok henüz :)) Ama iştahım da çok açık değil . Açıkçası kilo almaktan korkuyorum. Hamur işlerinden uzak durmaya çalışıcam ama çok da severim bakalım nasıl olucak :))
Yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşamları. Bir zararı olur mu acaba ?
 

Bende yürüyüş yapmayı düşünüyorum ama şimdi değil.Keseyi görene kadar çok hareket etmeyelim bence. Çünkü yerleşme tamamlanmadı.Kasık ağrıları o yüzden oluyor.Bence sende bekle ben 52 kiloydum şimdi 54 çıkıyorum boyum 160cm umarım sadece bebek alır.Senin boy kilo ne durumda?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…