- Konu Sahibi agresifportakal
merhaba nasılsınız bende yenı uye oldum allahımın ıznıyle ınsallah nısan annesı olacagım ınsallahKismetse nisan annesiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba nasılsınız bende yenı uye oldum allahımın ıznıyle ınsallah nısan annesı olacagım ınsallahKismetse nisan annesiyim
merhaba cnm amın ınsallah allahım saglıklı sıhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallahKızlar cumartesi test yapmıştım pazartesi 2 ye katladı bir daha da testi tekrarlamadım bu pazartesi doktora giderim kese o zamana gözükür diye tahmininen 2000 küsurlarda olur değer ama endişelerim var kanama lekelenme v.s. olmazsa bir sorun yoktur değil mi ? Ara ara ağrılarım oluyor korkuyla gidiyorum wc ye Birde hormonlardan mı sıcaklardan mı ne ishal oldum Ne kadar endişeli bir süreçmiş hamilelik Allah'ım hepimizin kuzularını sağlıkla kucağımıza versin :)
Veeee dayanamadim yaptim. Öncekine göre daha koyu bir cizgi.cok sükür. Isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu
Aminnn hamilelik sonrasi buyume evresi bambaska bir hayata adim atiyoruz allah saglik versin evlatlatimizaKızlar cumartesi test yapmıştım pazartesi 2 ye katladı bir daha da testi tekrarlamadım bu pazartesi doktora giderim kese o zamana gözükür diye tahmininen 2000 küsurlarda olur değer ama endişelerim var kanama lekelenme v.s. olmazsa bir sorun yoktur değil mi ? Ara ara ağrılarım oluyor korkuyla gidiyorum wc ye Birde hormonlardan mı sıcaklardan mı ne ishal oldum Ne kadar endişeli bir süreçmiş hamilelik Allah'ım hepimizin kuzularını sağlıkla kucağımıza versin :)
Gozun aydin canimVeeee dayanamadim yaptim. Öncekine göre daha koyu bir cizgi.cok sükür. Isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu
hayırlısı olsun çok sevindimKızlar geçen hafta 6.6 çıkmıştı beta hcg bu hafta 513 çıktı cumartesi keseyi görmek için çağırdı.Bende Nisan annesi oluyorum kısmetse
Benimde sag tarafimda agri varTesekkurler kizlar. Yalniz sol tatafimda agri oluyor bazen. Yumurta da soldaydi. Bir de ozellikle yatinca vajinada alttan alttan sanci batma oluyor.
Tebrik ediyorum inşallah yukselirkızlar hamileliğimi çok erken öğrendim. 2 haftalık 30,39 çıktı değerim doktor haftaya tekrar gel dedi. idrar testlerim hep pozitif ve çizgi koyuluğu artıyor yani hcg yükseliyor. dua edin nisan annesi olabileyim tutunsun bebeğim
İnşallah yukselmistir ben daha once yasamadim dis gebelik kimyasal gebelik ise bilmiyorum cunku fakedemeyebilirmisizdün test yaptırdım hcg 28,47 çıktı bugün doktora gittim çok düşük dedi bugün değil yarın tekrar değerine bakılması ve bu değerin yükselmesi 2 katına çıkması gerekiyor dedi sizce kimyasal yada dış gebelik mi yaşıyorum korktum açıkcası..ultrasonla baktı fakat ne kese ne başka bişey yoktu normal dedi ama ben kötü hissettim böyle bir durum için erken mi yaşayan var mı bu durumları aranızda..
Cnm benimde aynı durum oldu ama benim şöyle bi şansım var ben şüpheli ilişkiyi 16sı diye biliyorum yani o günden bugüne 15 gün geçti benim değerim 30,39 bende de kese gözükmedi zaten görmeyi de beklemiyordum dedi yükselmesini umuyorum dua et tutunsun bebişlerimiz seninki de 2 haftalıktkr benimki gibidün test yaptırdım hcg 28,47 çıktı bugün doktora gittim çok düşük dedi bugün değil yarın tekrar değerine bakılması ve bu değerin yükselmesi 2 katına çıkması gerekiyor dedi sizce kimyasal yada dış gebelik mi yaşıyorum korktum açıkcası..ultrasonla baktı fakat ne kese ne başka bişey yoktu normal dedi ama ben kötü hissettim böyle bir durum için erken mi yaşayan var mı bu durumları aranızda..
Bat tarihinde önemli ne zamandün test yaptırdım hcg 28,47 çıktı bugün doktora gittim çok düşük dedi bugün değil yarın tekrar değerine bakılması ve bu değerin yükselmesi 2 katına çıkması gerekiyor dedi sizce kimyasal yada dış gebelik mi yaşıyorum korktum açıkcası..ultrasonla baktı fakat ne kese ne başka bişey yoktu normal dedi ama ben kötü hissettim böyle bir durum için erken mi yaşayan var mı bu durumları aranızda..
üsttekini sana yazdım ama alıntı yapamamışımdün test yaptırdım hcg 28,47 çıktı bugün doktora gittim çok düşük dedi bugün değil yarın tekrar değerine bakılması ve bu değerin yükselmesi 2 katına çıkması gerekiyor dedi sizce kimyasal yada dış gebelik mi yaşıyorum korktum açıkcası..ultrasonla baktı fakat ne kese ne başka bişey yoktu normal dedi ama ben kötü hissettim böyle bir durum için erken mi yaşayan var mı bu durumları aranızda..
Sen ilk ölçtürdüğün zaman regline kaç gün vardı benim de artar mı çarşamba günü 30,39 duBence olmuş bu iş benim ilk ölçtürdüğümde 6.6 ydı değer ertesi hafta 513 oldu. arada da 2 günde bir yaptırdım 1 gün sonra 19, 4 gün sonra 177, en son 1 hafta sonra yaptırdığım da 513 tü. Yarın da inşallah keseyi görürüm.
Canim 6.6 ne zaman çıktı. Benim dr um kanda hcg baktır dedi ancak henüz daha 16. Gun . Bu kadar erken kanda çıkması imkansız değilmi.Bence olmuş bu iş benim ilk ölçtürdüğümde 6.6 ydı değer ertesi hafta 513 oldu. arada da 2 günde bir yaptırdım 1 gün sonra 19, 4 gün sonra 177, en son 1 hafta sonra yaptırdığım da 513 tü. Yarın da inşallah keseyi görürüm.
Kanda çıkar ama düşük çıkar benim 13 günlükken çıktıCanim 6.6 ne zaman çıktı. Benim dr um kanda hcg baktır dedi ancak henüz daha 16. Gun . Bu kadar erken kanda çıkması imkansız değilmi.
Aaa ciddi mi canım çok şaşırdım gerçekten 13 Günlükken cikti mi. En son adet tarihinin ilk gününden mi sauiyorsun yoksa muhtemel ilişki gününden miKanda çıkar ama düşük çıkar benim 13 günlükken çıktı
cnm mrhb ınsallah allahım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallh cnmVeeee dayanamadim yaptim. Öncekine göre daha koyu bir cizgi.cok sükür. Isteyen herkese nasip etsin bu mutlulugu